Поруке: 14,841
Теме: 310
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,491
Књига не постоји.
Једино Војни архив. А и то би морао неко да ти каже где да гледаш, пошто су код нас "архивари" да Бог мили сачува!
Draza je izdao naredbu o koriscenju svakog ? Sto je na sudjenju rekao da sa Italijanima nije imao nista i da nije dozvolio nikakvu legalizaciju ? [/size]
Поруке: 5
Теме: 0
Придружен: Nov 2019
Углед:
0
Pozdrav za sve forumaše i gospodina Samardzića! Ovo je moja prva poruka. Imam jedno pitanje: pre par godina, gledao sam na YT jedan kraći prilog. Tu jedan lik (bivši ravnogorac) kaže otprilike ovo: "Mi sebe nikad nismo zvali četnicima, niti smo se smatrali četnicima. Komunisti su nas tako zvali, da se ne bi pravila razlika između nas i Pećančevih četnika". Gospodine Samardziću, možete li to da prokomentarišete? Da budem precizni, da li postoje dokumenti vrhovne komande, koji bi to potvrdili ili demantovali?
Поруке: 373
Теме: 1
Придружен: Sep 2019
Углед:
11
Господине Самарџићу, да ли знате у који покрет су током рата одлазили Срби из далматинских села Кричке, Баљци и Врлика? Питам јер знам да је у тим селима било гркокатолика...
Jel istina da su zarobljeni partizani krajem 41' davani Nemcima ?
Поруке: 4,061
Теме: 18
Придружен: Jul 2016
Углед:
464
(17-11-2019, 10:35 PM)Janko Пише: Jel istina da su zarobljeni partizani krajem 41' davani Nemcima ?
Јесте, предавани и продавани али од стране кога?
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
(Последња измена: 17-11-2019, 11:08 PM од
Перун.)