Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

(05-05-2020, 08:30 PM)Mario Пише:  Господине Самарџићу,на фб групи се дисутује о војводама Ђујићу и Јевђевићу,о томе како су се разишли тј. закачили.Један је написао да су се закачили због неке жене...Па собзиром на то да сте лично познавали војводу Ђујића,шта кажете на ту констатацију?

https://www.pogledi.rs/zasto-su-se-razis...-i-djujic/

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

(05-05-2020, 08:35 PM)Перун Пише:  
(05-05-2020, 08:30 PM)Mario Пише:  Господине Самарџићу,на фб групи се дисутује о војводама Ђујићу и Јевђевићу,о томе како су се разишли тј. закачили.Један је написао да су се закачили због неке жене...Па собзиром на то да сте лично познавали војводу Ђујића,шта кажете на ту констатацију?

Да,да знам за то.Мене само занима констатација око те жене,да ли је то истина или не Smile
Одговори

(05-05-2020, 08:48 PM)Mario Пише:  
(05-05-2020, 08:35 PM)Перун Пише:  

Да,да знам за то.Мене само занима констатација око те жене,да ли је то истина или не Smile
Мејби јес, мејби ноу.БајаБајаБаја
Одговори

Синоћ је на РТС- поново био један партизански филм - документарни, на тему ''Тито геније''.
Тим поводом, да се подсетимо једног ТВ дуела о партизанским филмовима. БК ТВ, 2005. године, Александар Вулин, Бојан Димитријевић и Милослав Самарџић:

Одговори

Милославе,онај фелеричан прошлонедељни Забаник који сам ти помињао биће да је уникатан примерак. Кез Проверавао сам касније по другим трафикама,не налетех ни на један по КГ где сам проверавао.Можда има још неки у Србији. Но није то,оно,главно због чега се јавих.Изађе данас,наравно,нови број-купим.Шта је главна тема? Кез Дан победе у комбинацији са "разјашњењем" ДСР у Југославији. Аутор текста Предраг Ј. Марковић. Кез Напредак примећен у делу који се односи на Халијард,али и ту је за сваки случај цитат Косте Николића.Па ако се друштванце пожали да може да се позове на неваљалог Косту.
Одговори

(08-05-2020, 05:09 PM)Милослав Самарџић Пише:  Синоћ је на РТС- поново био један партизански филм - документарни, на тему ''Тито геније''.
Тим поводом, да се подсетимо једног ТВ дуела о партизанским филмовима. БК ТВ, 2005. године, Александар Вулин, Бојан Димитријевић и Милослав Самарџић:

Милославе, отворио сам тему на Политици у вези овога - 4. мај. Прокоментариши тамо.
Одговори

(08-05-2020, 05:09 PM)Милослав Самарџић Пише:  Синоћ је на РТС- поново био један партизански филм - документарни, на тему ''Тито геније''.

Милославе, да си и ти промовисао партизанске филмове, можда би данас био министар одбране. Кидање
Или можда не би, ти си служио војску, па не задовољаваш услов. Баја
Одговори

Самарџићу у емисији на Балкан инфо каналу спомињеш да си у неком селу између Вршца и Беле Цркве ручао специјалитете. Водитељ наводи села Јасеново, Стража, Избиште ти кажеш да има неко чудно име..

Да ли знаш како се то место зове и који је ресторан у питању?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(08-05-2020, 10:34 PM)Mekenzi Пише:  Самарџићу у емисији на Балкан инфо каналу спомињеш да си у неком селу између Вршца и Беле Цркве ручао специјалитете. Водитељ наводи села Јасеново, Стража, Избиште ти кажеш да има неко чудно име..

Да ли знаш како се то место зове и који је ресторан у питању?
Сад сам гледао на Гугл мапи и нема теорије да се сетим. Знам да сам ишао Бела Црква - Црвена Црква - Јасеново и даље. А назад преко Делиблатске пешчаре, објаснили су ми да је ближе.
Домаћин се зове Томо Гуцуљ. Да ли знаш где живе Гуцуљи?
Није ресторан, ручали смо код Томе кући. Кућа у главној улици (сокаку), капија велика, кућа до улице, иза помоћне просторије, типично банатско село.
Одговори

Ако си ишо назад преко пешчаре, постоји велика породица Гуцуљ у селу Дупљаја, то ти је у делиблатској пешчари . Дањље ако си још ишао ту су још села Кајтасово и Парта.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(09-05-2020, 01:54 PM)Mekenzi Пише:  Ако си ишо назад преко пешчаре, постоји велика породица Гуцуљ у селу Дупљаја, то ти је у делиблатској пешчари . Дањље ако си још ишао ту су још села Кајтасово и Парта.

Туна је негде и село Сушара. А Кизо?
.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(09-05-2020, 02:03 PM)Шумадинац Пише:  
(09-05-2020, 01:54 PM)Mekenzi Пише:  Ако си ишо назад преко пешчаре, постоји велика породица Гуцуљ у селу Дупљаја, то ти је у делиблатској пешчари . Дањље ако си још ишао ту су још села Кајтасово и Парта.

Туна је негде и село Сушара. А Кизо?
.

Шушара ти код Ковина. То је више викенд насеље.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

http://www.11811.rs/BeleStrane/Index
кад у телефонски именик укуцаш Бела Црква и Гуцуљ изиђу села Дупљаја и Јасеново
Одговори

Проверио сам, село Јасеново.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним