Поруке: 9,357
Теме: 242
Придружен: Jul 2013
Углед:
378
(10-12-2023, 08:30 PM)Милослав Самарџић Пише: Интревју за радио станицу ''Глас Равне Горе'' из Мелбурна. Највише смо причали о играном филму ''Ђенерал''.
Линк у првом коментару, интеррву почиње после химне ''Боже правде''.
https://omny.fm/shows/serbian/serbian-9-december-2023
Реално Самарџићу само о том филму и причаш већ 2-3 године исту плочу вртиш у круг у свим твојим интервјиума и о историји четника коју баш понављаш...Ништа ново да кажеш...
Могао си за радио оз Мелбурна да кажеш твоје виђење политичких дешавања у Србији?
Коју политичку опцију подржаваш и зшто не подржаваш ДВЕРИ више...
Где је четнички покрет у Србији данас?
Косовско питање?
Економија Србије данас?
Пре си био шаренолик и имао широк спектар тема са изјавама поготово око политичких, друштвених и економских дешавања у Србији..Сада само причаш о "Ђенералу"...
Мало постаје монотоно...
Sigillum Militum Xpisti !
Поруке: 160
Теме: 0
Придружен: Feb 2015
Углед:
19
То Киза чисто да помене Бошка.
Као да су му преписали терапију један Бошко на свака два сата....
Поруке: 2,788
Теме: 1
Придружен: Feb 2022
Углед:
1,149
Да не кваримо тему,само да изјавим за јавност!Ко није за Европску Србију није мој Кандидат.Амин!
(Последња измена: 11-12-2023, 01:24 PM од
Бесеровић.)
Поруке: 17,933
Теме: 660
Придружен: Jul 2013
Углед:
2,150
Ја сам схватио обратно: Постоји добар ревизионизам (они) и лош (''Погледи'').
Поруке: 15,037
Теме: 362
Придружен: Feb 2015
Углед:
954
(11-12-2023, 01:23 PM)Бесеровић Пише: Да не кваримо тему,само да изјавим за јавност!Ко није за Европску Србију није мој Кандидат.Амин!
Тако је Шарац! Веома просто. Ко је за Европску Унију тај није за Европску Србију.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 2,788
Теме: 1
Придружен: Feb 2022
Углед:
1,149
Мене кад приме у ЕУ тад ће и вас!Исто тако је свима јасно да нећу ни у "Тунгузију"!
Поруке: 60
Теме: 0
Придружен: Nov 2023
Углед:
9
Вучић води политику да никада не уђе Србија у ЕУ док је он на власти, зашто га до сада нису примили када толико урла о њој, а са стране као да ради против ње.