Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

Милославе, послао сам ти пп, али овде ћеш можда пре видети.

Да ли је 3. априла процес рехабилитације Ђенерала Драже опет у Палати правде или у Вишем суду у Тимочкој и у колико часова почиње?

Унапред хвала.

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Колико знам, на истом месту.
Одговори

Господине Самарџићу, да ли постоје неки докази који потврђују споразум Косте Миловановића Пећанца и Немаца у Барлову код Куршумлије из августа 1941. године? Ако се не варам, он је због тог споразума осуђен на смртну казну и заклан у Николинцу код Бољевца 25.05.1944.

Част ти свака Гацко равно кад си чисто православно Smile
Одговори

(01-03-2015, 04:16 AM)Милан Грујић Пише:  
Господине Самарџићу, да ли постоје неки докази који потврђују споразум Косте Миловановића Пећанца и Немаца у Барлову код Куршумлије из августа 1941. године? Ако се не варам, он је због тог споразума осуђен на смртну казну и заклан у Николинцу код Бољевца 25.05.1944.
Нисам видео, а не верујем то је рано. Знам за споразум из августа 1941.
Одговори

Колика је умешаност Пећанца у почетак грађанског рата између четника и партизана?
Одговори

(01-03-2015, 06:30 PM)Бенито Пише:  Колика је умешаност Пећанца у почетак грађанског рата између четника и партизана?
Требало је они да почну, уместо да се повлаче из Ужица пред комунистима, без борбе. Крајем септембра 1941. Договор је био да они сиђу и преузму Ужице од Немаца, а да Дражини остану у планини да штити цивиле од упада муслиманских банди.
Ако на то мислиш?
Одговори

Не мислим на то. Питам за крај октобра, почетак новембра. Да ли су његове четнике Немци користили за распламсавање сукоба или преузимање вођства над четницима?
На то мислим.
Одговори

Није ми то познато. Ако си наишао на нешто конкретно, напиши.
Одговори

Ма, нешто размишљам,сусрећу се имена и датуми доста често у почетку, па реко да не кажу нешто о томе ови немачки документи?
Има ли шта код Авакумовића?
Одговори

Давно сам читао, али мислим да нема. Уопште 1941. је најтања са документима.
Одговори

Зна ли неко којој формацији су најближи били преци Новака Ђоковића, у ДСР?
Одговори

Нисам нигде наишао на то презиме. Ако су живели у Звечану, ту је господарио мајор Жика Марковић.
Одговори

Смарање бре
Smile
Одговори

(01-03-2015, 11:09 PM)Бенито Пише:  Смарање бре
Smile
Што, јел знаш нешто?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 23 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним