Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

(16-11-2013, 09:41 PM)Милослав Самарџић Пише:  Готове су прве две епизоде.
Преговори су у току, али овде, мрка капа. Неки траже промену сценарија, неки кажу да не смеју због ''братства и јединства'', некима се не уклапа у концепцију... Smile

Па да ли је могуће?
Одговори

[Слика: image.jpg]
imag Господине Самарџићу дали имате ову слику Потпоручника Часлава Протића боље резолуције из Албума 4 ? Ако можете да је поставите?Blush
Одговори

Милославе срећан ти јубиларни рођендан, да си жив и здрав и на ползу био нашем народу, бар још оволико. :smile2:
Одговори

Срећан рођендан, све најбоље и овде .:smile2: Хармоника
Одговори

Има да одраде те прве 2 епизоде и да их убаце у неударном термину, око 1-2 када су људи на пословима или у школама, и онда да стопирају као наводно неистинито, као са Записима из Равногорског покрета...
Одговори

(22-11-2013, 08:02 AM)Вукашин Петковић Пише:  Милославе срећан ти јубиларни рођендан, да си жив и здрав и на ползу био нашем народу, бар још оволико. :smile2:

Хвала!
Ево за ових 50 година - 50 књига, а за наредних 50 година - 50 филмова. Smile
Одговори

(22-11-2013, 03:20 PM)Ненад СРС Пише:  Има да одраде те прве 2 епизоде и да их убаце у неударном термину, око 1-2 када су људи на пословима или у школама, и онда да стопирају као наводно неистинито, као са Записима из Равногорског покрета...
Ко да одради?
Ми смо копродукција (''Погледи''), дакле - ми одрађујемо, тј. одређујемо садржај.
А они их неће ни у каквом термину.
Одговори

Срећан рођендан и све најбоље ! :smile2:

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Срећан ти рођендан Милославе пуно здравља и среће.Ракија

Шта мислиш о књизи Пере Симића Дража Михаиловић - на крсту судбине коју је објавио пре неки дан ? Ако си имао увид

Smile
Одговори

Милославе, придружујем се честиткама!
Све најбоље!!!Хармоника
----------------------------------------------------------------------------------------
Ултранационалиста,
имам ја Симићеву књигу. У суштини, то је продужено издање књиге "Дража - смрт дужа од живота". Добра трећина књиге је о његовом животу до другог св. рата. Уз све мане и недостатке, добра ствар је што наводи неколицину до сада непознатих докумената и што форсира руске изворе.
Поставио сам негде раније, наводи документ који несумњиво потврђује да је Дража био изложен мучењу и тортури у комунистичком затвору. Није лоше прочитати, али да је нешто епохално - није.
Извињавам се на убацивању.
Одговори

Срећан рођендан и да даљи рад буде још успешнији...
Одговори

Хвала свима!

(22-11-2013, 08:13 PM)ултра-националиста Пише:  Срећан ти рођендан Милославе пуно здравља и среће.Ракија
Шта мислиш о књизи Пере Симића Дража Михаиловић - на крсту судбине коју је објавио пре неки дан ? Ако си имао увид
Да, то је проширена верзија књиге о којој сам писао раније:
http://www.pogledi.rs/titov-biograf-o-drazi/
Одговори

Честитке и са моје стране! Хармоника

Бог се драги на Србе разљути / за њихова смртна сагрешења
Одговори

Срећан рођендан Милославе!

Ајд некада те и за уши чупамо, не се љутиш, ваља се...

:smile2:
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним