(22-11-2013, 03:20 PM)Ненад СРС Пише: Има да одраде те прве 2 епизоде и да их убаце у неударном термину, око 1-2 када су људи на пословима или у школама, и онда да стопирају као наводно неистинито, као са Записима из Равногорског покрета...
Ко да одради?
Ми смо копродукција (''Погледи''), дакле - ми одрађујемо, тј. одређујемо садржај.
А они их неће ни у каквом термину.
Милославе, придружујем се честиткама!
Све најбоље!!!
----------------------------------------------------------------------------------------
Ултранационалиста,
имам ја Симићеву књигу. У суштини, то је продужено издање књиге "Дража - смрт дужа од живота". Добра трећина књиге је о његовом животу до другог св. рата. Уз све мане и недостатке, добра ствар је што наводи неколицину до сада непознатих докумената и што форсира руске изворе.
Поставио сам негде раније, наводи документ који несумњиво потврђује да је Дража био изложен мучењу и тортури у комунистичком затвору. Није лоше прочитати, али да је нешто епохално - није.
Извињавам се на убацивању.
(22-11-2013, 08:13 PM)ултра-националиста Пише: Срећан ти рођендан Милославе пуно здравља и среће.
Шта мислиш о књизи Пере Симића Дража Михаиловић - на крсту судбине коју је објавио пре неки дан ? Ако си имао увид
Јел има неко ново ''Време'': http://www.vreme.rs/
У овом чланку ''Дража и поп култура', има изјава др Предрага Мартковића о четницима, и посебно о рваногоркама; четници на сликама изгледају као пијани разбојници, а равногорке као вране, за разлику од партизана и партизанки.
Ако неко има, замолио бих да тачно цитира, јер је Марковић један од косценариста серије ''Равна Гора'' (поред др Момчила Павловића).
Срећан рођендан ,све најбоље у даљем раду,истраживању и издаваштву , са великом знатижељом чекам твој нови филмски пројекат верујем да ће померити ствари у још бољем правцу за лик и дело ђенерала Драже и његових војника .ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ:smile2: