Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

To је из књиге Бошка Костића "За историју наших дана" 1949. Не знам да ли има у пдф.
Одговори

(23-03-2016, 07:57 PM)Романија Пише:  ?

[Слика: 12814198_946670942107484_895756414998527044_n_jp.jpg]

Мени ту ништа није чудно. Након очекиваног слома Немачке и победе Титоваца у грађанском рату, дошло је до обједињења свих антикомунистичких и националних снага. На овај или онај начин. Ево, нека Милослав то објасни, јачи је историчар од мене. Smile

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

У филмовима се често приказују снајперисти, вероватно због атрактивности.
Колико су били присутни код нас, пошто ми се чини да нисам наилазио у мемоарима које сам читао до сада.
Одговори

Није их било, до касног периода рата, када су их Енглези давали комунистима.

Бог се драги на Србе разљути / за њихова смртна сагрешења
Одговори

Да, отприлике је тако.
Одговори

(23-03-2016, 07:57 PM)Романија Пише:  ?

[Слика: 12814198_946670942107484_895756414998527044_n_jp.jpg]

Венац је носио рез.коњ.пор. Павле Б. Богићевић из Кнића, срез Гружански. Био је у Гружанском четн. одреду до сред. нов. 1941.год, а после тога кроз цео рат у љотићевцима.
Одговори

Да ли је могуће да је Благоје Ковач деда-стриц Тома Ковача, министра унутрашњих послова РС за време рата и предратног дебеовца у Сарајеву? Можда он зна како је Благоје завршио овоземаљски живот? Ако неко зна нешто нека напише овде.
Одговори

Не знам тачно, али мислим да би ми рекли Билћани за то. Причали смо о Ковачима, један Благојев брат био је доскора жив.
Одговори

Ниси ми одговорио за ону двојицу Паштровића, али добро ако не знаш за њих. Шта би са Савом Петровићем, чини ми се пред. РО за Срем.
Одговори

Милославе, видех данас неке коментаре на фејсбуку у вези годишњице 27. марта.
Како их коментаришеш, баш ме занима твоје мишљење?
Цитат:Veliku smo cenu platili za to.Bili smo piuni i rukama velikih sila.Knez je imao vecu viziju ali sad je kasno da se pravimo generali.Milion i po pobijenih Srba, veliki broj raseljen i dozivotno podeljeni na cetnike i komunjare.

Потпуно се слажем да смо изиграни кнез Павле је покушао да спаси Србију али народ то није разумео!!!!

Само Национал Социјализам је могао спасити Србе и Србију од свега тога, ни краљ ни тито нити дража ... Све су то заблуде , уосталом видели смо и осетили.

NISU ONI ZNALI NI STA RADE NITI STA IH CEKA

Класична намештаљка британске тајне службе, ради инсталације комунизма и будућег давања државности Хрватској и осталим државама. А Србија, као држава са најдужом историјом и традицијом, из СФРЈ излази последња као држава и бива бомбардована 1999. Укратко, генеза проблема је много шира; коментар кратак.

Sto je najzalosnije, tu "revoluciju", izvele su propalice za samo 800 funti, koliko im je platila engleska obavestajna sluzba.

mi neznamo da cuvamo nas narod, zato nas sve manje i manj ima .

Potplaćeni komunisti koji su nas uveli u rat, sramota
Одговори

Одговорио сам овде:
http://www.pogledi.rs/godisnjica-27-moma...a-i-pouka/
Одговори

(27-03-2016, 12:12 AM)Бенито Пише:  Ниси ми одговорио за ону двојицу Паштровића, али добро ако не знаш за њих. Шта би са Савом Петровићем, чини ми се пред. РО за Срем.
Не знам ни једно ни друго.
Одговори

Ово за 27.март је један од најбољих твојих текстова. Фасцинантно је колико Срби не познају историју. Још је занимљивије колико су убеђени да све знају. Одговорност новинара ,који су писали ноторне лажи за ситан новац, је велика. Неко је тако потурио да је патријарх Гаврило био енглески плаћеник. Дошло је до те мере да је данас и физички опасно било шта рећи против Недића или кнеза Павла. Та идеолошка злоупотреба историје даје своје резултате на данашњој политичкој сцени.
Одговори

Одличан текст Милославе, ево и документа који потврђује да је већина српских странака и удружења подржала пуч.
[Слика: Omladinskifrontzaodbranuotadzbine_zpsc25380ee.jpg]
Слажем се и са Бенитом, прво смо током немачке окупације имали недићевску пропаганду у вези 27. марта, па након рата, комунистичку пропаганду у вези 27. марта, сад смо се изгледа опет вратили на ону прву.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним