Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

Па онда ће и нас да хапсе,мислим ако смо против Вучића.табаџија
Одговори

(18-10-2016, 04:50 PM)Pravda Пише:  Па онда ће и нас да хапсе,мислим ако смо против Вучића.табаџија
Нас неће- ми смо четници.
Одговори

Даће Бог.
Одговори

Милославе, знаш ли етнички састав морнарице у ВКЈ?
Колико су Срби успели да се убаце за 23 године у официрски састав морнарице? Претпостављам да је у структури официра код Драже Михаиловића било најмање морнаричких од свих официра.
Питам зато што су у ЈНА у морнарици, Срби у официрском , подофицирском и војничком кадру чинили свега од 25 до 30 %.
Одговори

Не знам, једини морнар четник ког сам познавао био је Света Филиповић.
Одговори

Господине Самарџићу,данас ми је рођендан пуним 44. год. Ако би могли да ми поклоните за рођендан ову слику капетана Боже Перовића са заставом Врховне Команде у бар мало већој резолуцији!То је слика из оне серије што је стигла из Америка од наших ,где је и она слика Кондора како гази Нацистичку заставу,заплењену у Бајиној Башти 1943.Знам да су лошије скениране али су сигурно боље од ове мале коју сам поставио.Ако имате, поставите је у овој оригинал боји пожутелу.ВЕЛИКО ХВАЛА !
[Слика: kapetan_boza_perovic_sa_zastavom_vrhovne_komande.jpg]
Одговори

Нек си жив и здрав и све ти срећно и берићетно у животу било! Чедо наш Smile
Одговори

Хвала Брате!
Одговори

Здраво био.

Најлепша песма за Брата Правду од Брата Филипа Smile Развио га Чика Дража Хармоника

Одговори

Жив је Дража умро није,док је Српства и Србије!Хармоника
Одговори

Немој суза да ти (уз песму) кане, дођи моје лане Smile
Одговори

Мила Мајко немој Сузе лити,Обреновац ће опет под водом битиSmile
Одговори

Smile

Опомиње нас Бог, они...
Одговори

Они Турци...
Smile

(19-10-2016, 09:56 AM)Pravda Пише:  Господине Самарџићу,данас ми је рођендан пуним 44. год. Ако би могли да ми поклоните за рођендан ову слику капетана Боже Перовића са заставом Врховне Команде у бар мало већој резолуцији!То је слика из оне серије што је стигла из Америка од наших ,где је и она слика Кондора како гази Нацистичку заставу,заплењену у Бајиној Башти 1943.Знам да су лошије скениране али су сигурно боље од ове мале коју сам поставио.Ако имате, поставите је у овој оригинал боји пожутелу.ВЕЛИКО ХВАЛА !
[Слика: kapetan_boza_perovic_sa_zastavom_vrhovne_komande.jpg]

Брате Филипе! Хвала ти пуно на лепим жељама,немој више,пусти Милослава да прочита моју Рођенданску жељу!Да се не загуби жеља!Smile
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним