Поруке: 4,508
Теме: 86
Придружен: Sep 2016
Углед:
60
Па клугман је био на радар МИ5, оних су дали инструкције Спешал Бранч да га прати у иностранство....био је у Индији Кине, а пре рата у Паризу.
Чак су МИ5 поруку да је на обзевације.....
Одлука за прекид сарадње са Ђен Драже и Војске Краљевине се десило у много јаћа друшства и организације него СОЕ.
Његов сдарадник је био Рибар!
Углед:
60
Од Совијити нема ту нека детаља, имена, сарадника, само тешке генрализације. То зашто питам, и то сам почео да понављам као мантра…..
Што је још чудније на страници 137 књига The Shadow Man. Има слика једна…порука писано на писачка машина, ситна порука ....где ФИЛБИ пише Rodger Hollis, где он обраћује пажње на један телеграм, у вези Клугман и њихове телефонске разговоре око тим.
Штампаног датум на поруку у везији што ја гледам немуже се видети……али има писаног датум 25/6/..6
Рекао бих после рата…што испаде смешно зашто Холис је радио у против Субверзије од 1938 године. А био је од 53-56 заменик Директор Генерал….број 2.
А писање крај слике каже "Kim Philby's memo to Rodger hollis after MI5 were alerted to Klugmann's SOE activities.
Шта сам још видео каже да је Давидсон био иза регрутовање хрвате за камп Х у Канади.
Котлер Маркетин Манаџмент....из те књиге сам запамтио Бостон Консултин Групе и Кеш Краве!
Поруке: 4,495
Теме: 55
Придружен: Jul 2013
Углед:
690
Омакне се њему по неколико падежа у истој реченици, ето ти материјала да га зезаш.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 17,933
Теме: 660
Углед:
2,150
Нисам никог интервјуисао, а Стошић је био главни ауторитет за та питања. Да сте у праву за 700, и за све друге цифре, одавно бисте урадили попис свих страдалих.
Поруке: 17,933
Теме: 660
Углед:
2,150
правио је Цветковић и за КГ, око 700 са све несталима, док смо ми сакуписли 1.358, плус има много несталих.
Углед:
60
Мени је изузетно смешно кад људи говоре од мртви људи, ко су у једно време били живи.
Заиста трагично за људе једног народ, да се коскају од бројке својих бивши грађене, ко су некове рођаци!
Осећам да сте кажњени од Бога!
Поруке: 15,043
Теме: 312
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,681
Милославе, какво је твоје мишљење о томе што нико није написао биографију Милана Недића у виду научног рада???