Оцена Теме:
  • 14 Гласов(а) - 4.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Нова ТВ серија - Равна Гора

ЕКСКЛУЗИВНО: Прочитајте најузбудљивији одломак из нове књиге Радоша Бајића
http://www.njuz.net/ekskluzivno-procitaj...sa-bajica/
Одговори

(22-12-2013, 02:03 AM)Александар Динчић Пише:  
(21-12-2013, 04:34 PM)Бенито Пише:  На промоцији књиге Радашина Булајића, Душан Ковачевић је рекао да се стадион Партизана налази на масовној гробници. Ово је за мене нови моменат. Зна ли неко шта о овоме?

Нема везе. Немци су испод Обилићевог стадиона.

Hoće Kovačević da se malo ogreba para od Nemaca.

(22-12-2013, 01:16 PM)Александар Динчић Пише:  А ја све мислим да је ту дебело умешан Мартиновић. Понављам - да је чист не би бежао комунистима, тј. тражио да иде са Равне Горе у помоћ Дангићу.

E ovo je sve same ne logička naučna konstatacija Smile "Da je čist ne bi bežao" - u glavnom znamodsamo činjenicu da ne samo da niej pobegao nego je dosta vremena proveo sa svojom četničkom jedinicom, ali se odvojio od Mihajlovića. Njegova jedinica spojila se sa Zečevićevom i imali su "vojno-četnički" odred. Tek docnije je došao u dodir sa partizanima, pa i onda je sadejstvovao sa njima ko četnik, a ne partizan, i tek posle Užica je sa jedinicom prešao u partizane.
Одговори

Има ли једна епизода да Дража и његови не једу и не шикају вино? Нису ни метак испалили до сад, али смо зато видели шта су имали на менију од почетка рата. А тек Тарас - "Сањам леба", "Још сам гладан ал' ме срамота да тражим"...

Дража се узда у "браћу Русе" и опстанак "југословенске идеје", а о Чутурићу нећу ни да трошим речи.

Аћимовић држи Хитлерову слику у кабинету, Таралићи се свађају око бомбона, а Немци купе све који имају бициклу. То је отприлике седма епизода.
Одговори

Цитат:Дража се узда у "браћу Русе" и опстанак "југословенске идеје", а о Чутурићу нећу ни да трошим речи.

Па истина је, Дража се докраја рата залагао за опстанак Југословенске идеје, Недића су фино приказали, оно што краси ову серију је режија уби Боже, да би се испричала прича, мораће да има епизода као мала невеста

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

A vidimo i komunisti spremaju napad na Nemačkog okupatora.
Одговори

И штиглић пуштен на слободу. Јок
Одговори

A opaki komita-koljac pretura po kuci, skljoca zubima, slini za mladjom sekom i ne skida psihopatski izraz sa lica.

Bice krvi, silovanja a mozda i palezi Бесан

Равна Гора побиједити мора - слобода или смрт!
Одговори

Osma epizoda: "Tito"
http://www.rts.rs/page/rts/sr/rts+predst...+Tito.html
Одговори

(22-12-2013, 10:12 PM)Србин Пише:  Па истина је, Дража се докраја рата залагао за опстанак Југословенске идеје
Можда у твојој и Радошевој ад хок историји...
Одговори

Na peronima zemunske železničke stanice je mnogo sveta. U masi stoji Krcun. Pored njega je Davorjanka Paunović, a sa njom i Veselinka Malinska.

Dočekuju gosta, koji izlazi iz vagona upravo pristigle kompozicije voza Zagreb- Beograd. Laganim korakom, kao da čeka da bude primećen, na peron stupa čovek pedesetih godina u elegantnom odelu - Josip Broz Tito.

Istog tog majskog dana, u selu Zaovine na Tari, Milisav Janjić, u punoj ratnoj opremi, sa redenicima preko ramena, kreće prema proplanku na kome se već postrojava odred predvođen pukovnikom Dražom Mihailovićem. Onda mu nešto privuče pažnju. Kao da začu jauk sestre Marice. Prizor koji zatiče na potoku, nagoni ga da skine pušku sa ramena. Odjednom se prolomi pucanj i začu povik: Marice!!!

Epizoda je na programu 29. decembra u 20.05 na Prvom programu RTS-a.

(22-12-2013, 10:21 PM)Rhetorius Пише:  A opaki komita-koljac pretura po kuci, skljoca zubima, slini za mladjom sekom i ne skida psihopatski izraz sa lica.

Bice krvi, silovanja a mozda i palezi Бесан
Ubiće ga u sledećoj epizodi kad pokuša da siluje.

[Слика: Ravna-gora-Tito.jpg]

(22-12-2013, 10:22 PM)Николај Пише:  
(22-12-2013, 10:12 PM)Србин Пише:  Па истина је, Дража се докраја рата залагао за опстанак Југословенске идеје
Можда у твојој и Радошевој ад хок историји...

Uvek je bio Jugosloven.
Одговори

Шта?

То се још увијек даје?

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

О седмој епизоди...
Нови фалсификати:
http://www.pogledi.rs/ravna-gora-7-novi-falsifikati/
Одговори

Људи, ово је страшно. Радош Бајић је у потпуности опрао комунисте. Па ово чак није било ни у њиховим серијама и филмовима. Ја више не гледам Равну Гору.
Одговори

Мислим да је Радашин Булајић несвесно кријући Жарка показао нешто битно.Показао је да су комунци ратовали кријући се по кокошињцима и шталама.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним