16-01-2014, 12:09 AM
Милославе ти си из Бруса, ја мислио из Александровца? 
Булајић изгледа спрема тужбу за Погледе, човек није нормалан!

Булајић изгледа спрема тужбу за Погледе, човек није нормалан!
(16-01-2014, 12:06 AM)Милослав Самарџић Пише: Ево га:
До данас никоме ко критички, другачије и опортуно мисли о „РАВНОЈ ГОРИ“ нисам одговарао. То може да Вам потврди чувени квазиисторичар из Бруса кога помињете у Вашем писму, који је организовало АНТИКАМПАЊУ за „РАВНУ ГОРУ“. Који ће моћи да од својих поганих текстова о мени и ТВ серији „РАВНА ГОРА“ скрпи још једну квази књигу, брошуру или сликовницу, те да је „промовише“ и продаје за који долар јадној и жалосној дијаспори. Која зна ко је ОН – а не зна ко је највећи српски драмски писац и академик Душан Ковачевић? У то сам се лично уверио 14. фебруара на свечаности у православној цркви у Чикагу.
(16-01-2014, 12:58 AM)Александар Динчић Пише: Бајић се начисто погубио. Овако се само губи човек који има у глави велике паре.
(16-01-2014, 12:13 AM)Милослав Самарџић Пише: Па рекох раније да Радош не зна ни географију?
(16-01-2014, 09:56 PM)Милослав Самарџић Пише: Него, јел сте читали данашњи Блиц?
Написали су ми ситно писмо др Момчило Павловић и др Предраг Марковић.
(12-01-2014, 05:01 PM)Snake Пише: Молим вас погледајте ове коментаре, неко ко је симпатизер или у продукцији те серије тумачи историју како му воља, од реченице да Бора Мирковић није био активни официр па до честе употребе реченице Уметничка условљеност, да није смешно било би жалосно овако се играти егзактним подацима из Српске историје.
https://sr.wikipedia.org/w/index.php?tit...id=8734891