(17-01-2017, 05:05 PM)Живојин Мишић Пише: (17-01-2017, 01:11 PM)Andrejevic Пише: Kada sam podelio ovu sliku u ekoj fb grupi,jedan komendar me je dirnuo,čovek je napisao "Patton pre Pattona",to vam sve govori,na koji način ljudi danas gledaju na vojvodu Bojovića.
ЧОВЕК ??? Таквоме много фали да би постао човек и вероватно никад неће постати. Не обазири се на такве, има их на све стране. Увек је лакше бити глуп него се потрудити да будеш паметан. Предлажем ти да убациш неки део са изложбе Војводе Бојовића и да ,на тај начин, комплетираш стари видео снимак. Јеси успео да пронађеш неке нове аквареле морнарице?
Zapravo,taj čovek nije rekao ništa loše,meni je prvo trebalo malo vremena da shvatim,jer se nisam setio,ali taj čovek je hteo da kaže sledeće:
Patton je američki general,jedan od najboljih generala u II sv. ratu,e,taj čovek je hteo da kaže da smo mi imali najblistavijeg i najboljeg generala,tj. vrhunski general,pre vrhunskog generala,"Patton pre Pattona",ilite,jedan od naših najboljih generala,zato sam rekao da me je komentar dirnuo,jer sam video da i danas,velike mase ljudi(nažalost ne znaju svi za vojvodu Bojovića)gledaju na vojvodu sa divljenjem i velikim poštovanjem.Neko bi za vojvodu Bojovića ili za vojvodu Mišića rekao,Romel pre Romela,ili Žukov pre Žukova.
Što se tiče akvarela,pitao sam nekog ko je na forumu PALUBA objavljivao te slike,nažalost,sve akvarele koje je imao je postavio na razne teme na tom forumu,nije iblo ni jendog o razaraču Dubrovnik,ali kad bude imao vremena,pogledaće po svojoj kolekciji akvarela,da vidi,da li ima neki akvarel razarača Dubrovnik.