Поруке: 9,160
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
374
Да се манемо хик шумадинца весељака...
Руси су потценили Укре...
Укре су амерички генерали лепо расподелили на фронту, где напредују док се Руси повлаче или на једве јаде задржавају положаје.
Руси ово могу да добију на два једина начина.
Хитно одмах, сада пребацити пола милиона или милион војника. Ово са испод 100 хиљада ништа не значи. Милиције донбаса, не могу држати линије фронта.
Руси ово на урааааа мора са реше.
Што се тиче бомбардовања крстарећим ракетама по мени ништа не значи што погоде трафо станицу или празну зграду владе...
Руси крстарећим ракетама морају под хитно да гађају центре за одлучивање, војне објекте, положаје, складишта муниције у донбасу.
ОДМАХ,
САДА,
ТУ.
Ништа не значи што погоде трафо у Лавову а доле где крваре и гину никакве офанзиве...
Руси требају бити ионкретни, оперативни и у офанзиви на фронту ко на почетку рата.
Треба добро избомбардовати крстарећим ракетама околину Херсона који је питање сата када ће пасти.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 14,461
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
879
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
879
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 1,178
Теме: 7
Придружен: Feb 2019
Углед:
250
Шта сам написао Херсон? мислио сам Харков
Углед:
879
Д М
Углед:
879
Могу да кажем људима на Балкану да се данас на територији Донбаса води рат са војском Антихриста. Ми то називамо војском ђавола.
Ми себе називамо војском Исуса – Исе Алејхи Селам. Ми смо се много година, од детињства, спремали да постанемо војска Исе Алејхи Селам.
Православни хришћани и муслимани ће се ујединити у овоме рату и победићемо војску Антихриста. Сваки истинито верујући човек зна да војска Бога не може да буде уништена од стране ђавола.
Онај који може, треба да иде у рат са оружјем. Ко не може са оружјем, треба да делује речима против тога шта чине слуге ђавола. Уколико не можеш да се изразиш речима, онда треба да душом будеш у нашој војсци.
Победићемо их. Ми смо већ победници јер смо могли да устанемо и супротставимо се овоме злу.
Командант батаљона „Ахмат“ Аптије Алаудинов
Д М
Углед:
374
(16-10-2022, 09:01 PM)Бенито Пише: (16-09-2022, 06:12 AM)пек. Пише: Ови из "Србија глобал" пишу да су Руси направили договор са западом о подели Украјине и зато се повлаче из Херсона а Кадиров прича о Одеси. https://t.me/s/srbijaglobal
И? Паде ли Херсон?
⚡️??
Суровикин: Команданти украјинских снага из редова НАТО-а захтевају од Кијева офанзиву ка Херсону, без обзира на број жртава
?Суровикин је рекао да се на херсонском правцу развила
тешка ситуација и додао да постоје информације о могућности да кијевски режим користи
забрањене методе рата на подручју града Херсона, као и о припреми масовног ракетног напада на брану хидроелектране Каховска и на сам град, "неселективно".
❗️Даље
акције у вези са Херсоном зависиће од новонастале војно-тактичке ситуације, није лако, не могу се искључити
тешке одлуке, нагласио је генерал Суровикин.
? "Задатак у овим условима је спасавање живота цивила. Оружане снаге Руске Федерације ће, пре свега, обезбедити безбедан, већ најављен одлазак становништва у оквиру програма расељавања који припрема руска влада. Даље акције зависиће од војно-тактичке ситуације", напоменуо је командант руских снага у зони специјалне операције.
? „Непријатељ не одустаје од покушаја да нападне положаје руских трупа. То се, пре свега, тиче купјанског, краснолиманског и николајево-криворошког правца“, рекао је командант.
?Најновије вести |
Odysee |
Rutube |
Twitter |
TikTok?
Придружите се @sputniksrbija
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
879
ВЛАДИМИР ПУТИН ПОТПИСАО УКАЗ О УВОЂЕЊУ РАТНОГ СТАЊА У ДНР, ЛНР, ЗАПОРОШКОЈ И ХЕРСОНСКОЈ ОБЛАСТИ
Ратно стање у областима ДНР, ЛНР, Херсон и Запорожје подразумева следеће мере:
- Евакуација привредних, друштвених и културних објеката, као и привремено пресељење становника у безбедна подручја
- Увођење посебног режима уласка и изласка на територију, као и ограничавање слободе кретања по њој
- Одузимање имовине неопходне за потребе одбране уз накнадно плаћање од стране државе
- Забрана изласка грађана из земље.
Спутњик
Д М
Углед:
374
Зашто Руси толико троше оружја на Кијев и неке не битне градове уместо да рокају Укр војску у ДОНБАСУ?
Не разумем шта ћњ постићи ако погоде трафо у Кијеву а Славјанск и Курпанск пуни укри војске?
ПРОСВЕТАР.
Углед:
879
Д М