Оцена Теме:
  • 12 Гласов(а) - 3.92 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Украјина и Новорусија

С'НАМИ БОГ!!!

[Слика: x1399835098124600882jpgp.jpg]

[Слика: m7fjfl7]

РУСИ И СРБИ СУ ЈЕДАН НАРОД СА ДВА ИМЕНА!

МИ, СРБО-РУСИ!

С'НАМИ БОГ !!!

ЈАКО С'НАМИ БОГ !!!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Evo za sve koji žive sa pederima, satanistima, narkomanima, fašstima na "trulom zapadu" da za male pare se vrate i žive u Srbiji...

Цела кућа за 4.000 евра, а нико да је купи!

http://vesnik.net/цела-кућа-за-4-000-евр...а-је-купи/

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(27-07-2014, 02:15 PM)Mekenzi Пише:  Evo za sve koji žive sa pederima, satanistima, narkomanima, fašstima na "trulom zapadu" da za male pare se vrate i žive u Srbiji...

Pa ti si bre prvi digao viku na Krajisnike,tkz Bosance i ostale da ti se naseljavaju po tvojoj voljenoj djedovini i otimaju ti vazduh.Htjeli ljudi da dodju putem kredita ili kako se ko snadje pa da pokrenu zivot po Backim zabitima.Ali kad su sve zbrojili i oduzeli vise im se isplatilo da se vrate svojim kucama.
Mladi su se vec ionako razbjezali po svijetu.Љутко
Одговори

(26-07-2014, 09:08 PM)Mekenzi Пише:  
(26-07-2014, 07:50 PM)Bacvanin Пише:  
(26-07-2014, 06:48 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(25-07-2014, 07:23 PM)Громовник Пише:  
(25-07-2014, 04:57 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  МИ ЧЕКАМО ЦАРА!

http://vk.com/photo-41821502_335653195

Само га ви чекајте, а Канади плаћајте порезе, нек улажу у војна истраживања, да се наоружају што више и боље пред коначни обрачун са Русима Креза

Синко ми ти рекосмо ономанде једном и више пута, да се бакица са цветним шешуаром није млого овајдила од нашије пореза!

Међутим!

Што се тиче нашег повратка у земљу-ЊЕ ВИШЕ НЕМА, наиме ми избегосмо из СФР Шугославије спасавајући живу главу јербо је ондак Јожа Амброзије још био живахан и ритао се са обе ноге, тако да и кад би хтели (а то нам није ни на крај памети) у њу више не мож'да се вратимо!

А да дођемо у данашњу КВАЗИ-СРБИЈУ, то нами такође ни напамет не пада!

ПА ТАМО НЕМА НИ 5% СРБА, ДОКАЗАНО МАТЕМАТИЧКИ!!!

Буквално, ође имамо више, много више истомишљеника него што би тамо икад имали!

Могу само да ризикујем да ми тамо под старе дане неко ишћера око или сломи руку због Србовања!

Знамо, били-видели...замало људи да ме бију у сопственој кући оне давне '92, све због прилично млаког Србовања.

И уосталом....ЗАШТО ПЛАЋАТИ ПУТНЕ ТРОШКОВЕ ДА БИ СЕ ИЗ ОРИГИНАЛНОГ ТРУЛОГ ЗАПАДА СЕЛИО У ЊЕГОВУ ЛОШУ, ПОНАВЉАМО

Л О Ш У

ИМИТАЦИЈУ!

Каква бре природна средина, каква здрава храна, дозовите се памети људи, па најпре изађите из тих брлога и задимљених кафића па заједнички очистите те пластичне кесе и флаше са којим сте загадили и зајазили све реке, то бар ништа не кошта!

Приђите бар масовније Србском Народном покрету ДВЕРИ па повећајте тих кукавних 4,5% Срба, то вас ништа не кошта такође!

ТАДА БИ БАР ПОНЕКИ СРБИН И ПОЧЕО ДА РАЗМИШЉА О ДОЛАСКУ ТАМО, ЈЕР ТА ШУГО-НОСТАЛГИЧАРСКА И ЛАТИНИЧАРСКА СРБИЈА СИГУРНО НИЈЕ МОЈА СРБИЈА!!!

И да се присетимо стихова Црњанског:

И СВАКА ЧАША ШТО СЕ ПИЈЕ,
И СВАКА ЗАСТАВА ШТО СЕ ВИЈЕ,
НАША НИЈЕ!!!

Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!

Чак и кад би Двери или радикали дошли на власт у Србији, такви попут вас би опет нашли неки изговор зашто се не треба враћати у Србију, јербо Србија је била 50 година под комунистима, 10 под Милошевићем, 15 под ДОС-ом, и ''сад треба да прође још толико времена (дакле 75 година) да се Србија доведе у нормално стање'', јел? хихихи

Хармоника

Da se slоžim sa gromovnikom.

Prosvetaru što ljudski i lepo ne kažeš nećemo da se vratimo zato što nam je u Kanadi lepo. Poštenije bi bilo a ne tražiti izgovore te ako dođe ovaj te ako dođe onaj trte, mrte----

Danas u Srbiji žive pošteni građani pogotovo seljaci. Možeš u svako selu kupiti kuću i svako ćeti pomoći da se snađeš niko ti lošu reč neće reći. Jer svaki povratak u Srbiju je za čast.
Srpskoi narod na selu je gostoljubiv svakog će dočekati lebom i solju..Umesto što plaćaš više stoitina dolara porez kenjađanima a na godišnjem nekoliko hiljada i time si finansdirao natpo agresiju na Srbiju i ubijanje naše dece kao i danas što finansiraš Ukrajinske snage, u Srbiji bi za te pare bagatelno živeo...

Ono što živi u Kanadi od Srba to su materijalisti iz gradova, doktori, farmaceuti i ostala obrazovana raja koja je pobegla odavde zbog materijalizma, kao i ti što si zbrisao preko. Tako su i oni obrazovani mladi ljudi potražili sreću u Kanadi..

Pravi Srbin nikad neće pitati da se vrati u Srbiju jer je pravom Srbinu čast živeti u Srbiji, makar najcrnji đavo vlado, jer otadžbina je jedna.
A ne ko tetka neka ne odgovara mi što je ovaj, što je onaj na vlasti, ja bih Boška.. Eh kada bi ja mogao da vladam onda bih došao...Kakva trula razmmišljanja...

Prosvetaru uživaj ti u kenjadi, lepo je tamo, hladno ali standard, imaš debelu penziju, stekao si garant neke nekretnine verovatno da ti je i porodica u kenjadi imas sigurno zdravstvo i socijalno, šta ćeti više...

Да не понављамо већ речено једном и више пута у вези ђеце и другијех разлога, но само да приупитамо Кизу, Громовника громогласног и остале:

ШТА ЋЕ ЛИК КАО НАША МАЛЕНКОСТ У ОВАКВОЈ ЗЕМЉИ:

[Слика: xd12dvreme.jpg.pagespeed.ic.7Kb4taerX5.webp]

Кажу поклоници Амброз-цркве УСЕ, НАСЕ и ПОДАСЕ, имало се могло се за време Амброзија!

ШТА ЈЕ СЛЕДЕЋЕ, КА'ЋЕ НОВО-СРБИ С'ТУГОМ ДА СЕ СЕЋАЈУ ФРАЊЕ ЈОСИПА ИЛИ МУРАТА!

НИЈЕ НИ ТО ДАЛЕКО, КАЖУ НА ОВОМ ФОРУМУ ДА СВИ ГРАДОВИ ПО СРБИЈИЦИ ОПУСТЕ КАД ИДЕ СЕРИЈА "СУЛЕЈМАН ВЕЛИЧАНСТВЕНИ"!

Ја да сам хтео да живим под Амброзом неби ни убјежао 'вамо, а вами тамо је под њим изгледа било најбоље зато га толико и призивате и за његовим мрцом толико болно пиждрите!

НАМИ ЈЕ АМБРОЗ ДУЖАН КРВИ ПА НАМ НИЈЕ НИ НА КРАЈ ПАМЕТИ ДА ЖИВИМО У ЗЕМЉИ ЂЕ ВЛАДАЈУ ЊЕГОВИ УНУЧИЋИ!

А да смо пробали-јесмо, онда кад је све почињало давне 90, 91, 92-е...!

Међутим!

Умро Ика Флорида, умро Драгош Калајић а ни Драгослав Бокан и Мирко Јовић се не осећају баш најбоље у тој средини!

ЗАКЉУЧАК:

Ми више можемо да помогнемо одавде онијех 4,5% Срба око ДВЕРИ и осталих но да се тамо мучимо под старе дане у ЛОШОЈ имитацији Трулог Запада!

А што се тиче јефтиних рушевина, није то баш тако, дозволићете, ми о кућама и оправкама истих нешто мало знамо, да не идемо сад у личне ствари!

Мо'ш да купиш кућу за 3 'иљаде (црни Милораде) долареса у Хондурасу, све ново усељиво одма', на обали пешчане плаже итд.

Међутим!

'Оће домороци радо да исеку грингосу руку мачетом а болнице ниђе!

Оно јес'у Ново-Србији је ситуација нешта боља, кажу да времешним повратницима секу само прсте кад ишту паре а болнице су ближе и 'оће да те закрпе ако мо'ш да платиш!

Еве данас видимо 64% пучине још увек подржава Вучића!

Шта'ш...тиме је све речено!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Аман заман, што се у Русију не преселите, кад је могао један Жерар Депардје, шта фали вама и вашим породицама, ако Србија не ваља? Плаћањем пореза, и куповином некретнина у Русији, као и плаћањем роба и услуга на Руском тржишту, школовањем деце и унучади у Русији бисте даааааалеко више помогли мајчици Русији него качењем клипова са Јутјуба и чисто вербалном подршком истима, док материјалну остављате њиховим противницима.

С нама Србо-Русима, можда Бог, ал са западњацима ваше паре, ваш рад и труд, тако да не знам ко је овде луд!

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(27-07-2014, 04:20 PM)Krajisnik Пише:  
(27-07-2014, 02:15 PM)Mekenzi Пише:  Evo za sve koji žive sa pederima, satanistima, narkomanima, fašstima na "trulom zapadu" da za male pare se vrate i žive u Srbiji...

Pa ti si bre prvi digao viku na Krajisnike,tkz Bosance i ostale da ti se naseljavaju po tvojoj voljenoj djedovini i otimaju ti vazduh.Htjeli ljudi da dodju putem kredita ili kako se ko snadje pa da pokrenu zivot po Backim zabitima.Ali kad su sve zbrojili i oduzeli vise im se isplatilo da se vrate svojim kucama.
Mladi su se vec ionako razbjezali po svijetu.Љутко
Krajišniče nisi me pratio. Ja sam to pričao za Novi Sad (Bosna, Crna Gora) koji ga naseljavaju i Beograd (Centralna, južna, istočna i zapadna Srbija)

Ostali gradovi u Vojvodini Sombor, Kikinda, Alibunar, Plandište, i ostali izuzev NS, ZR i SU su mrtvi gradovi.

Niko ne želi da više da živi u vojvođanskim gradovima da ne pričam o selima gde niti jedno selo u Vojvodini već 50 godina nema pozitivan prirodni priraštaj svaka treća kuća prazna. Sad kad je došao mađarski pasoš još više iseljavanja ima da bude....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Prosvetar sta dokazuje ova anketa?
Narod se poziva na jedan kratki i nerealni period kad je ostrica komunaca odavno otupila i moglo se drpati , maznjavati i ladovati u jednom nakaradnom sistemu do mile volje.Nista politicki sigurno.
Одговори

(27-07-2014, 07:51 PM)Громовник Пише:  Аман заман, што се у Русију не преселите, кад је могао један Жерар Депардје, шта фали вама и вашим породицама, ако Србија не ваља? Плаћањем пореза, и куповином некретнина у Русији, као и плаћањем роба и услуга на Руском тржишту, школовањем деце и унучади у Русији бисте даааааалеко више помогли мајчици Русији него качењем клипова са Јутјуба и чисто вербалном подршком истима, док материјалну остављате њиховим противницима.

С нама Србо-Русима, можда Бог, ал са западњацима ваше паре, ваш рад и труд, тако да не знам ко је овде луд!

Жерар Депардје се преселио да уштеди паре!

Међутим!

НАМИ ПАРЕ НИСУ ПРОБЛЕМ-НЕМАМО ИХ!!!

Док се могло давало се а сад пресушило!

И МАН'ТЕ СЕ ТИХ СТЕРЕОТИПА, НИКАД НЕ ЗНАШ С'КИМ РАЗГОВАРАШ!

Ни одлазак у Русију не значи ништа сам по себи ако нешто у глави и у срцу не носиш!

Ено га онај главоња Тешић, отишао у Русију после 10 година боравка у Канади па нас оданде убеђује да пробамо братство-јединство са нашим потурицама горим од Турчина!

Ништа није вредела наша поука да смо то под Амброзијем већ имали!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(27-07-2014, 10:04 PM)Сербство Пише:  Међутим...
Цитат:Тешић Горан
Живео око 9 година у Канади. Преселио се у Русију да не би водио двоструки живот, то јест причао против Запада, а у корист Русије и Истока, а живео на Западу.

Ми ви јопет подвлачимо маснијем словима да Тешићу ништа не вреде његове громогласне пароле о разлозима његовог одласка у Русију кад је упрегао све своје професионално знање и умеће као и материјална средства, у службу РУСКЕ ШЕСТЕ КОЛОНЕ, о којој је говорио Дугин, па би само да појаснимо и додамо да, као што рекосмо једном и више пута, ПОСТОЈЕ ДВА ПАРАЛЕЛНА ПРОЈЕКТА ЕВРО-АЗИЈАТСКЕ УНИЈЕ!

Први, и за нас Србе, шаку сиромаха, као и за ПРАВЕ Руске Националисте једино прихватљив, јесте Унија коју предлаже Дугин а спроводи миц по миц Сурков, то јест Унија Руске Државе и њених сателита, наравно на обострану корист, пројекат Православне Руске Царевине у савременим условима.

Тај пројкат предвиђа, на дуге стазе, поновно заузимање РУСКИХ

Е В Р О П С К И Х

ПОСЕДА
, без обзира на проширење руског утицаја на Исток.

А ти

Е В Р О П С К И

ПОСЕДИ Русије су већ одавно познати, али да се подсетимо како гласи пуна титула Православног Руског Цара, па каже:

-Император и Самодржац све Русије,
-Цар Москве, Кијева, Владимира, Новгорода, Казана,
-Цар Астрахана, Пољске, Сибира, Херзона и Грузије,
-Государ Пскова,
-Велики Књаз Смоленска, Литваније, Волињије, Подолије и Финске,
-Књаз Естоније, Ливоније, Курландије и Семигалије,
-Књаз Самогитие, Бјелостока, Карелије, Твера и Јонгорије,
-Књаз Перма, Влацка, Болгарије и других земаља,
-Государ и Велики Књаз Нижњег Новгорода, Черњигова, Рјазања и Полоцка,
-Государ и Велики Књаз Ростова, Јарослава, Белозера и Удорие,
-Государ и Велики Књаз Обдорије, Кондие, Витебска, Мстислава и целе Северне Области,
-Государ и Суверен земаља Иверије, Карталиније, Кабардиније, и провинција Јерменије,
-Государ Киркасијана и Планинских Књажевина,
-Госуодар Туркестана,
-Наследник Норвешке,
-Војвода Шлезвига, Холштајна, Стормарна, Дитмархена, и Олденбурга.

Врховни Бранилац и Заштитник догме Руске Православне Цркве!!!

СВЕТИ ЦАРЕ-НОВОМУЧЕНИЧЕ НИКОЛАЈЕ, МОЛИ СЕ БОГУ ЗА НАС!

Међутим!

Други пројекат ЕВРОАЗИЈАТСКЕ УНИЈЕ јесте СУМАНУТА ИДЕЈА БРАТСТВОЈЕДИНСТВА ИЗМЕЂУ ПРАВОСЛАВНИХ РУСА И МУСЛИМАНА!

То је прокјекат такозване ШЕСТЕ КОЛОНЕ, по дефиницији самог Дугина.

То је друштво које пред млађаном србском наивом представља речени Тешић, друштво које бајаги подржава Путина, Русију и Православље али у потаји ради на ИСТЕРИВАЊУ РУСИЈЕ ИЗ ЕВРОПЕ, све до Урала и даље!!!

ТАЈ ПРОЈЕКТ ЈЕ ПРЕПОЗНАТЉИВ И ПО БЕСТИДНОМ ПРЕКРАЈАЊУ ИСТОРИЈЕ, ДЕЛАТНОСТИ У КОЈОЈ СУ ЕНГЛЕЗИ И БАНКСТЕРИ СА ВОЛ-СТРИТА МАЈСТОРИ!

РЕЦИМО ОВИ ШЕСТОКОЛОНАШИ ТВРДЕ ДА ОТАЦ РУСКЕ НАЦИЈЕ НИЈЕ РАВНОАПОСТОЛНИ КЊАЗ ВЛАДИМИР НЕГО МОНГОЛСКИ КАСПАПИН КРВАВИХ РУКУ ДО РАМЕНА, ЏИНГИС-КАН!

Да ово није тужно и опасно било би смешно!

Шта дакле у овом контексту, значе Тешићеве демагошке пароле о разлозима његовог одласка у Русију?!

ЧЕКАЈ, СА ОВАКВИМ ИДЕЈАМА ИСТИ МОЖДА НИЈЕ НИ ОТИШАО. МОЖДА ЈЕ ПОСЛАТ!!!

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Цитат:ПРОСВЕТАР

НАМИ ПАРЕ НИСУ ПРОБЛЕМ-НЕМАМО ИХ!!!

Док се могло давало се а сад пресушило!

Nego Prosvetaru, od čega živite u Kanadi? Ako je presušilo...

Mada tamo su suše retka pojava....

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(27-07-2014, 08:35 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  НАМИ ПАРЕ НИСУ ПРОБЛЕМ-НЕМАМО ИХ!!!

Верујем, узела држава Канада у сврхе наоружавања за рат против Русије Пилот

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Ја сам од мисљење да ова напад на авион служи у неким правцима.....

А један је да НАТО отворено има своје људе на земљи....

Има некаких паралел са Земуник Аиродром....и кад су кад Срби из Крајине заузелих....некако после тога....стижу УН.....некако служи као првих пример.....где је нека трећа партија неутралиша твој успех....

Мислим слично се саде дешава у Украјни!
Одговори

Оде још јенда АН-26.Дупли погодак.

Одговори

@Regul evo prilike da ih pozdraviš....
Reprezentacija samoproklamovane Narodne Republike Lugansk odigraće utakmicu sa Novim Sadom krajem avgusta na ’Detelinari’.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.ph..._id=882001

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 11 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним