28-10-2014, 09:32 AM
Инцидент у Лондону!
(28-10-2014, 03:26 PM)регул Пише:(28-10-2014, 03:16 PM)Pavle Пише: Свака част Вучићу, за само пар месеци је својим преданим радом и пожртвовањем допринео да велики број људи осети нешто ново на политичкој сцени, нешто што ће успоставити ред и поштење у Србији која је била прекорумпирана.
Сав сам се претворио у уво?
(28-10-2014, 05:53 PM)Pavle Пише:(28-10-2014, 03:26 PM)регул Пише:(28-10-2014, 03:16 PM)Pavle Пише: Свака част Вучићу, за само пар месеци је својим преданим радом и пожртвовањем допринео да велики број људи осети нешто ново на политичкој сцени, нешто што ће успоставити ред и поштење у Србији која је била прекорумпирана.
Сав сам се претворио у уво?
То је спрдња, наравно иронично сам то написао.
(Немој да ми лупате сви негативне као Мекензи)
Цитат:Mislim da je premijer zreo za neku psihijatrijsku ustanovu i za pregled, čoveku zaista nije dobro sav otečen od lekova, pogled u zemlju niti jednom u oči nije pogledao Marića,agresija i neprirodna kontrola besa sa dramskim pauzama i oblizivanje natečenih usana...
Цитат:Aleksandar Vučić (Serbian Cyrillic: Александар Вучић, pronounced [alěksaːndar ʋûtʃitɕ], born 5 March 1970, on Krypton[1] is a Serbian politician, hero, mother, brother, rock, paper and the current First Deputy Prime Minister of Serbia, since 27 July 2012. He is also the leader and president of the Serbian Progressive Party (SNS).[1]
Besides Serbian, Aleksandar Vučić is fluent in English, Kryptonian and has a working knowledge of French and Russian.[citation needed] Vučić is a graduate of the Belgrade Law School. He can also fly, jump a very high building and eat 10 hotdogs at once[though this is not confirmed].