Поруке: 9,124
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Sutra u Vršcu gostuje ona bitanga Vučić. I desi će se medijska prevara. Sutra tobože ovaj idiot otvara fabriku za dijalizatore firme iz Nemačke Fresenijus i ona posluje u Vršcu od 1982 godine. Tu "novu fabriku" što će ovaj idiot otvora počela je sa izgradnjom još za vreme Koštunice. Još 2005 godine kada se tobože otvorila nova industrijska zona gde je trebalo toboze da se izgradi desetine fabrika i zaposli na hiljade ljudi. Danas je taj projekat mrtav. Izuzev ove kompanije niko na parceli od preko 12ha niti jednu jedinu fabriku nije izgradio.
Što se tiče Fresenijusa on ima zaposlenih oko 450 ljudi. Još su u ovu novu fabriku zaposlili 100-ak po partijskoj liniji. Sutra ćete da čujete kako u toj novoj fabrici zaposlenje našlo preko 500 mladih, kako je to najjsavremenija fabrika itd. Prevara živa. Vučić i vlada republike Srbije za tu fabriku nisu dali niti jedan jedini dinar. Nemci su samo sagradili nov pogon kako bi oslobodili Hemofarmu jedan deo prostora i ništa drugo. Eto sutra ćete imati priliku da ćujete kako se u Vršcu uložilo milione i milione evra, kako radi hiljade i hiljade ljudi, kako je to grad budućšnosti itd...A Realnost hje totalno drugačija, sivilo da veće ne može da bude. Preko 10 hiljada ljudi je bez posla, stotine na kazanu itd...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
373
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
373
Haos u skupštini! Pijani ili drogirani psihički poremećeni i pobesneli Vučić vređao poslanike opozicije...
http://rs.n1info.com/a21991/Vesti/Burna-...-sale.html
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 22-12-2014, 10:53 PM од
Mekenzi.)
Углед:
373
(22-12-2014, 11:14 PM)регул Пише: (22-12-2014, 10:52 PM)Mekenzi Пише: Haos u skupštini! Pijani ili drogirani psihički poremećeni i pobesneli Vučić vređao poslanike opozicije...
http://rs.n1info.com/a21991/Vesti/Burna-...-sale.html
Ко је кога вређао?Хохштаплери и лопови из партијски организованог удружења познатог као ДС или овај што је на челу владе?Зашто подмећеш,мандрилу један?Ово сада беремо плодове петооктобарског пуча!!!!!
Pa koje bio vođa petog oktobra i palio skupštinu današnji ministar Velja Ilić.A tu su još petooktobarci Kori Udovički, Tanja Miščević, Rasim Ljajić, itd...
ПРОСВЕТАР.
Углед:
373
Elem znači li to da i sad ovoj tvojoj legendi kojoj se ti diviš "vire iz guzice"
Velja Ilic Virio iz "guzice"
Kolko znam Velja je bio glavni organizator i kolovođa petog oktobra koji je poveo svoe Čačane da upale skušpštinu
ПРОСВЕТАР.
Углед:
373
Bio sam u IDEi Jutros i u DIS-u i kupovao sam sa za Novu. Sledio sam se kakavih sam se ljudi nagledao sa toliko velikim brigama šta kupiti, govore: pogledaj cene, nemamo novca, treba nam i za Božić, ljudi su bukvalno u stresu, tužni, bezvoljni umesto da budemo srećni stiže Božić mi smo dno dna! Gledam čoveka na kasi uzima kusur od 50 para i tako svu siću. To ranije nije bilo, ne znam više ni šta da napišem kolika je to patnja i bol... Žao mi bilo ljudi koji imaju decu jer je strašno..Kao da smo u 90-im.
Sve to ide uz
Totalni Medijski mrak, premlaćivanje opozicionih članova, otimanje od penzija i plata, pretnje građanima, ćelave glave, džipovi, Reforme, živećemo bolje, JUL je cool, krivi su oni, oholost vođine familije,..
Srbija se ponovno vratila u 90-te.
Srbija je Severna Koreja danas.
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 30-12-2014, 01:31 PM од
Mekenzi.)
Поруке: 3,187
Теме: 51
Углед:
372
(30-12-2014, 01:28 PM)Mekenzi Пише: Gledam čoveka na kasi uzima kusur od 50 para i tako svu siću. To ranije nije bilo, ne znam više ni šta da napišem kolika je to patnja i bol...
Уместо да си срећан што полако преузимамо Европске обичаје, ти тако
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Поруке: 356
Теме: 2
Придружен: Aug 2013
Углед:
53
Kizo opet Rasomonises

[/i]
Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Поруке: 80
Теме: 0
Придружен: Oct 2014
Углед:
8
Сада ће да спусте хлеб на три динара...../кришка/
Углед:
373
Ćelavi, batinaši SNS, pojavljuju se na svakim lokalnim izborima---
http://www.teleprompter.rs/da-lu-su-ovo-...onici.html
(30-12-2014, 01:56 PM)Громовник Пише: (30-12-2014, 01:28 PM)Mekenzi Пише: Gledam čoveka na kasi uzima kusur od 50 para i tako svu siću. To ranije nije bilo, ne znam više ni šta da napišem kolika je to patnja i bol...
Уместо да си срећан што полако преузимамо Европске обичаје, ти тако 
Ovo evropski običaji. Ovo su običaji Falmilije Kim, Staljina, Čaušeskua idr. diktatora...
Zapad će ga kao Slobu koristiti dok ima koristi kada ne bude ode niz vodu...
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 30-12-2014, 07:28 PM од
Mekenzi.)