Оцена Теме:
  • 10 Гласов(а) - 2.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Slučaj Šešelj

Ovdje pise 7000 i kusur ,a mozda si djedi maznuo cek vragalone jedan.Smile

(14-11-2014, 08:57 AM)Громовник Пише:  
(14-11-2014, 12:08 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Он је прво Велики Четнички Војвода па ондак Проф. Др. и шта већ!

А где је војевао, мајке ти? Кез

(14-11-2014, 02:10 AM)Krajisnik Пише:  Subota ce najbolje pokazati sta je ostalo od Srba u Srbiji.

Значи добар Србин је само добар радикал 5+5

Otprilike.Smile

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

(14-11-2014, 02:10 AM)Krajisnik Пише:  
(14-11-2014, 02:10 AM)Krajisnik Пише:  Subota ce najbolje pokazati sta je ostalo od Srba u Srbiji.

Otprilike.Smile

То можда у вашој, крајишкој верзији Србовања хихихи

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Сви на Трг сутра да се дочека победник!

А индивидуалац који ми је обрисао тему нека га буде срамота. Напрдњаци .

Smile
Одговори

(14-11-2014, 04:53 PM)ултра-националиста Пише:  Сви на Трг сутра да се дочека победник!

А индивидуалац који ми је обрисао тему нека га буде срамота. Напрдњаци .
Није ти обрисана тема, већ је спојена са овом, пошто си отворио тему која има исти предмет као већ постојећа.
Одговори

Назив ове теме је крајње неприкладан, сложићеш се

Smile
Одговори

Назив теме је адекватан ономе који ју је покренуо,дакле Кизи!За њега је све што нема везе са жутом бојом случај!Rolleyes
Одговори

Било би лепо да Домаћин промени назив теме.

Напомена, режим је организовао одређене групе навијача да сутра изазову сукобе са полицијом и поломе стакла. Молим све искрене српске националисте и родољубе да не наседају на провокације и ово је скуп радости и мира а не беса. Живели

Smile
Одговори

Ти Регуле к'о да не пратиш фабулу радње!?

Киза је прешао у Радикале! Сутра је на митингу, био на дочеку.

Кривио се на дочеку, к'о јарац када га деру! Касно прешао, па мора бити већи Радикал и од Воје.

[Слика: 1794688_769491996421302_2217633066335770699_n.png]

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Цитат:Ти Регуле к'о да не пратиш фабулу радње!?

Ја стиго до пролога!Да нисам убрзао претерано,може бити?
Одговори

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/511082...asla-zivot

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(14-11-2014, 04:20 PM)Krajisnik Пише:  Ovdje pise 7000 i kusur ,a mozda si djedi maznuo cek vragalone jedan.Smile

e баш си навалио да се бавиш самном, па сигурно да пише половина, ваљда за толико знаш да се пензија иплаћује два пута месечно, то је половина па ти сабери... а мој покојни деда чије име и ја носим уморо је пре 70 година...отац у заробљеништву, а са том пензијом школујем још и најмлађе дете и мани ме више са тим глупим неповерењем, ово је тема за дискутовање о Шешељу а не о мени анонимусу, ни ја тебе не питам ко си шта си, изнеси контра аргументе па да дискутујемо. Ја сам свој став и мишљење о Шешељу без омаловажавања и без непоштовања изнео да само наноси штете србима у Србији, а ти ако имаш неке контра аргументе, са пажњом ћу испратити и прихватити, а ово боцкање нигде не води...

свако може овде да боцка, провоцира и да омаловажава људе, али то води само гашењу форума или бановању форумаша, значи немамо ништа од тога.... свако од нас може да се претвори у вербалнг барабу али од те храбрости остаје само штета...

Дакле очекујем да ми изнесеш неке ваљане аргументе за мој утисак да Шешељу није циљ да нас само завади овде у сред Србије уместо да чини на вековном 4 С.../Само Слога Србина Спашава/

[Слика: 2vwxlci.jpg]
Одговори

(14-11-2014, 12:08 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(13-11-2014, 07:26 PM)Pavle Пише:  Шешељ није Војвода.
Он је Проф. Др.

Он је прво [b]Велики Четнички Војвода па ондак Проф. Др. и шта већ![/b]

Уосталом човек сам каже за себе, у видео прилогу изнад, да је Четнички Војвода и да је баш као такав, растурио хашки "трибунал"!

Друго, за све оне који тврде да Шешељ више није Четнички Војвода јербо га је Војвода Ђујић бива "развојводио", ми само да кажемо да смо лично познавали Блаженопочившег Војводу Ђујића, и да, сходно том познанству, ође јавно тврдимо да би старом Војводи срце јуначко заиграло док би гледао држање Војводе Шешеља у Хагу, те би га исти поново "завојводио" без икаке сумње!

Ко супротно каже-клевеће и лаже, и тај о Војводи Ђујићу ич ништа не зна!

Уосталом и то "развојвођење" је проблематично јер...Царска, Краљевска, па тако и Војводска се НЕ ПОРИЧЕ!

У надежди смо да смо ово наклапање и лицитирање око Војводства Шешељевог овијем расветлили и окончали!

Паметном доста!

НИЈЕБаја
Одговори

Верујем да се многи не разумеју у те ствари око "развовођања"! Можда се овде и нађе неко ко би то са аргументима све потврдио.. колико сам читао и Тома Николић има неко звање Војводе, или грешим?

Запазио сам доста умних људи на овом форуму и верујем да ће се неко већ огласити да нам све објасни?!!!

[Слика: 2vwxlci.jpg]
Одговори

(14-11-2014, 04:51 PM)Громовник Пише:  
(14-11-2014, 02:10 AM)Krajisnik Пише:  

Otprilike.Smile

То можда у вашој, крајишкој верзији Србовања хихихи
...a koja nam je to preostala mozda Evropa nema alternativu?

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним