15-11-2014, 06:59 PM
Slučaj Šešelj
15-11-2014, 07:09 PM
![[Слика: miting-srs-151114-08.jpg]](http://www.pobjeda.me/wp-content/uploads/2014/11/miting-srs-151114-08.jpg)
![[Слика: miting-srs-151114-05.jpg]](http://www.pobjeda.me/wp-content/uploads/2014/11/miting-srs-151114-05.jpg)
(15-11-2014, 06:17 PM)Mekenzi Пише: Imate dve kolone nacionalne politike
1. Meku i Vučićevu Sandu Sa boškom Bibliotekarom
i drugu pravu čvrstu desnicu sa Šešeljem na čelu uz koji su još SRS-Naši-Obraz.
Iskreno SRS bez Šešelja je obična nula.
Чека'бре, па ти би изгледа највише волео ту "праву, чврсту, десницу", која је, како велиш, без свога Вође (а ваљда знамо да смо сви смртни)...ОБИЧНА НУЛА!
Синко, Радикали, Образ, Наши, Заветници и..."Бошко библиотекар" јесу делови једне једине србске целине!
Међутим!
Оно што туна шкрипи, а МИ ћемо то да исправимо ускоро ако Бог и срећа даде, то је да су сви они, наравно укључујући и Радикале, омађијани суманутом идејом енглеских лордова из 18-ог века, која се зове ДЕМОНОКРАТИЈА, то јест некакво изгласавање судбине Вере, Традиције, Државе и Нације на начин
1 биљмез = 1 глас!
Туна дакле нису проблем ни Радикали-Нула ни Бошко библиотекар него
ДЕМОКРАТИЈА
уместо које ми призивамо и молимо се за
АУТАРХИЈУ!
ПАМЕТНОМ ДОСТА!
ПС
Чекамо 300 храбрих и преузимање власти ПРЕВРАТОМ!
Туна би и на Трулом Западу наишли на разумевање јербо и они раде по том пелцеру а овамо гурају неки привид демократије за замајавање пучине!
МИ НЕ ВОЛИМО ПРОЛЕТАРИЈАТ!
Поштено!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
15-11-2014, 08:09 PM
Војвода Ђујић о Шешељу: .https://www.youtube.com/watch?v=R_APR9UEfJ8
За оне са кратким памћењем!
Немојте називати Шешеља четничким војводом!Далеко од тога да ми није драго што је изашао из Хашког казамата,али мислим да је од истог кова ко и остали политичари у Србији!Кад је имао шансу да дође на власт,продао се Милошевићу,конкретно мислим на председничку трку са Милутновићем кога је победио још у првом кругу али је одустао од председничке фотеље из њему знаних разлога!
За оне са кратким памћењем!
Немојте називати Шешеља четничким војводом!Далеко од тога да ми није драго што је изашао из Хашког казамата,али мислим да је од истог кова ко и остали политичари у Србији!Кад је имао шансу да дође на власт,продао се Милошевићу,конкретно мислим на председничку трку са Милутновићем кога је победио још у првом кругу али је одустао од председничке фотеље из њему знаних разлога!
15-11-2014, 09:10 PM
Слушати уз гусле:
Просветаре сиви тићу
Северноамерички Обилићу
Дођи нама у Србију славну
Стани одма пред колону главну
Нека образ твој заблиста
Па поведи страшних триста
И немој случајно да стајеш
Мислиће да само лајеш
Мора да се стално плаши
Да ће на влас доћи наши
На Сурчину свиће зора
Твој долазак је ноћна мора
Вучићу се тресу гаће
Да бежи он мораће
Долази нам суперстар
Од Канаде Просветар
Просветаре сиви тићу
Северноамерички Обилићу
Нека образ твој заблиста
Мислиће да само лајеш
Мора да се стално плаши
Да ће на влас доћи наши
На Сурчину свиће зора
Вучићу се тресу гаће
Да бежи он мораће
Долази нам суперстар
Од Канаде Просветар

16-11-2014, 12:59 AM
(15-11-2014, 11:03 AM)Vlad Alekš Пише: Da li je istina da je Šešelj Hrvat?
Ако ово заиста мислиш, онда, брато, ти појма с појмом немаш о српским фамилијама и племенима у Херцеговини!
Ово је врхунац дегутантности.
(15-11-2014, 09:10 PM)регул Пише: Слушати уз гусле:
Просветаре сиви тићу
Северноамерички Обилићу
Нека образ твој заблиста
Мислиће да само лајеш
Мора да се стално плаши
Да ће на влас доћи наши
На Сурчину свиће зора
Вучићу се тресу гаће
Да бежи он мораће
Долази нам суперстар
Од Канаде Просветар
Аууу,
какав секс!
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
![[Слика: traktor.gif]](http://poljoinfo.com/images/smilies/traktor.gif)
16-11-2014, 04:11 AM
(16-11-2014, 12:59 AM)херцеговац Пише:(15-11-2014, 09:10 PM)регул Пише: Просветаре сиви...ХИК...тићу
Северноамерички Обилићу
херцеговац терцира:
Аууу...БУРП...
какав секс...НА ЕКС!
ПРОСВЕТАР себи убраду:
Песници су то без мане,
Јер сатиру малигане!

Ође се види и осећа ПРАВА атмосфера која је владала данас код Споменика, па каже:
Досад необјављен снимак са аеродрома, па каже:
https://www.youtube.com/watch?v=2nNXCjkjxpA#t=15
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
16-11-2014, 01:52 PM
Демократе и радикали
Замишљена граница Карлобаг-Карловац-Огулин-Вировитица већ годинама односи радикалима стотине хиљада гласова. Па ипак, за њих је излаз из замке веома једноставан…
ПИШЕ: Милослав САМАРЏИЋ
Чланак с почетка 2004. године, наставак:
http://www.pogledi.rs/demokrate-i-radikali/
Замишљена граница Карлобаг-Карловац-Огулин-Вировитица већ годинама односи радикалима стотине хиљада гласова. Па ипак, за њих је излаз из замке веома једноставан…
16-11-2014, 02:55 PM
Цитат:Излаз за Српску радикалну странку је да сада ратну одштету од Хрватске тражи у новцу, затим да се отворено бори за присаједињење Републике Српске и најзад да се сети Пашићеве мудрости: у политици се никада не прича наглас о свим својим циљевима.
Баш тако. Да су Апис и црнорукци нису конспиративно деловали, већ да су попут Шешеља на сва звона трубили о Великој Србији, никад ништа не би постигли.
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
16-11-2014, 02:59 PM
(16-11-2014, 01:52 PM)Милослав Самарџић Пише: Демократе и радикали

16-11-2014, 04:27 PM
(16-11-2014, 12:59 AM)херцеговац Пише:(15-11-2014, 11:03 AM)Vlad Alekš Пише: Da li je istina da je Šešelj Hrvat?
Ако ово заиста мислиш, онда, брато, ти појма с појмом немаш о српским фамилијама и племенима у Херцеговини!
Da, nemam pojma o srpskim familijama i plemenima u Hrecegovini. Čitao sam na nekoliko mesta da su svi Šešelji Hrvati, svi osim porodice Vojislava Šešelja. Ne razumem zašto bi to bilo degutantno? To je možda taboo tema? I šta je gore - da Srbin bude komunista ili Hrvat? Hrvat se rađa, a komunista se postaje.
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
16-11-2014, 04:31 PM
Vojislav Šešelj kaže da nije Hrvat i ja mu verujem.
16-11-2014, 05:09 PM
(16-11-2014, 01:52 PM)Милослав Самарџић Пише: Демократе и радикали
Dobro primjeceno Miloslave,za radikale glasaju hrabri,vecina ljudi to nije,zalaganje za imaginarnu granicu koja odnosi veliki broj glasova nije politicki isplativo jer suvise mirise na rat.
Jedno me zanima koji bi to licni ili pravni subjekt,odnosno entitet imao zakonsko pravo da tuzi RH za ratnu odstetu za vrijema ww2.
Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
16-11-2014, 06:23 PM
Мислим и РС и РС.
16-11-2014, 07:12 PM
(16-11-2014, 04:27 PM)Vlad Alekš Пише:(16-11-2014, 12:59 AM)херцеговац Пише:(15-11-2014, 11:03 AM)Vlad Alekš Пише: Da li je istina da je Šešelj Hrvat?
Da, nemam pojma o srpskim familijama i plemenima u Hrecegovini. Čitao sam na nekoliko mesta da su svi Šešelji Hrvati, svi osim porodice Vojislava Šešelja. Ne razumem zašto bi to bilo degutantno? To je možda taboo tema? I šta je gore - da Srbin bude komunista ili Hrvat? Hrvat se rađa, a komunista se postaje.
Није хрват . . . Сви су Шешељи били православци,његова грана је остала првославна а остале се поунијатиле . . . За то има код ујки Шешеља колико хоћеш . . .
(16-11-2014, 06:23 PM)Милослав Самарџић Пише: Мислим и РС и РС...
Мислим да може само Србија,и то само за териорије у АВНОЈ-евским границама које су захватале НДХ тј. Срем . . .
Српска и да покуша да тужи била би блокирана од остатка БиХ у тој намери . . .
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)
« Старије Теме | Новије Теме »
Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)