Оцена Теме:
  • 10 Гласов(а) - 2.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Slučaj Šešelj

Само је водитељ био несносан! Шта ћеш, плаћеничка душа...Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Да видимо шта то Велики Војвод вели о плочицама којима је Тома-кома обложио своје купатило, па каже:

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Саће С-ума-динац!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Шекија за преседника, Просветара за министра културе, Херцеговца за министра пољопривреде а

Смедерева за министра вера и међурелигијски дијалог! Но, не знам шта би Владимир могао бити.... Баја

Заборавих.....Србина за министра унутрашњих послова!

Да не будем неправедан.... Шумадинац би у тој будућој Влади могао бити Амбасадор у Ватикану! Баја

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(17-03-2015, 04:02 AM)Шумадинац Пише:  Шекија за преседника, Просветара за министра културе, Херцеговца за министра пољопривреде а

Смедерева за министра вера и међурелигијски дијалог! Но, не знам шта би Владимир могао бити.... Баја

Да не будем неправедан.... Шумадинац би у тој будућој Влади могао бити Амбасадор у Ватикану! Баја

Амбасадор у Ватикану на србском се каже УГУЗЉУБ РИМСОГ ПАПЕ, НАСЛЕДНИКА КУРВАРА И ТРОВАЧА БОРЏИЈА И МЕДИЧИЈА!

Баја

Јел'добра ова?

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Цитат:Амбасадор у Ватикану на србском се каже УГУЗЉУБ РИМСОГ ПАПЕ, НАСЛЕДНИКА КУРВАРА И ТРОВАЧА БОРЏИЈА И МЕДИЧИЈА!

Баја

Јел'добра ова?

Ваистину!

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

(17-03-2015, 04:02 AM)Шумадинац Пише:  Шекија за преседника, Просветара за министра културе, Херцеговца за министра пољопривреде а

Сирома'

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Даклем Војвода је истресао из гаћа оног новинарчића у "Тешкој речи", памтиће та крпа од човека дан кад му је пало на памет да се супротстави Великом Војводу!

У једном моменту чова закука "па дозволите ми да водим емисију"!

КидањеКидањеКидање

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Prosvetar iskljucivo dolazi na vlas' i to nasilnim putem.
sa 298 hrabrih( dvojicu već našao) uvodi Autokratiju.

Dal' će biti premijer, kralj, predsednik, ili nešto treće nebitno, Sam će da odluči.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(17-03-2015, 01:33 PM)Mekenzi Пише:  Prosvetar iskljucivo dolazi na vlas' i to nasilnim putem.
sa 298 hrabrih( dvojicu već našao) uvodi Autokratiju.

Dal' će biti premijer, kralj, predsednik, ili nešto treće nebitno, Sam će da odluči.

БЕЗ КРАЉА НЕ ВАЉА!

Јок

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Мислиш на Ацка?

Него мене чуди нешто друго.....Како је могао Шеки онако да клевеће покојног Ђинђића, и то великог
пријатеља породице Карађорђевић, Ацка и Каће? А онда Просветар, као заклети Шекиовац пише:
БЕЗ КРАЉА НЕ ВАЉА! Нешто ми ту не штима... Баја

Д М
Одговори

МИ СМО ЗА КРАЉА!

http://www.czipm.org/ljotic.html

Кад МИ дођемо навлас', а то долази неумитно као судбина, будите сигурни, спречићемо свом снагом и Вером својом васпостављање демонократије у Соједињеном Краљевству Србском у било ком облику!

Ево шта вели о демонократији Митрополит Јован (Сничев), па каже:

Цитат:Демократска идеја је право речено, због тога и створена , да би

-расточила, ослабила темеље снажног, традиционалног друштвеног уређења,

-разорила његове духовне, религиозне ослонце,

-растурила националне државе и

-постепено неосетно, неопипиво за друштво намагарчено демократским хаосом – предала узде управљања над истим транснационалној светској закулиси...

... Зашто никоме не пада напамет да, уз помоћ свеопштег гласања, (1 билмез = 1 глас. Прим. ПРОСВЕТАР) бира хирурга или истражног судију, шофера или авијатичара? А зар је управљати скалпелом, аутобусом, авионом, теже него управљати огромном државом, оптерећеним најтежим проблемима?

Митрополит Јован

Паметном доста!

ПС

Зато ми онога који би да "крунише демократију" не прихватамо јер

БЕЗ ПРАВОГ СРБСКОГ КРАЉА-НЕ ВАЉА !!!

Ево рецимо најславнија (ал'по чему?) "монархија" на Трулом Западу (као што Запад и Европу ка којој србска наива толико жуди назива Свети Николај Србски), британска "монархија" је миц по миц прешла са мушког на женски принцип и свела улогу Монарха на једну бакицу са цветним шешуаром која ту и тамо пресеца неке врпце док се здрав и прав легитимни наследник Престола бави акварелима и пресовањем биља у хербаријуме.

Добро је рекао ономад Срђа Трифковић: "овај данашњи Запад у поређењу са Западом наше младости личе један на другог к'о што вампир личи на жива човека"!

Исто важи и за Монархију некадашњу и ову данас са којом би данашњи ерзац "монархисти" да усреће Србију.

Последња ПРАВА Монархија било је Руско Православно Царство!

Ако за ПРАВУ МОНАРХИЈУ не можемо да се изборимо-ЛАЖНА НАМ НЕ ТРЕБА !!!

С'ВЕРОМ У БОГА,

ЗА СРБСКОГ КРАЉА

ал'

Д О С Т О Ј Н О Г А !

ПС

Ево, и ОН нас разуме:

Цитат:РАЗУМЕМ ЗАХТЕВЕ ПРОСВЕТАРА!

Александар Вучић

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Значи, ништа од Ацка.... Просветару, па ти си Љотар....наводиш став Димитрија Љотића поводом
Монархије! Како повезујеш Шекија и Љотића? Друго.... Ко је тај ДОСТОЈНИ Краљ, има ли га?

Д М
Одговори

(17-03-2015, 03:20 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Да видимо шта то Велики Војвод вели о плочицама којима је Тома-кома обложио своје купатило, па каже:

Просвјетаре!
Не море бити војвода неко коме је одузет чин! Како капетан или мајор који је деградиран не море бити капетан нити мајор, тако не море ни "војвода"!Баја

Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним