МИ СМО ЗА КРАЉА!
http://www.czipm.org/ljotic.html
Кад
МИ дођемо навлас', а то долази неумитно као судбина, будите сигурни, спречићемо свом снагом и Вером својом васпостављање демонократије у Соједињеном Краљевству Србском у било ком облику!
Ево шта вели о демонократији Митрополит Јован (Сничев), па каже:
Цитат:Демократска идеја је право речено, због тога и створена , да би
-расточила, ослабила темеље снажног, традиционалног друштвеног уређења,
-разорила његове духовне, религиозне ослонце,
-растурила националне државе и
-постепено неосетно, неопипиво за друштво намагарчено демократским хаосом – предала узде управљања над истим транснационалној светској закулиси...
... Зашто никоме не пада напамет да, уз помоћ свеопштег гласања, (1 билмез = 1 глас. Прим. ПРОСВЕТАР) бира хирурга или истражног судију, шофера или авијатичара? А зар је управљати скалпелом, аутобусом, авионом, теже него управљати огромном државом, оптерећеним најтежим проблемима?
Митрополит Јован
Паметном доста!
ПС
Зато ми онога који би да "крунише демократију" не прихватамо јер
БЕЗ ПРАВОГ СРБСКОГ КРАЉА-НЕ ВАЉА !!!
Ево рецимо најславнија (ал'по чему?) "монархија" на Трулом Западу (као што Запад и Европу ка којој србска наива толико жуди назива Свети Николај Србски), британска "монархија" је миц по миц прешла са мушког на женски принцип и свела улогу Монарха на једну бакицу са цветним шешуаром која ту и тамо пресеца неке врпце док се здрав и прав легитимни наследник Престола бави акварелима и пресовањем биља у хербаријуме.
Добро је рекао ономад Срђа Трифковић: "овај данашњи Запад у поређењу са Западом наше младости личе један на другог к'о што вампир личи на жива човека"!
Исто важи и за Монархију некадашњу и ову данас са којом би данашњи ерзац "монархисти" да усреће Србију.
Последња
ПРАВА Монархија било је Руско Православно Царство!
Ако за
ПРАВУ МОНАРХИЈУ не можемо да се изборимо-
ЛАЖНА НАМ НЕ ТРЕБА !!!
С'ВЕРОМ У БОГА,
ЗА СРБСКОГ КРАЉА
ал'
Д О С Т О Ј Н О Г А !
ПС
Ево, и
ОН нас разуме:
Цитат:РАЗУМЕМ ЗАХТЕВЕ ПРОСВЕТАРА!
Александар Вучић