Оцена Теме:
  • 10 Гласов(а) - 2.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Slučaj Šešelj

Цитат:Просвјетаре!
Не море бити војвода неко коме је одузет чин! Како капетан или мајор који је деградиран не море бити капетан нити мајор, тако не море ни "војвода"

Иди ти код Вука Драшковића па се бори за америчку Србију са кокардом на челу а о темама о којима се не разумеш ћути боље ти је, не тупи зубе узалуд требаће ти

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

А код Слободана Милошевића? Како то треба разумети? Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Цитат:А код Слободана Милошевића? Како то треба разумети?

Не разумем питање

Одговори

(14-03-2015, 05:14 PM)Србин Пише:  Свака част Војводо:

ВРАТИЋЕ СЕ ВУКОВИ НА ТАРУ!!!!!!!!!

И даље памтим поносне дане, ма како то некима изгледа:

На ово мислим!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Цитат:На ово мислим!

Добро, и шта с тим?

Одговори

(18-03-2015, 04:42 PM)Србин Пише:  
Цитат:Просвјетаре!
Не море бити војвода неко коме је одузет чин! Како капетан или мајор који је деградиран не море бити капетан нити мајор, тако не море ни "војвода"

Иди ти код Вука Драшковића па се бори за америчку Србију са кокардом на челу а о темама о којима се не разумеш ћути боље ти је, не тупи зубе узалуд требаће ти

Боље ти да идеш код Мире Марковић Кез

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Цитат:Боље ти да идеш код Мире Марковић

Немам ни жељу ни потребу, никад је нисам симпатисао, ја сам тамо где треба, не секирајте се ви, тамо сам где и свих прошлих година а то је код Војислава Шешеља и у Српској радикалној странци

Одговори

Онда си издао Цобета! Јок

Д М
Одговори

Франциско,
ти ли си? Љуби те Старчевић!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Мало се мучиш са геополитиком, ево да научиш основне појмове...

Zasto zelis da si tu
I da gines bas za nju?
Zasto njenu zastavu
Vide uvek krvavu?
Zasto ruke trljaju
Ljude kad ubijaju?
Ima vise razloga
To je ta Amerika.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

Не волиш класику?

Одговори

Шта ће с'нами бити ако не дође до хитне и неодложне

Ш Е Ш Е Љ И З А Ц И Ј Е

Србије, објашњава нам Др. Срђа Трифковић, будушчи Министар Иностраних Послова кад МИ дођемо навлас'!

Па каже:

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

[Слика: ko-kaze.jpg]

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Zabranjen miting radikala, sutra ispred Generalštaba.

Voja ipak dolazi...ЈокЈок

Da li Vučić sme da uhapsi Voju?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним