Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 3.25 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Сукоб Војводе Момчила Ђујића и Војислава Шешеља

(04-06-2017, 06:23 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(04-06-2017, 08:25 AM)Ултрадесничар Пише:  Можеш ли да ми кажеш име бар једног четника који је напустио ратиште у БиХ и РСК "зато што је Шешељ шуровао са комунистима".
Подсетићу те да је Милошевић дошао на Пале да би убедио Народну Скупштину РС да прихвате катастрофалан "Венсо-Овенов" мировни план за БиХ. Шешељ је био против Плана и оборио мањинску владу СПС-а те 1993. Од 1993. до 1998. нема никаквог шуровања Шешеља са властима брачног пара Милошевић-Марковић. Напротив.

КидањеКидањеКидање

Владо да ли ти је добро ?

Који Владо ? Тебе лупила изгледа сунчаница.
Одговори

(04-06-2017, 06:47 PM)Ултрадесничар Пише:  Који Владо ? Тебе лупила изгледа сунчаница.

Rolleyes
Одговори

(04-06-2017, 01:57 PM)Ултрадесничар Пише:  
(04-06-2017, 12:30 PM)Брада Пише:  ултра-теријер-владимир-ројалист како је у Ниш, јел гужва због параду?
Што питаш ? На таквим парадама теби је место загарантовано.

Јел се ти то опет качиш са мном? Завалићу ти опет вербалну шамарчину (писменим путем) па те неће опет бити пола године на форуму.

(04-06-2017, 06:47 PM)Ултрадесничар Пише:  
(04-06-2017, 06:23 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Владо да ли ти је добро ?

Који Владо ? Тебе лупила изгледа сунчаница.

Збиља нишки каква ти је ово варијанта са називима налога, мислиш да ће те неко више цијенити ако сам себе назовеш теријером или ултрадесничаром? Па већ си нам свима реко и име и презиме и занимање и поријекло и шта и ђе радиш и фото . . . а и опет мораш стицати чин и звање (не и репутацију) на форуму.
Одговори

Не знам о чему пишете људи. Ја сам и рођен у Београду.

П.С. Видео сам да је био неки ултранционалиста на овом форуму. 5+5
Одговори

(05-06-2017, 09:24 AM)Ултрадесничар Пише:  Видео сам да је био неки ултранционалиста на овом форуму. 5+5

Јачи штих!
Одговори

[Слика: image.jpg]

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним