Поруке: 145
Теме: 9
Придружен: Oct 2014
Углед:
14
Ђуић је објаснио све у својој изјави.
ЕВО БРАЋЕ ЈОШ СУ ЖИВИ ШТО РАДАВУ ВОДУ ПИЛИ!
Поруке: 3,187
Теме: 51
Придружен: Jul 2013
Углед:
372
И сам Ђујић је неблагонаклоно гледао на династију Карађорђевић.
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Поруке: 124
Теме: 1
Углед:
10
Проблем је у томе да је и сам Ђујић дао контрадикторне изјаве у вези Карађорђевића.
Поруке: 2,302
Теме: 21
Придружен: Jan 2014
Углед:
515
(21-11-2014, 01:05 AM)херцеговац Пише: (19-11-2014, 09:30 PM)Игмански Четник Пише: Шешељ је против династије Карађорђевић и све се приче завршавају на томе.
Ко није монархиста,нема шта да тражи у четницима.
Ја сам против династије Крађорђевића, а јесам монархиста.
Za koju si dinastiju?
(19-11-2014, 09:30 PM)Игмански Четник Пише: Шешељ је против династије Карађорђевић и све се приче завршавају на томе.
Do 1945. u četnicima je bilo i monarhista i republikanaca. Od 1945. ko je republikanac taj je komunjara.
(21-11-2014, 01:05 AM)херцеговац Пише: (19-11-2014, 09:30 PM)Игмански Четник Пише: Шешељ је против династије Карађорђевић и све се приче завршавају на томе.
Карађорђевићи су највеће зло што нас је могло снаћи. Они немају једну позитивну ствар да су урадили за српску нацију.
Dinastija Karađorđevića traje još od Karađorđa. Izjaviti nešto poput ovoga je krajnje degutantno. Ko ti konkretno smeta? Karađorđe? Njegov sin? Njegov unuk? Njegov praunuk? Njegov čukununuk? Ili svi zajedno?
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
(Последња измена: 22-11-2014, 05:08 PM од
Vlad Alekš.)
Поруке: 127
Теме: 1
Придружен: Apr 2014
Углед:
13
могли би да увеземо неку немачку династију,то је кул и у европи је увек у тренду, карађорђевићи су ми некако пасе,а мрзим и обреновиће исто,они су једини гори од немањића.ако има неко без на ић, то би било сјајно.има и онај предиван предлог с овог форума,да шешељ буде краљ.ако би могли да натакнемо круну на вучића или ђоковића то би било исто лепо.да се играмо гласања за краља мало, па да извлачимо папирић,можемо и слобу да постхумно крунишемо па да нам мира буде краљица с вулином ађутантом.они су много српство задужили а и српски причају савршено.
ако смо за краља, зна се из чије куће краљ може да буде, и од чијег пра оца.не може из моје сигурно.а вама ако се то не свиђа будите републиканци,или монархисти на неком другом месту где ће имати смисла играти се бирања краља.
Поруке: 145
Теме: 9
Углед:
14
Монархисти не расправљају о наследницима Круне,они је поштују.
Колико је познато,Шешељ ни у једном свом јавном наступу није изјавио да је опција уређења и Краљевина,већ је само збуљивао родољубе својом оштром реториком.
Њему свака част за оно што је показао као правник у Хагу,а на нама је да васпоставимо Краљевину Србију без да блебетамо кога ћемо за Краља.
ЕВО БРАЋЕ ЈОШ СУ ЖИВИ ШТО РАДАВУ ВОДУ ПИЛИ!
Поруке: 3,187
Теме: 51
Придружен: Jul 2013
Углед:
372
"
Најтежи и најстрашнији ударац нанео нам је Краљ, чијим смо се именом заклињали. Бог и народ нека му суде. Краљев поступак раван злочину, према српском народу нарочито." --
Дража
херцеговац Пише:Ни један Обреновић никада пред опасности није подвио реп и побјегао из Србије, док су Карађорђевићи за непуни вијек и по то урадили сваки пут када је постало вруће на српском трону!
Карађорђе 1813.,
кнез Александар 1858.,
краљ Петар и регент Александар 1915.,
кнез Павле и малољетни Петар други 1941!
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
(Последња измена: 23-11-2014, 01:31 AM од
Громовник.)