Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Подршка Весни Веизовић-петиција

Жена која има већа муда од већине мушкараца.Дигла је глас и указала на стварање Циганистана у Србији.Онај несој,Невена Петрушић је поднела кривичну пријаву против ње, јер је Весна написала истину.Потпишитте петицију и дајте јој подршку,заслужила је то та жена,покажимо да има пуно истомишљеника.

www.vaseljenska.com/vesti/peticija-podrske-vesni-veizovic-svim-progonjenim-novinarima/

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Потписах и спасих душу. Мада, без једне велике акције - протеста нема изгледа на успех.
Одговори

Јесу ли је коначно пустили ?
Одговори

Потписао и ставио на насловну страну сајта:
http://www.pogledi.rs/peticija-podrske-v...ovinarima/
Одговори

Potpisahтабаџија

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

У суштини, нису сигурни дал је ухапшена уопште?
Одговори

Потписах ! Али мислим да нема никакве сврхе то , потписали ми то или не ови драмбосери на власти нехају ама баш ич за то !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Одговори

(08-12-2014, 11:00 PM)Pavle Пише:  У суштини, нису сигурни дал је ухапшена уопште?

Са њеног званичног фацебоок профила:

Људи драги, ја сам искрено дирнута подршком која стиже са свих страна. У вези са догађајима нећу оглашавати док се тај поступак не заврши.
Желим само да вам искрено захвалим свима и да вам кажем да нисам ухапшена,кући сам, за разлику од мог рачунара који јесте. Ја сам са иснпекторима ишла у станицу да дам изјаву.

https://www.facebook.com/vesna.veizovic?fref=ts
Одговори

(09-12-2014, 01:55 PM)smederevo Пише:  
(08-12-2014, 11:00 PM)Pavle Пише:  У суштини, нису сигурни дал је ухапшена уопште?

Са њеног званичног фацебоок профила:

Људи драги, ја сам искрено дирнута подршком која стиже са свих страна. У вези са догађајима нећу оглашавати док се тај поступак не заврши.
Желим само да вам искрено захвалим свима и да вам кажем да нисам ухапшена,кући сам, за разлику од мог рачунара који јесте. Ја сам са иснпекторима ишла у станицу да дам изјаву.

https://www.facebook.com/vesna.veizovic?fref=ts

Да ли бисте правили разлику између "хапшења" и "привођења" у цик зоре извалчењем из кревета, пред поплашеном децом, да је ваша гуза у питању?

Па циљ "акције" јесте ЗАСТРАШИВАЊЕ, одбијање и конкретног гласног појединца ("Узбуњивача") и друштва у целини од сваког отпора режиму.
Одговори

Размишљам, шта би било кад би сви у Србији, укључујући и Цигане, стварно били једнаки пред законом. Цигана би било бар пет пута више по затворима него што их има иначе.
Свака Циганка коју видите да проси на улици са децом, или вам прилази носећи у наручју онесвешћено дете, за сто док пијете пиће (редовна појава у Крагујевцу) извршила је кривично дело Запуштање и злостављање малолетног лица из чл. 193 КЗ-а. А колико је тек Цигана извршило кривично дело из чл. 190 КЗ-а (ванбрачна заједница са малолетником)?

Замислите да наши врли тужиоци поднесу оптужне предлоге против свих њих?

Али није ту проблем само у дуплим стандардима, већ и у чињеници да већина тих Цигана нигде није регистрована нити поседује личне документе, чиме су прекршили још неколико закона. Тако су они у ствари само авети, правно непостојеће особе, њих нигде нема у систему.
Или рецимо недавно, када смо требали да урадимо једно решење о обустави кривичног поступка против неког Циганина који је умро, нигде није регистрована чињеница смрти, па с обзиром да нисмо имали ваљан доказ да је мртав (а заиста је мртав, полиција га је пронашла) нисмо ни могли да донесемо поменуто решење. Ни у једној матичној књизи умрлих га нема. И тако поступак тапка у месту.
Одговори

Пластичан приказ! Јок

[Слика: 123.jpg]

Одговори

Čime se Vi bavite...Milsim forum postao ciganisanje..

Inače podržavate ženu koja je fašista. al dobro, svako ima pravo na svoje mišljenje, i Adolf Hitler je bio umetnik i dobroćudni čika...

Kaže Vesna ovo:

Цитат:Истовремено су ромска удружења са Владом Србије потписала споразум о инклузији Цигана, и држава је прихватила да о сопственом трошку школује сваког Циганина који жели да крене на факултет, без обзира на његов претходни успех у средњој школи, довољно је само да има завршену „неку“ средњу школу. Поред бесплатног школовања, сви Цигани кроз добили су бесплатан дом, бесплатну храну и „џепарац“ од државе. Да не буде рекла казала, пре неколико дана потписан је споразум између два новосадска факултета са националним саветом ромске мањине, те ће тако о трошку државе наредне године на Факултет за привреду и правосуђе и Факултет за економију и инжењеринг кренути нове генерације Цигана.

Draga Vesna, Romi bar žive u ovoj zemlji i imaju pravo na obrazovanje a kurdi i državljani Bosne, Crne Gore, Hrvatske imaju veća prava u drugoj državi tj. u Srbiji od samih građana Srbije pa i od samih roma.

Takođe kurdi iz regiona na Novosadskom Univerzitetu imaju sva moguća prava, ni dinara jednog jedinog nedaju državi, dok ih vojvođanski seljak i građanin koji plaća porez finansira tu stoku iz regiona koja se besplatno školuje. Većine deca koji su građani Vojvodine su samofinansirajući studenti dok su kurdi na budzetu i crpe pare iz pokrajinske kase. Prosečna godina vojvođanskog studenta košta preko hiljadu evra, dok kurd sa bosanskohercegovačke planine neke nikada u životu nije video srednju školu niti zna kako mu se zove škola, plaća , a imaju veliki prosek.

E kada se kurdima bude naplaćivala školarina, zdravstvo kao i ostalim stranim građanima, koji žive, studiraju u Srbiji. tada će biti i para za rome kojima će se dići status i moći da žive kao normalni građani Srbije, dotle nije humano udarati na jednu siromašnu populaciju. Kakvi god da su među njima ima i čestitih ljudi i ljudi koji su delili sudbinu građana Srbije kroz istoriju.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Кад нађеш где је и када били ко "привођен" због расистичог писања против Срба, можда би могао да тврдиш то што тврдиш. Пошто не можеш, а не можеш зато што нико никада није кажњен због мржње према Србима, све што можемо је да констатујемо да си аутошовиниста.
Одговори

(10-12-2014, 06:34 PM)Mekenzi Пише:  Čime se Vi bavite...Milsim forum postao ciganisanje..

Inače podržavate ženu koja je fašista. al dobro, svako ima pravo na svoje mišljenje, i Adolf Hitler je bio umetnik i dobroćudni čika...

Kaže Vesna ovo:

Цитат:Истовремено су ромска удружења са Владом Србије потписала споразум о инклузији Цигана, и држава је прихватила да о сопственом трошку школује сваког Циганина који жели да крене на факултет, без обзира на његов претходни успех у средњој школи, довољно је само да има завршену „неку“ средњу школу. Поред бесплатног школовања, сви Цигани кроз добили су бесплатан дом, бесплатну храну и „џепарац“ од државе. Да не буде рекла казала, пре неколико дана потписан је споразум између два новосадска факултета са националним саветом ромске мањине, те ће тако о трошку државе наредне године на Факултет за привреду и правосуђе и Факултет за економију и инжењеринг кренути нове генерације Цигана.

Draga Vesna, Romi bar žive u ovoj zemlji i imaju pravo na obrazovanje a kurdi i državljani Bosne, Crne Gore, Hrvatske imaju veća prava u drugoj državi tj. u Srbiji od samih građana Srbije pa i od samih roma.

Takođe kurdi iz regiona na Novosadskom Univerzitetu imaju sva moguća prava, ni dinara jednog jedinog nedaju državi, dok ih vojvođanski seljak i građanin koji plaća porez finansira tu stoku iz regiona koja se besplatno školuje. Većine deca koji su građani Vojvodine su samofinansirajući studenti dok su kurdi na budzetu i crpe pare iz pokrajinske kase. Prosečna godina vojvođanskog studenta košta preko hiljadu evra, dok kurd sa bosanskohercegovačke planine neke nikada u životu nije video srednju školu niti zna kako mu se zove škola, plaća , a imaju veliki prosek.

E kada se kurdima bude naplaćivala školarina, zdravstvo kao i ostalim stranim građanima, koji žive, studiraju u Srbiji. tada će biti i para za rome kojima će se dići status i moći da žive kao normalni građani Srbije, dotle nije humano udarati na jednu siromašnu populaciju. Kakvi god da su među njima ima i čestitih ljudi i ljudi koji su delili sudbinu građana Srbije kroz istoriju.

[Слика: aj-seri-jos-malo.jpg]

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 7 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним