Оцена Теме:
  • 13 Гласов(а) - 4.23 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Документарац ''Краљевина ЈУ у 2. св. рат'' на РТ РС и другим телевизијама

Кад буде - биће. Smile
Одговори

Нема Павлу ни трага Smile Опет сам се био намерачио кад оно....
Одговори

У суботу 24-ог Јануара са почеком од 17ч у хотелу Равна Гора у Лондону, одржаће се приказивање документарног филма Краљевина Југославија у другом Светском рату.

Слика постера на огласној табли у Дому Епископа Николаја у Лондону.
[Слика: 20150106182813.jpg]

[Слика: 20150106182905.jpg]

[Слика: img-20150108-wa0003.jpg]

Ој Војводо,
ој Војводо,шубару накриви, има твојих, има твојих, Четника још живих...
Одговори

Свака част!
Захваљујем се омладинцима и целом ПСЧ за Велику Британију.
Надајмо се да ће бити успешно, очекујемо овде фотографије са промоције...
Одговори

Вала Богу хоће ли данас бити емисија о Лијевче пољу? Дако буде, вакат је више. Smile
Одговори

Е ни данас ништа од Лијевче поља....
Одговори

Имају доста емисија. Можда ову чувају за 70-годишњицу догађаја.
Одговори

Можда, а ако је тако онда ћемо се начекати. Али битно је да буде!
Одговори

Биће ипак до краја овог месеца.
Одговори

Чланак у Бритићу и најава промоције у Лондону:
http://www.ebritic.com/?p=432396
Одговори

Дана 24-ог Јануара у Лондонском хотелу Равна Гора, одржана је промоција документарног филма "Краљевина Југославија у другом Светском рату". Самa пројекција филма је била успешна, а у добро попуњеној сали хотела, било је присутно око 60 гостију од којих неколико њих из Бедфорда, Халифакса и Лестера. Такође је присуствовао и сам врх Покрета Српске Четника Равне Горе из Велике Британије на челу са Председником Момчилом Бабићем.

[Слика: cetnicko-vece-47.jpg]

[Слика: cetnicko-vece-50.jpg]

[Слика: cetnicko-vece-61.jpg]

[Слика: cetnicko-vece-51.jpg]

[Слика: cetnicko-vece-24.jpg]

[Слика: cetnicko-vece-62.jpg]

[Слика: cetnicko-vece-25.jpg]

[Слика: cetnicko-vece-52.jpg]

Организатори промоције филма на слици са Председником ПСЧ Велике Британије Момчилом Бабићем и Братом Николом Новаковићем из Бедфорда.
[Слика: cetnicko-vece-6.jpg]

Ој Војводо,
Одговори

Хвала још једном организаторима, Хотелу ''Равна Гора'' и Покрету српских четника за Велику Британију.
Највеће хвала свима нама је велики аплауз на крају пројекције!
Надајмо се да је ово добар почетак сарадње и на овом пољу, иначе сарадња ПСЧ и ''Погледа'' је плодна и дуговечна, од 1990. године.
Одговори

И од мене честитке за ПСЧ Велика Британија.
Хтео бих да питам, ако неко може да одговори, зашто нема свештеника СПЦ, на оваквим промоцијама? То сам приметио не само на овој промоцији или културној вечери, која се одиграва широм дијаспоре.
Поручујем Вам да су искуства 18, 19 и , нарочито, 20 века потврдила да Срби ,ако престану да се држе Цркве и вере православне ,најдаље у првој следећој генерацији, доживе добровољну асимилацију. А онда џаба овакви филмови.
Још једном, велики поздрав.
Одговори

(28-01-2015, 01:16 PM)Бенито Пише:  И од мене честитке за ПСЧ Велика Британија.
Хтео бих да питам, ако неко може да одговори, зашто нема свештеника СПЦ, на оваквим промоцијама? То сам приметио не само на овој промоцији или културној вечери, која се одиграва широм дијаспоре.
Поручујем Вам да су искуства 18, 19 и , нарочито, 20 века потврдила да Срби ,ако престану да се држе Цркве и вере православне ,најдаље у првој следећој генерацији, доживе добровољну асимилацију. А онда џаба овакви филмови.
Још једном, велики поздрав.

Сво свештенство је било позвано на пројекцију, чак је главни свештеник потврдио долазак, међутим због прославе Савиндана у Дому Епископа Николаја код Цркве у Лондону, на крају се испоставило да нису могли то да изведу и да се уклопе временски. Приредба у Дому је почињала у 7 а наша промоција је била заказана за 5 у хотелу Равна Гора. То је нажалост разлог не појављивања свештенства СПЦ.

Ој Војводо,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним