Поруке: 45
Теме: 2
Придружен: Oct 2014
Углед:
3
У суботу 24-ог Јануара са почеком од 17ч у хотелу Равна Гора у Лондону, одржаће се приказивање документарног филма Краљевина Југославија у другом Светском рату.
Слика постера на огласној табли у Дому Епископа Николаја у Лондону.
Ој Војводо,
ој Војводо,шубару накриви, има твојих, има твојих, Четника још живих...
Поруке: 17,005
Теме: 632
Придружен: Jul 2013
Углед:
1,872
Свака част!
Захваљујем се омладинцима и целом ПСЧ за Велику Британију.
Надајмо се да ће бити успешно, очекујемо овде фотографије са промоције...
Поруке: 285
Теме: 3
Придружен: Apr 2014
Углед:
42
Е ни данас ништа од Лијевче поља....
Углед:
1,872
Имају доста емисија. Можда ову чувају за 70-годишњицу догађаја.
Поруке: 285
Теме: 3
Придружен: Apr 2014
Углед:
42
Можда, а ако је тако онда ћемо се начекати. Али битно је да буде!
Углед:
1,872
Биће ипак до краја овог месеца.
Углед:
3
Ој Војводо,
Углед:
1,872
Хвала још једном организаторима, Хотелу ''Равна Гора'' и Покрету српских четника за Велику Британију.
Највеће хвала свима нама је велики аплауз на крају пројекције!
Надајмо се да је ово добар почетак сарадње и на овом пољу, иначе сарадња ПСЧ и ''Погледа'' је плодна и дуговечна, од 1990. године.
Поруке: 14,527
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,065
И од мене честитке за ПСЧ Велика Британија.
Хтео бих да питам, ако неко може да одговори, зашто нема свештеника СПЦ, на оваквим промоцијама? То сам приметио не само на овој промоцији или културној вечери, која се одиграва широм дијаспоре.
Поручујем Вам да су искуства 18, 19 и , нарочито, 20 века потврдила да Срби ,ако престану да се држе Цркве и вере православне ,најдаље у првој следећој генерацији, доживе добровољну асимилацију. А онда џаба овакви филмови.
Још једном, велики поздрав.
Углед:
3
(28-01-2015, 01:16 PM)Бенито Пише: И од мене честитке за ПСЧ Велика Британија.
Хтео бих да питам, ако неко може да одговори, зашто нема свештеника СПЦ, на оваквим промоцијама? То сам приметио не само на овој промоцији или културној вечери, која се одиграва широм дијаспоре.
Поручујем Вам да су искуства 18, 19 и , нарочито, 20 века потврдила да Срби ,ако престану да се држе Цркве и вере православне ,најдаље у првој следећој генерацији, доживе добровољну асимилацију. А онда џаба овакви филмови.
Још једном, велики поздрав.
Сво свештенство је било позвано на пројекцију, чак је главни свештеник потврдио долазак, међутим због прославе Савиндана у Дому Епископа Николаја код Цркве у Лондону, на крају се испоставило да нису могли то да изведу и да се уклопе временски. Приредба у Дому је почињала у 7 а наша промоција је била заказана за 5 у хотелу Равна Гора. То је нажалост разлог не појављивања свештенства СПЦ.
Ој Војводо,