Поруке: 14,841
Теме: 310
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,491
Наравно да мени нису. Али јесу репер српском новинарству, чији је гуру Миломир Марић. " Ајде да чујемо све стране".
Том стазом иду сви, јер то је модерно. То је део принципа рејтинга, а мерило рејтинга је директно супростављено истини као појму.
Ево и овај мали Теша је довео типа који прича о стварима о којима појма нема. Сад ће да позове тебе, " да би чули и другу страну".
Дакле, о типу новинарства сам овде, ових неколико постова, писао.
Поруке: 233
Теме: 1
Придружен: Jan 2017
Углед:
8
Nista sledece gostovanje kod Marica u Parovima.
Mislim da je Maric jedan od namazanijih i najintelegentnijih ljudi sa kojima sam sedeo tako da razumem.
Koliko ste para uzeli da li je jos uvek ista tarifa kod Peconija?
Поруке: 3,279
Теме: 9
Углед:
636
Мени је најжалије у емисији било кад Самарџић таман поче нешто око четника и љотићеваца а Марић га прекиде и крену са питањима о Србљановићки, Верану Матићу...
Поруке: 233
Теме: 1
Углед:
8
Za mene si ti Samardzicu nije da nisi bilo ko, jeste da sam procitao samo tri tvoje knjige ali iza sebe imas ozbiljan istrazivacki rad i ako se ja u nekim stvarima ne slazem sa tobom, ali postovanje veliko postoji.
Mislim mozemo da pljujemo Marica ali on jedino koliko toliko daje prostor nekim ljudima da kazu nesto sto ne moze da se cuje na drugim televizijama, samo steta sto nema bolji snimak emisije
Поруке: 17,496
Теме: 646
Придружен: Jul 2013
Углед:
2,056
Хвала! Биће бољи снимак, после репризе.
Поруке: 3,279
Теме: 9
Углед:
636
Изађе коначно и оригиналани снимак.
Поруке: 17,496
Теме: 646
Придружен: Jul 2013
Углед:
2,056
Одлично се види. А онај лош снимак има већ 17.000 прегледа. Штета.
Поруке: 14,841
Теме: 310
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,491
А, ово у вези Београђана, не - Заиста Отписани, него
ВАИСТИНУ ОТПИСАНИ.