Оцена Теме:
  • 13 Гласов(а) - 4.23 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Документарац ''Краљевина ЈУ у 2. св. рат'' на РТ РС и другим телевизијама

Блажо, Милов ђед, је добио име по брату од стрица свога оца , потоњем ђенералу Блажу Ђукановићу, чији је стриц био ђенерал Мило Ђукановић.
Ако није превише компликовано.Љутко
Одговори

Пре неколико дана гостовао сам на ТВ Мост у Новом Саду. Тим поводом, Субнор је упутио опширан протест телевизији Мост. Овде доносим тај протест у целини.

[Слика: pismo_001_protest_subnora_na_gostovanje_MS_na_T.jpg]gif hosting

[Слика: pismo_002.jpg]free photo upload

[Слика: pismo_003.jpg]jpg images

[Слика: pismo_004.jpg]screen shot
Одговори

Сретне мој ђед, 35 година након рата, дугогодишњег шефа комуниста у општини, па га пита:" Гледам, пратим толике године си на власти, а ништа за себе ниси узео?" А овај се испрси:" Ама баш ништа." А ђед му вели:" Ни кућу, ни школу."
Дакле, и након оволиких година, невероватно је да једна организација која је сама себи доделила све, није могла да нађе макар једну писмену особу да јој састави саопштење. Одувек је прва ствар која ме од комуниста одбијала ова недокучива неписменост.

" Не можемо, а да неукажемо( овако је у оригиналу) да је антикомунизам у суштини прикривени облик антифашизма." ОВО ЈЕ ШАМПИОНСКА РЕЧЕНИЦА.Ваистину!
Па, то је тај М. С. и хтео да каже.Ваистину!
Одговори

(01-03-2017, 01:22 AM)Бенито Пише:  Сретне мој ђед, 35 година након рата, дугогодишњег шефа комуниста у општини, па га пита:" Гледам, пратим толике године си на власти, а ништа за себе ниси узео?" А овај се испрси:" Ама баш ништа." А ђед му вели:" Ни кућу, ни школу."
Дакле, и након оволиких година, невероватно је да једна организација која је сама себи доделила све, није могла да нађе макар једну писмену особу да јој састави саопштење. Одувек је прва ствар која ме од комуниста одбијала ова недокучива неписменост.

" Не можемо, а да неукажемо( овако је у оригиналу) да је антикомунизам у суштини прикривени облик антифашизма." ОВО ЈЕ ШАМПИОНСКА РЕЧЕНИЦА.Ваистину!
Запазих исто,
хајде, ово око негације испред глагола "можда" се отме.
Ово друго, па ту је то негдје, јесте реченица некако нелогична, али управу су. Комунизам и фашизам су врло слични. Тешко је бити против једног, а не бити против другог.
Одговори

(28-02-2017, 01:45 AM)Бенито Пише:  Блажо, Милов ђед, је добио име по брату од стрица свога оца , потоњем ђенералу Блажу Ђукановићу, чији је стриц био ђенерал Мило Ђукановић.
Ако није превише компликовано.Љутко

Meni nije jasno ko je bio Blazo Djukanovic, ovo velikom ,,crnogocu,, Milu Djukanovicu. Fascinatno je koliko lice nemam reci.

Susnjari da li su Licani ili Sremci?

Mislim covek je lepo odgovorio po njegovom ubedjenju. Ovaj MS sada tastaturu u ruke i da posalje odgovor ali samo dostojanstveno.
Одговори

(27-02-2017, 11:51 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(27-02-2017, 04:04 AM)treca smena Пише:  Jedno pitanje Blazo Djukanovic je deda od Mila Djukanovica? Neko cudnom pricom upoznao sam mu sina i sad nesto povezujem da se on zove Blazo.

Ово сам чуо јуче.

Мирољуб Петровић у Балкан инфу лупетао да је Блажо Милов деда. Односно Блажо јесте Милов деда, али не овај којег ми знамо.

Ђенерал Блажо Ђукановић је рођени брат Миловом дједу.
Одговори

(01-03-2017, 11:57 AM)Загорац Пише:  Ђенерал Блажо Ђукановић је рођени брат Миловом дједу.

Два рођена брата носе исто име ?
Одговори

(01-03-2017, 03:20 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(01-03-2017, 11:57 AM)Загорац Пише:  Ђенерал Блажо Ђукановић је рођени брат Миловом дједу.

Два рођена брата носе исто име ?

Милов дјед се није звао Блажо, а Милов син зове Блажо.
Одговори

Ova prica lici na onu Ckaljinu ,, Ja sam drug, a Vi ste kum".

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

(01-03-2017, 07:10 PM)Загорац Пише:  Милов дјед се није звао Блажо, а Милов син зове Блажо.

Не знам где скупљаш те информације, али отац Миловог оца , Милов рођени деда се звао Блажо и био је надзорник путева. Стриц Миловог оца се звао Марко Ђукановић , грађевински инжењер био је и председник владе Црне горе у време Краља Николе или министар војни , 'бем ли га. Рођени брат овог Марка Ђукановића је био Мило Ђукановић ,генерал КЈВ и како је садашњи Мило некада говорио " командант Боке которске уочи ДСР". Одбио да се преда по доласку окупатора.

Нигде ту нема оног Блажа Ђукановића на кога си ти мислио.
Одговори

Нигде ту нема оног Блажа Ђукановића на кога си ти мислио.

https://sr.wikipedia.org/wiki/Блажо_Ђукановић
Збила како се син Мило Ђукановић зове?
Одговори

(01-03-2017, 09:42 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Нигде ту нема оног Блажа Ђукановића на кога си ти мислио.

https://sr.wikipedia.org/wiki/Блажо_Ђукановић
Збила како се син Мило Ђукановић зове?

Зове се Блажо,али нема везе са тим човеком са википедије. Не носи име по њему већ по свом деди. Прочитај лепо шта сам написао у посту изнад.
Одговори

(01-03-2017, 01:22 AM)Бенито Пише:  Сретне мој ђед, 35 година након рата, дугогодишњег шефа комуниста у општини, па га пита:" Гледам, пратим толике године си на власти, а ништа за себе ниси узео?" А овај се испрси:" Ама баш ништа." А ђед му вели:" Ни кућу, ни школу."

Прочитао само прву страницу и одустао.

Иначе цитирана реченица казује све. То је она матра која се покреће од Хитлеровог напада на СССР и која и данас живи.
Одговори

Када су Хитлер и Стаљин освајали Пољску и када су се срели на једној литици,један са једне други са друге стране.
И Хитлер викне Стаљину комунисто а Стаљин Хитлеру нацисто а у провалији одјекује "исто" "исто".
КрезаКрезаКез
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним