Оцена Теме:
  • 13 Гласов(а) - 4.23 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Документарац ''Краљевина ЈУ у 2. св. рат'' на РТ РС и другим телевизијама

Одгледах ово до краја ! Милосав је заиста бриљирао само ми се чини да опет Миломир није пустио све до краја разговор , барем се мени тако чини ! Шта ви мислите ?

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Одговори

Одлично! И мени се чини да је Марић мало скратио разговор.
Што се тиче дома Гарде и подземног "града" .... no comment у позитивном смислу. Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Занимиљива емисија, највише ме заинтригирала локација Дражиног гроба, а није до сада стално спомињани, Ада Циганлија и Лисичији поток.
Примећује се да је неке делове избацио у монтажи, нарочито на почетку емисије, сече те у сред реченице, а тако је и завршио.
Одговори

Па не може дуже од 2 сата. Smile
Одговори

Нисам гледао, нека неко окачи ако изађе на јутјубу. Или ако неко зна када је реприза..
Одговори

Мени ће и на репризи да искључе Хепи.
Ево сад пустили, могу да гледам Парове.
Одговори

(14-01-2017, 06:31 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(14-01-2017, 06:18 PM)Громовник Пише:  Гледамо те Милославе! Smile
Јавите утиске. Smile

Милославе успио си ипак нешто рећи упркос Марићу Smile .
Јеси ли ти то смршао? И колико си вишљи од Марића, чини се пола метра.
Одговори

Линк за интервју код Марића на Јутјубу:
https://www.youtube.com/watch?v=mAI2W2VZIe8
Одговори

(15-01-2017, 12:34 PM)Брада Пише:  
(14-01-2017, 06:31 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(14-01-2017, 06:18 PM)Громовник Пише:  Гледамо те Милославе! Smile
Јавите утиске. Smile

Милославе успио си ипак нешто рећи упркос Марићу Smile .
Јеси ли ти то смршао? И колико си вишљи од Марића, чини се пола метра.
Smile
Одговори

(15-01-2017, 12:49 PM)Милослав Самарџић Пише:  Линк за интервју код Марића на Јутјубу:
https://www.youtube.com/watch?v=mAI2W2VZIe8
Ово изгледа није оригинални канал. Лоша слика и лош звук.
Одговори

(15-01-2017, 12:54 AM)Милослав Самарџић Пише:  Па не може дуже од 2 сата. Smile

Убише те Парови Smile

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Моја скромна посматрање.....

Марић је ставио овакав интервју у рестурант уместо студио.....
А ви сте наивно прихватили интервју у рестаурант?
Рестаурант где има константна глас у позадини што се утакмићава са сам интерву!
Тако кад издаваш озбилне инфомарције тај недисиплинован уредник наређује снимак да гледа како се једе и како изгледа растурант.

Захтевајте студио следићи пут где пријатељ кћерке Минића, немогу да се играју са снимке или умажовати озбилност тему и задржај у њега!

Али што је овде најважније без обзира што су твз Парови.....програм се десило у време кад је било доста гледалаца, јели су укључилих за време интервју. Вероватно те податке се може да се добија од Хапи станицу. Тако знадеш од прилике колико бих било гледалаца, без било које рекламе, и тв програм где се прића од Четника и Милосав Самарџић.

На крају крајева Марић мора са тим скромним новинарским највама....и питање.....што хаотично шетају од теме до теме.
Али Милослав грми са знањом......Е од томе се оних боју!
Одговори

Одлична емисија и наступ Милослава. Марић је био пристојан - хвала Богу! Smile

Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.
Одговори

(15-01-2017, 05:22 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Марић је ставио овакав интервју у рестурант уместо студио.....
А ви сте наивно прихватили интервју у рестаурант?
Рестаурант где има константна глас у позадини што се утакмићава са сам интерву!
Тако кад издаваш озбилне инфомарције тај недисиплинован уредник наређује снимак да гледа како се једе и како изгледа растурант.

На крају крајева Марић мора са тим скромним новинарским највама....и питање.....што хаотично шетају од теме до теме.

Ваистину!

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним