Поруке: 232
Теме: 3
Придружен: Dec 2013
Углед:
18
Одгледах ово до краја ! Милосав је заиста бриљирао само ми се чини да опет Миломир није пустио све до краја разговор , барем се мени тако чини ! Шта ви мислите ?
``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Поруке: 14,446
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
Одлично! И мени се чини да је Марић мало скратио разговор.
Што се тиче дома Гарде и подземног "града" .... no comment у позитивном смислу.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 2,160
Теме: 21
Придружен: Aug 2013
Углед:
342
Занимиљива емисија, највише ме заинтригирала локација Дражиног гроба, а није до сада стално спомињани, Ада Циганлија и Лисичији поток.
Примећује се да је неке делове избацио у монтажи, нарочито на почетку емисије, сече те у сред реченице, а тако је и завршио.
Поруке: 2,279
Теме: 22
Придружен: Jul 2013
Углед:
233
Нисам гледао, нека неко окачи ако изађе на јутјубу. Или ако неко зна када је реприза..
Поруке: 14,530
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,065
Мени ће и на репризи да искључе Хепи.
Ево сад пустили, могу да гледам Парове.
Поруке: 3,187
Теме: 51
Углед:
372
(15-01-2017, 12:54 AM)Милослав Самарџић Пише: Па не може дуже од 2 сата. 
Убише те Парови
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Поруке: 4,513
Теме: 86
Придружен: Sep 2016
Углед:
60
Моја скромна посматрање.....
Марић је ставио овакав интервју у рестурант уместо студио.....
А ви сте наивно прихватили интервју у рестаурант?
Рестаурант где има константна глас у позадини што се утакмићава са сам интерву!
Тако кад издаваш озбилне инфомарције тај недисиплинован уредник наређује снимак да гледа како се једе и како изгледа растурант.
Захтевајте студио следићи пут где пријатељ кћерке Минића, немогу да се играју са снимке или умажовати озбилност тему и задржај у њега!
Али што је овде најважније без обзира што су твз Парови.....програм се десило у време кад је било доста гледалаца, јели су укључилих за време интервју. Вероватно те податке се може да се добија од Хапи станицу. Тако знадеш од прилике колико бих било гледалаца, без било које рекламе, и тв програм где се прића од Четника и Милосав Самарџић.
На крају крајева Марић мора са тим скромним новинарским највама....и питање.....што хаотично шетају од теме до теме.
Али Милослав грми са знањом......Е од томе се оних боју!
Поруке: 563
Теме: 1
Углед:
98
Одлична емисија и наступ Милослава. Марић је био пристојан - хвала Богу!
Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.
Поруке: 3,187
Теме: 51
Углед:
372
(15-01-2017, 05:22 PM)Прст_у_ока_латиници Пише: Марић је ставио овакав интервју у рестурант уместо студио.....
А ви сте наивно прихватили интервју у рестаурант?
Рестаурант где има константна глас у позадини што се утакмићава са сам интерву!
Тако кад издаваш озбилне инфомарције тај недисиплинован уредник наређује снимак да гледа како се једе и како изгледа растурант.
На крају крајева Марић мора са тим скромним новинарским највама....и питање.....што хаотично шетају од теме до теме.
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
(Последња измена: 16-01-2017, 01:00 PM од
Громовник.)