Оцена Теме:
  • 13 Гласов(а) - 4.23 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Документарац ''Краљевина ЈУ у 2. св. рат'' на РТ РС и другим телевизијама

Ето видиш шта је паметан човек. Одмах чита између редова.
Појавио се тип. Каже да је читао, што нико није читао. Е, тамо пише да је Дража био на обуци у НКВД- у.Скојевац
Одговори

(21-01-2017, 10:20 PM)Бенито Пише:  Да наставим са "теоретским ставом" ( умало не написах теократским)Smile :
Рече Марић да је све откривено, но Милослав се с правом супротставио. И помену у том смислу архиве УДБ-Е. Али није објаснио до краја ту целу ујдурму. У том смислу следе два питања:
Могу ли архиви УДБ-Е фундаментално променити историјску слику ДСР у КЈ?
И друго ( можда и важније):
Да ли је Милослав овим својим ставом дао шлагворт неким смутљивцима да просипају разне теорије о Дражи, а све се позивајући на архив УДБ-Е, које не могу сви да виде, али , ето, они способни могу?
- Не могу. Могу само да појачају оно што ми овде пишемо на основу других докумената (не може Удба да ухапси сва документа). Иначе они то не би крили.
- Неки смутљивци увек постоје и дакле увек нађу неки шлагворт.
Одговори

(22-01-2017, 01:10 AM)Бенито Пише:  Ето видиш шта је паметан човек. Одмах чита између редова.
Појавио се тип. Каже да је читао, што нико није читао. Е, тамо пише да је Дража био на обуци у НКВД- у.Скојевац
Таквих ће увек бити. Нису ти они ваљда репер за нешто.
Одговори

Наравно да мени нису. Али јесу репер српском новинарству, чији је гуру Миломир Марић. " Ајде да чујемо све стране".
Том стазом иду сви, јер то је модерно. То је део принципа рејтинга, а мерило рејтинга је директно супростављено истини као појму.
Ево и овај мали Теша је довео типа који прича о стварима о којима појма нема. Сад ће да позове тебе, " да би чули и другу страну".
Дакле, о типу новинарства сам овде, ових неколико постова, писао.
Одговори

Оде ти у филозофе.
Одговори

Nista sledece gostovanje kod Marica u Parovima.
Mislim da je Maric jedan od namazanijih i najintelegentnijih ljudi sa kojima sam sedeo tako da razumem.
Koliko ste para uzeli da li je jos uvek ista tarifa kod Peconija?
Одговори

Мени је најжалије у емисији било кад Самарџић таман поче нешто око четника и љотићеваца а Марић га прекиде и крену са питањима о Србљановићки, Верану Матићу...
Одговори

(22-01-2017, 07:17 PM)treca smena Пише:  Nista sledece gostovanje kod Marica u Parovima.
Mislim da je Maric jedan od namazanijih i najintelegentnijih ljudi sa kojima sam sedeo tako da razumem.
Koliko ste para uzeli da li je jos uvek ista tarifa kod Peconija?
Нисам узео ништа за емисију. Гостовања се ваљда не наплаћују. Сем ако ниси ко зна ко.
Одговори

Za mene si ti Samardzicu nije da nisi bilo ko, jeste da sam procitao samo tri tvoje knjige ali iza sebe imas ozbiljan istrazivacki rad i ako se ja u nekim stvarima ne slazem sa tobom, ali postovanje veliko postoji.

Mislim mozemo da pljujemo Marica ali on jedino koliko toliko daje prostor nekim ljudima da kazu nesto sto ne moze da se cuje na drugim televizijama, samo steta sto nema bolji snimak emisije
Одговори

Хвала! Биће бољи снимак, после репризе.
Одговори

Изађе коначно и оригиналани снимак.
Одговори

Одговори

Одлично се види. А онај лош снимак има већ 17.000 прегледа. Штета.
Одговори

А, ово у вези Београђана, не - Заиста Отписани, него
ВАИСТИНУ ОТПИСАНИ.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним