08-06-2019, 08:39 PM
Документарни филм ''Црвени терор'' приказан је прекјуче у пуном амфитеатру Факултета политичких наука у Бањалуци:
(04-12-2019, 05:31 PM)Милослав Самарџић Пише:Не знам шта да вам кажем, та телевизија ми је одувек била чудна.Имају некад добре емисије, попут оне недавне о Слободану Јовановићу, али ме је пријатно изненадио Игор Мировић који је указао на срж проблема.Да ли сте пробали код Марића? Схватио сам да се познајете.Било би одлично ако би сте гостовали у Ћирилици.(04-12-2019, 04:33 PM)Филип Ђукић Пише: Да ли сте покушали да се пробијете на РТС?Јављали смо се на њихове конкурсе.
(04-12-2019, 07:34 PM)Милослав Самарџић Пише: На обе државне ТВ смо конкурисали, а све приватне са националном фреквенцијом - и више њих са локалном - смо питали.Само могу да кажем да је стравично то што вас нема на националној фреквенцији.Ваљда ће се неко опаметити, па ће вас позвати.Да ли су премијере ваших документараца одржане у неким градовима Рашко-полимске области?
(05-12-2019, 08:07 PM)Филип Ђукић Пише:Нису, најдаље смо били до Ужице, Ивањице (и вечерас) и Ариља.(04-12-2019, 07:34 PM)Милослав Самарџић Пише: На обе државне ТВ смо конкурисали, а све приватне са националном фреквенцијом - и више њих са локалном - смо питали.Само могу да кажем да је стравично то што вас нема на националној фреквенцији.Ваљда ће се неко опаметити, па ће вас позвати.Да ли су премијере ваших документараца одржане у неким градовима Рашко-полимске области?
(05-12-2019, 11:23 PM)Милослав Самарџић Пише:Треба муслиманском становништву у Србији представити истину о ДСР.Разумем за Нови Пазар, Сјеницу и Тутин, али да ли сте пробали можда у Пријепољу, Прибоју или Новој Вароши?(05-12-2019, 08:07 PM)Филип Ђукић Пише:Нису, најдаље смо били до Ужице, Ивањице (и вечерас) и Ариља.(04-12-2019, 07:34 PM)Милослав Самарџић Пише: На обе државне ТВ смо конкурисали, а све приватне са националном фреквенцијом - и више њих са локалном - смо питали.Само могу да кажем да је стравично то што вас нема на националној фреквенцији.Ваљда ће се неко опаметити, па ће вас позвати.Да ли су премијере ваших документараца одржане у неким градовима Рашко-полимске области?
(14-02-2020, 02:24 AM)Александар Динчић Пише: Мићо, јел то беше саботажа у Лапову, када су погинула 5 Немца, а 9 их је било рањено. Август 1941?
(14-02-2020, 02:24 AM)Александар Динчић Пише: Мићо, јел то беше саботажа у Лапову, када су погинула 5 Немца, а 9 их је било рањено. Август 1941?