Оцена Теме:
  • 13 Гласов(а) - 4.23 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Документарац ''Краљевина ЈУ у 2. св. рат'' на РТ РС и другим телевизијама

Документарни филм ''Црвени терор'' приказан је прекјуче у пуном амфитеатру Факултета политичких наука у Бањалуци:

Одговори

Да ли сте покушали да се пробијете на РТС?
Одговори

(04-12-2019, 04:33 PM)Филип Ђукић Пише:  Да ли сте покушали да се пробијете на РТС?
Јављали смо се на њихове конкурсе.
Одговори

(04-12-2019, 05:31 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(04-12-2019, 04:33 PM)Филип Ђукић Пише:  Да ли сте покушали да се пробијете на РТС?
Јављали смо се на њихове конкурсе.
Не знам шта да вам кажем, та телевизија ми је одувек била чудна.Имају некад добре емисије, попут оне недавне о Слободану Јовановићу, али ме је пријатно изненадио Игор Мировић који је указао на срж проблема.Да ли сте пробали код Марића? Схватио сам да се познајете.Било би одлично ако би сте гостовали у Ћирилици.Smile
Одговори

На обе државне ТВ смо конкурисали, а све приватне са националном фреквенцијом - и више њих са локалном - смо питали.
Одговори

(04-12-2019, 07:34 PM)Милослав Самарџић Пише:  На обе државне ТВ смо конкурисали, а све приватне са националном фреквенцијом - и више њих са локалном - смо питали.
Само могу да кажем да је стравично то што вас нема на националној фреквенцији.Ваљда ће се неко опаметити, па ће вас позвати.Да ли су премијере ваших документараца одржане у неким градовима Рашко-полимске области?
Одговори

(05-12-2019, 08:07 PM)Филип Ђукић Пише:  
(04-12-2019, 07:34 PM)Милослав Самарџић Пише:  На обе државне ТВ смо конкурисали, а све приватне са националном фреквенцијом - и више њих са локалном - смо питали.
Само могу да кажем да је стравично то што вас нема на националној фреквенцији.Ваљда ће се неко опаметити, па ће вас позвати.Да ли су премијере ваших документараца одржане у неким градовима Рашко-полимске области?
Нису, најдаље смо били до Ужице, Ивањице (и вечерас) и Ариља.
Одговори

(05-12-2019, 11:23 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(05-12-2019, 08:07 PM)Филип Ђукић Пише:  
Нису, најдаље смо били до Ужице, Ивањице (и вечерас) и Ариља.
Треба муслиманском становништву у Србији представити истину о ДСР.Разумем за Нови Пазар, Сјеницу и Тутин, али да ли сте пробали можда у Пријепољу, Прибоју или Новој Вароши?
Одговори

ТВ серија ''Краљевина Југославија у Другом светском рату'' управо се приказује на ТВ Хоризонт у Чешкој.

[Слика: Ceska-TV-Horizont-decembar-2019.jpg]
Одговори

Нови видео клип на нашем Јутјуб каналу:
Одговори

Свака част, одлично !
Могао си користити и Сотировићеву књигу где наводи диверзије у рану јесен 1941. Мислим као Макатор.
У оном делу где се настоји да се докаже да су постојале диверзије и пре 1942.
Одговори

Мићо, јел то беше саботажа у Лапову, када су погинула 5 Немца, а 9 их је било рањено. Август 1941?
Одговори

(14-02-2020, 02:24 AM)Александар Динчић Пише:  Мићо, јел то беше саботажа у Лапову, када су погинула 5 Немца, а 9 их је било рањено. Август 1941?

Да, 6.авг.1941, уништене 2 локомотиве, око 15 вагона, рањено око 50 нем.војника и 9 погинуло.
Један од актера саботаже жанд.капетан Божидар Васикић стрељан је у КГ Шумарицама 21.окт.1941.
Одговори

(14-02-2020, 02:24 AM)Александар Динчић Пише:  Мићо, јел то беше саботажа у Лапову, када су погинула 5 Немца, а 9 их је било рањено. Август 1941?

Кад смо код Лапова, лијепо мјесто. Сврати прије 2,3 године, нешто у пролазу. Видим да има споменик краљу Александру, сликао се поред. Претпостављам да је обновљен.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним