Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 2.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Srećna Nova Godina
Video 

[Слика: 2eao51i.jpg]

Моја снајка се прва породила у Београду и добила од градоначелника 300.000 дин. Моје треће унуче!

https://www.youtube.com/watch?v=_A7CQ573...e=youtu.be

[Слика: 2vwxlci.jpg]
Одговори

(31-12-2014, 06:14 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  То јес'тачно али остали део честитке је лепо обрађен, свака част!

Јесте, посебно са овим светло осенченим Коловратом у позадини Smile

(01-01-2015, 11:13 PM)Јеремија Пише:  Иначе, питање србства није колико и где плаћа порез или купи робе. Наиме, ако би поштено говорили, а требало би, србска емиграција годишње упумпа у Србију далеко више од свих Унија и фондова западне демонократије.

Под "упумпавањем новца" у државу се не подразумева финансирање искључиво сопствене фамилије.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(02-01-2015, 03:14 AM)Милан Грујић Пише:  
(31-12-2014, 07:46 PM)херцеговац Пише:  Момчино,

Божић не може да се 'треви' 7.1. ни у лудилу ни у машти!

Узми Православни календар са правилом поста или још боље Пролог светог Николаја Српског и погледај када пада Божић.

Живио, све најбоље.

Земљаче, шта сам рекао погрешно?

Ништа, мој Србине добри!

Изнио сам мишљење да је рачунање Православних празника по папи Гргуру сабирање баба и жаба, једноставно не иде.

(02-01-2015, 02:28 PM)Mekenzi Пише:  Kako ste se proveli za novu godinu? Da li ste bili u krugu porodice, restoranu, trgu...

Јесу ти канули твоји коју кинту да уплатиш негдје?

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(02-01-2015, 02:28 PM)Mekenzi Пише:  Kako ste se proveli za novu godinu? Da li ste bili u krugu porodice, restoranu, trgu...

Dje si bio derane,aj nam odma kazi nemoj nas muciti sa jos 16 postova.Smile

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

(02-01-2015, 03:32 PM)Жика Пише:  Моја снајка се прва породила у Београду и добила од градоначелника 300.000 дин. Моје треће унуче!

[Слика: t61002.gif] Честитке. Само нека буде што више. [Слика: t61002.gif] [Слика: t61002.gif]

(31-12-2014, 06:58 PM)Милан Грујић Пише:  Никада нећу пристати на Божић 25.12. макар ми то задње било. Божић ми је 07.01. У том духу сам васпитаван свих 38 година живота

Ми Божић славимо 25. децембра. Ти ево већ 38 година га славиш 25. децембра. Као што и треба. Smile
Одговори

Питање за администраторе. Зашто ми је избрисан коментар Жикине поруке?

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Још и питаш... Rolleyes
Одговори

(02-01-2015, 03:34 PM)Громовник Пише:  Под "упумпавањем новца" у државу се не подразумева финансирање искључиво сопствене фамилије.

Благош мене свами, па ваљаде и тај новац заврши у каси државе, што од акциза, што другим начином. Ту је и штедња у банкама Србије која би била далеко плодоноснија по државу да нису урнисали банкарски сектор и пустили лихваре у земљу.
Одговори

(02-01-2015, 03:32 PM)Жика Пише:  Моја снајка се прва породила у Београду и добила од градоначелника 300.000 дин. Моје треће унуче!

Искрене честитке за ууче и нека му Господ подари свако добро!
Одговори

(02-01-2015, 05:54 PM)Јеремија Пише:  
(02-01-2015, 03:34 PM)Громовник Пише:  Под "упумпавањем новца" у државу се не подразумева финансирање искључиво сопствене фамилије.

Благош мене свами, па ваљаде и тај новац заврши у каси државе, што од акциза, што другим начином.

Може, али и не мора. У сваком случају, упумпавање новца у виду улагања и инвестиција, те отварања нових радних места и упумпавање новца у виду финансирања сопствене фамилије се разликују као дупе и око, и нису за поређење.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(02-01-2015, 03:14 AM)Милан Грујић Пише:  
(31-12-2014, 07:46 PM)херцеговац Пише:  Момчино,

Божић не може да се 'треви' 7.1. ни у лудилу ни у машти!

Узми Православни календар са правилом поста или још боље Пролог светог Николаја Српског и погледај када пада Божић.

Живио, све најбоље.

Земљаче, шта сам рекао погрешно?

Брате Милане кад нико неће да ти објасни до краја него само уживају у својим досеткама, ево ми да припомогнемо, не замери.

Ево човек, Брат смедеревац, је лепо поставио календар ђе се виде две колоне, унас зе по традицији папски, белосвецки и усташки календар назива "Нови" а наш Отачки "Стари", па погледај:

[Слика: 10gmech.jpg]

Ми дакле славимо Божић 25-ог децембра по НАШЕМ, ОТАЧКОМ, КАЛЕНДАРУ, КОЈИ ЈЕ ЗА НАС СРБЕ, ШАКУ СИРОМАХА, КАО И ЗА ЦЕЛУ ВАСЕЉЕНУ И ЛОГОСА СВЕМОГУЋЕГ КОЈИ ЊОМЕ ВЛАДА, И ЈЕДИНИ ПРАВИЛАН И МОГУЋ!

Дакле, ако погледаш колону "стари" у прилогу Брата смедеревца, видећеш да ми славимо Србску Нову Годину, или Мали Божић, 1-ог јануара!

ОВАЈ НАШ КАЛЕНДАР ПРИМЕЊУЈУ И СВИ ДАНАШЊИ ЉУДИ ОД НАУКЕ, ПО ЊЕМУ СЕ РАЧУЊА ВРЕМЕ У КОСМОСУ, ПА ТО ЧИНИ ЧАК И БОЛЕСНА ЧЕМЕРИКА КАД ЛАНСИРА СВОЈЕ КАПСУЛЕ У ВЕЧНОСТ КОСМИЧКУ!

Шта'ш...

С'друге стране, кримокатолици и остала зрнца овоземаљске прашине, славе њихов "крисмас" 24-ог децембра (унас је 24-ог Бадњи Дан), по њиховом календару који је установио неки папа Гргур за кога нико не би ни знао да није себе овековечио уз помоћ "астронома" који су веровали да је земља равна плоча коју носе четири корњаче, те да се Сунце око таке земље врти!

Ко дакле, у време папе Гргура није веровао у те докоперниковске догме, био би спаљен на ломачи, омиљеном аргументу за научну дискусију код свих кримокатолика уз клање, драње коже и маља углаву!

У надежди смо да ти је наше писаније било на корист и од помоћи.

Жив био!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Жика Пише:Моја снајка се прва породила у Београду и добила од градоначелника 300.000 дин. Моје треће унуче!
https://www.youtube.com/watch?v=_A7CQ573...e=youtu.be

Честитам Жико,нек је са срећом! Smile

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

(02-01-2015, 06:16 PM)Громовник Пише:  Може, али и не мора. У сваком случају, упумпавање новца у виду улагања и инвестиција, те отварања нових радних места и упумпавање новца у виду финансирања сопствене фамилије се разликују као дупе и око, и нису за поређење.

А јел, оће ли и мени дати субвенције ко Фијату ако отворим неку фирму и запослим триестак људи? Знаш да то не бива те да сваки јадо који се одлучио да отвори фирму, на своју руку, без да се уграде страначке лопине, унапред губи. Имам неколико познаника који су пукли велике новце управо на тај начин. Добију одобрење од надлежних, изваде све папире - дозволе, стартују и... Јадац! Неки је издржо годину, неки ни толико јер нису могли плаћати рекет. Враћали су се ки попишани у земљу где су тај новац мукотрпно зарадили и почињали од нуле. Толико о отварању нових радних места.

Што се тиче дознака фамилији, не разумем зашто мислиш да то није помагање државе? Тај новац остаје у Србији, обрће се и пружа неко радно место. Например, локалним трговинама, разним занатлијама и слично. Није бог зна шта, али ипак је помоћ.

Подсећања ради, на стотине хиљада људи је имало девизну штедњу у оној држави. Некод Језде и Дафине него у Југословенским банкама (Беобанка, Југобанка итд.) где је држава гарантовала безбедност улога. И шта је било са том штедњом? Покрали су је! Потрошили туђи новац а штедише су добиле шупаљ нос до очију. Касније, после "револуције" санћим су обећали да ће надокнадити сваком штедиши главницу... јесу ал у пањевима. Мога сам да купим грађевински материјал или белу технику али новце ни под тачком разно нисам могао добити. Ето, то је истина коју ти нећеш да схватиш.
Одговори

Потписујемо од "А" до "Ш" све што рече Брат Јеремија и, да додамо, и ми познајемо масу нашије који су тако изгорели, једног чак познајемо и јако, јако добро, од рођења бре!

Други неки наш сапатник ође тако изгуби долареса 100 'иљаде-црни Милораде, уз примедбу да тамо у земљи Србијици обитава једна маса људи који се сваког јутра буде са једном једином мишљу у глави, како неког за*хебати!

Тај човек је послен изјавио:

-Не више да будем Србин, 'оћу да будем ПАС!

(Иначе тај и има неку кучад коју шета и г....им сакупља у пластичну кесу).

Вели он:

-Пас је веран пријатељ, на душманина режи и никад те неће оставити на цедилу, што код Србина није случај!

Напротив!

У то име и ми се придружујемо том нашем сапатнику, и кличемо:

Грррр....аф, аф, аф!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним