Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.8 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

САОПШТЕЊЕ РАВНОГОРСКОГ ПОКРЕТА КОЈЕ МЕДИЈИ НИСУ ОБЈАВИЛИ

(24-01-2015, 06:34 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Инспирисани чувеним Delenda Carthago нашег пријатеља Цицерона, ми кличемо, па каже:

СПОМЕНИК СРБСКОГ НЕОБЈАШЊИВОГ УГУЗЉУБЉА, ТЈ. ЗАХВАЛНОСТИ ФРАНЦУСКОЈ НА КАЛЕМЕГДАНУ, ИПАК ТРЕБА РАЗРУШИТИ!

Кад ми дођемо навлас' један од првих Указа наших састојаће се само од једне речи:

РРРУШИ!!!

Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!

ПС

Французи су напали Србе у Црној Гори директно под Наполеоном по истом пелцеру као и данас, то јест да су Срби "мали Руси" и "руски коњоводци на Балкану"!

Припадници Ле Пеновог Националног Фронта (кога иначе ценимо а нарочити шћер му Марину) су ратовали као добровољци на страни усташа у последњем рату!

ФРАНЦУСКА ЈЕ НАЈТРУЛИЈИ ДЕО ТРУЛЕЖНОГ ЗАПАДА!

(24-01-2015, 06:26 PM)Chicot Пише:  Јебига, склони смо да етикетирамо и дезавуишемо најумније српске главе, а после кад добијемо по њушци кукамо да нас нико "не воли".

Свака част "најумнијим србским главама" па и србском Велеуму Димитрију Љотићу чији смо духовни следбеник и који је тоже био опчињен Французима и Француском!

Међутим!

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА БУЂЕЊЕ ИЗ ПОЛУСВЕСНОГ СТАЊА ЗАЉУБЉЕНОСТИ У РАЗНОРАЗНЕ САААААААААААААААААВЕЗНИКЕ СА ТРУЛОГ ЗАПАДА КОЈИ СУ НАС СВИ ДО ЈЕДНОГ ИЗДАЛИ И ПРОДАЛИ!!!
Све је ово приближно тачно.
Неко написа да је тзв. ЗДРАВА ПАМЕТ у ствари збир стереотипа, заблуда и глупости. Но у свакој варијанти, са или без јебених стереотипа, Вами исте недостаје.
Одговори

Цитат:ПРОСВЕТАР

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА БУЂЕЊЕ ИЗ ПОЛУСВЕСНОГ СТАЊА ЗАЉУБЉЕНОСТИ У РАЗНОРАЗНЕ САААААААААААААААААВЕЗНИКЕ СА ТРУЛОГ ЗАПАДА КОЈИ СУ НАС СВИ ДО ЈЕДНОГ ИЗДАЛИ И ПРОДАЛИ!!!

To može neko da priča ko živi ođe.

Međutim,

To NE MOŽE DA PRIČA NEKO KO SRBIJU NIKAD VIŠE VIDETI NEĆE NIT JE VIDEO SKORO.

Možeš ti pre nego što kreneš da rušiš spomenice po Srbiji i da uvodiš vojnu huntu da kažeš ko te hrani, ko ti dao penziju, socijalno, od koga si kupio nekretnine, pokretnu imovinu. Sigruno ne voziš nekog razdrndanog juga ili golfa niti ti je penzija ispod soma dolara. Koja ti je država dala to??
Ako već pričaš o bogu, pravoslavlju, pravednosti, onda ne treba da pljuješ i osuđuješ onog ko ti dao koru leba i čašu vode kad si sa jednim kuferom pobegao na truli zapad i koji je obezbedio tebe i tvoju familiju u naredne tri generacije.

Nešto ne vidim da si gadljiv na dolare.

Nego, hajd to reci u tamo u Kanadi, da ćeš da im rušiš spomenice pa da vidimo kako ćeš da prođeš i da su Francuzi trulež...

Dođi ođe, da živiš sa 300 evra, da voziš razdrndanog juga ili golfa i da sklapaš kraj sa krajem. Nećeš jer si se ušuškan lepo u Torontu imaš sve.

Pišeš ovde bajke i basne, tipa doćiću u Srbiju ako me postavite na vlas'. Pa bre ni kraljica Eliztabeta ne dobija tako vlas'. Nemaš niti jedan dokumanat srpski. Pobegao si odavde na truli zapad zarad boljeg života jer si video kakva je beda ovde i koji trulež. I sada odatle prodaješ maglu ovde.

Kada budeš živeo ovde i bio građanin ovog društva, delio dobro i loše sa građanima Srbije, tada možeš da postaneš neki predsednik mesne zajednice ili kućnog saveta i to je vlas.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(25-01-2015, 12:49 AM)Громовник Пише:  Зато им сад ни најмање не смета да буду у саставу контигента НАТО-окупатора на Косову.

Рекох да поента мог уписа никако није да аболирам француску од свих срања, нити то желим.А што се тиче њихове војске на Косову има оних који су ту помогли на разне начине, и француски и италијански контигент.Али окупатор је окупатор.
И као последње, шта ће наша војска заједно на пример са хрватском у мисијама по африци, азији, средњој америци?Да ли то значи да постоји љубав између наша два народа и да смо ми окупатори у тим земљама?
Не смемо ствари гледати једнострано, лепо сваки и најмањи тегић ставити на тас па извагати лепо.

(25-01-2015, 12:49 AM)Громовник Пише:  Која је сврха ојачавати односе са окупираном државом, која се по твом мишљењу пита исто колико и ми?

Свака од ових каобојаги независних држава има свој неки слободан простор у ком може да маневрише како жели све док се њено понашање не мења, или није у супротности са газдама на неком вишем нивоу.Сликовити примери за то су све власти од 44е до данас, надам се да не треба да наводим појединачне примере.Уосталом тако је вероватно и у другим државама.Тако да на том основу можемо да градимо пријатељство.Не да правимо војни савез са француском,италијом, русијом небинто, већ да базирамо односне на културном и економском нивоу.

А што се тиче Наполеона и његове подршке Турској ствар је јасна.Ми имамо ту несрећу да смо ту где јесмо.Наиме, једино што је било битно јесте да се очува Турска, а то је било битно свим, апсолутно свим западним силама због једног јединог разлога.Не излажења Русије на Цариград,нити јачање утицаја Русије у Турској који је био у тим годинама не мали.
Значи нити се радило о љубави према турској, нити о мржњи према нама само јер смо ето Срби, радило се о томе да смо ми слабили већ ослабљењу турску, што је ишло у прилог Русији, а оно што иде у прилог Русији готово никада неће ићи у прилог западу.
Одговори

Još da dodam.

Milunka Savić je nosilac svih visokih vojnih ordena koje dodeljuje Francuska država.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(25-01-2015, 10:23 PM)Mekenzi Пише:  Još da dodam.

Milunka Savić je nosilac svih visokih vojnih ordena koje dodeljuje Francuska država.

Па шта?

Није честита Милунка била крива што су јој подли Французи доделили ордење из својих сопствених рекламерских и медијских интереса!

Није ни наш честити Мученик Драгољуб крив што су му ордење додељивали највећи душмани србски који су га после издали на најподлији начин!

Уосталом све то ордење би требало треснути душманима у лице као што је и часни унук још часнијег Ђеда, Србског Ђенерала Милутина Недића, треснуо своје ордење из вијетнамског рата у лице али незаситој!

То су неки дан урадила двојица поштених и часних официра, један Чех и један Словак, а само је у нас Новосрба угузљубље према Трулежном Западу јаче од војничке части!

Знам ја нас-'бо ти нас!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Наши пријатељи Французи....расплакаше нас бре ови који пиждре за Шарлијем. Ми се бар не смејемо као Кушнер што се клиберио над србским мученицима и несрећницима којима су вађени органи наживо:

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Зејтинлик војничко гробље - 7.441 Србин, 8.089 Француза, 3.500 Талијана, 1.350 Енглеза и 493 Руса. Заједно се борили раме уз раме, заједно пали и заједно на вјечној стражи.

Треба ли се испишавати по томе?

Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Одговори

(24-01-2015, 09:37 PM)Чеда Пише:  Као пример другог дела ове тврдњ одозго поред руса су управо грци.Пре свега ово горе написано је велика глупост.Ако стварно морам да наводим зашто су нам руси браћа, а грци једини прави пријатељи на свету онда сам погрешио форум.А знајте још једну чињеницу, грци на жалост као и руси много више воле нас него ми њих.Упамтите то, па пробајте да промените некада, а да је то тако видео сам више пута на живим и јасним примерима.А поготово у разним ћаскањима.А и управо ово што је Бранке написао иде у прилог томе.

Искрено,баш бих волео да сазнам неки пример наше "вековне љубави" са Грцима од вајкада до 90-те . . .

Само немојте Крф,нису они тако жељно нас чекали да им дођемо у кућу . . .

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Али кад смо дошли примили су нас, трпели и испратили лепо, зар не?

Балкански ратови?
Одговори

Матија Бећковић:

Цитат:Појава париског споменика у српској престоници, у овом часу, одударала би од свега што данашњи свет о нама мисли и што Србија данас ради и представља у очима света. То би био крупан корак уназад и класичан пример ревизије историје. Коме је могло промаћи да је те краљеве у Србији мало ко и споменуо приликом обележавања стогодишњице Великог рата, а они су га наводно водили и у њему тобож победили, мада о томе нема чврстих доказа.

Зато нема сумње да би представници наше државе идеју о рушењу много ученије и раскошније образлагали, горљивије и убеђеније заступали него идеју о подизању. Да не говоримо о подршци и несебичној помоћи на коју бисмо наишли у читавом региону. Рецимо поштено, да ли би се јавило више заинтересованих домаћих и страних инвеститора – за његово рушење или за подизање?
Одговори

(26-01-2015, 12:54 PM)Pavle Пише:  Али кад смо дошли примили су нас, трпели и испратили лепо, зар не?

Балкански ратови?

Зато и кажем да су нас више трпели него што су то радили из љубави . . .

Што се тиче балканских ратова,резултат тог савезништва је 1915 година(додуше и 1914-та) . . . Куд се беше део споразум о савезништву и међусобној одбрани кад Бугари нападоше?

А такође,ако ћемо тај период . . . где нестаде словенски живаљ из грчког дела Македоније и око Солуна?

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

(26-01-2015, 09:05 AM)мунгос Пише:  Зејтинлик војничко гробље - 7.441 Србин, 8.089 Француза....

Француска-око 50 мелеона становника!!!

Краљевина Србија-око 4.5 мелеона и то само 3 мелеона из тзв. "Старе области"
, тј. срце Шумадије, Поморавље и Ерски крај док је становништво "Нове области" било прошарано жваљавим шифтарима, Турцима, разном циганијом и неопредељеним македонствујушчим становништвом.

Ти гробови показују како је ко водио СВОЈ рат!

Слажемо се да на такозване сааааааааааааааааааааавезнике не треба пишати!

Међутим!

Ми на исте ПЉУЈЕМО!

Рррррррррррррррррк-пљу!

ДОСТА БРЕ ВИШЕ СА ТИМ СРАМНИМ УГУЗЉУБЉЕМ ПРЕМА ВЕКОВНИМ СРБСКИМ ДУШМАНИМА ИЗ РАЗНИХ ЋОШКОВА ТРУЛЕЖНОГ ЗАПАДА!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(26-01-2015, 05:59 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Краљевина Србија-око 4.5 мелеона и то само 3 мелеона из тзв. "Старе области"[/b], тј. срце Шумадије, Поморавље и Ерски крај док је становништво "Нове области" било прошарано жваљавим шифтарима, Турцима, разном циганијом и неопредељеним македонствујушчим становништвом.

Ваистину!

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(26-01-2015, 05:59 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Рррррррррррррррррк-пљу!

КидањеКидањеКидање

Истина је да је француска имала 10 пута више становника, али заборавили сте у вашем поређењу да је Солунски фронт солунски фронт, а не западни фронт.И да није нешто битан француској тада.А занемарили сте и стање на западном фронту тада.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним