25-01-2015, 01:17 PM
(24-01-2015, 06:34 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Инспирисани чувеним Delenda Carthago нашег пријатеља Цицерона, ми кличемо, па каже:Све је ово приближно тачно.
СПОМЕНИК СРБСКОГ НЕОБЈАШЊИВОГ УГУЗЉУБЉА, ТЈ. ЗАХВАЛНОСТИ ФРАНЦУСКОЈ НА КАЛЕМЕГДАНУ, ИПАК ТРЕБА РАЗРУШИТИ!
Кад ми дођемо навлас' један од првих Указа наших састојаће се само од једне речи:
РРРУШИ!!!
Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!
ПС
Французи су напали Србе у Црној Гори директно под Наполеоном по истом пелцеру као и данас, то јест да су Срби "мали Руси" и "руски коњоводци на Балкану"!
Припадници Ле Пеновог Националног Фронта (кога иначе ценимо а нарочити шћер му Марину) су ратовали као добровољци на страни усташа у последњем рату!
ФРАНЦУСКА ЈЕ НАЈТРУЛИЈИ ДЕО ТРУЛЕЖНОГ ЗАПАДА!
(24-01-2015, 06:26 PM)Chicot Пише: Јебига, склони смо да етикетирамо и дезавуишемо најумније српске главе, а после кад добијемо по њушци кукамо да нас нико "не воли".
Свака част "најумнијим србским главама" па и србском Велеуму Димитрију Љотићу чији смо духовни следбеник и који је тоже био опчињен Французима и Француском!
Међутим!
ВРЕМЕ ЈЕ ЗА БУЂЕЊЕ ИЗ ПОЛУСВЕСНОГ СТАЊА ЗАЉУБЉЕНОСТИ У РАЗНОРАЗНЕ САААААААААААААААААВЕЗНИКЕ СА ТРУЛОГ ЗАПАДА КОЈИ СУ НАС СВИ ДО ЈЕДНОГ ИЗДАЛИ И ПРОДАЛИ!!!
Неко написа да је тзв. ЗДРАВА ПАМЕТ у ствари збир стереотипа, заблуда и глупости. Но у свакој варијанти, са или без јебених стереотипа, Вами исте недостаје.