Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ДОКЛЕ ВИШЕ ТО "ОСЛОБОЂЕЊЕ"?!!!
#1

Даклем ми у потпуности разумемо Браћу Русе кад граде савезништва диљем белог света, укључујући туна и Турску, вековног непријатеља, јербо ваља избећи изолацију!

Међутим!

Инсистирати толико на неком "ОСЛОБОЂЕЊУ" кукавне нам Србијице, данас кад СФР Шугославије више нема, нами је потпуно несхватљиво!

Какви "савезници" Велике Русије могу да буду овије пар титоваца-партизана и комуно-сатаниста с'једном ногом у гробу?!

Или су ваљда Браћа Руси израчуњали да су ПРАВИ СРБИ у још увек ДВОСТРУКО ОКУПИРАНОЈ Србији сведени на ону "шаку сиромаха" о којој је певао Краљ Никола, па да је будућност Србије (ако је иоле има) у рукама новог нараштаја комуно-сатаниста?!

Судећи по чињеници да је Вулин млад и кочоперан а Велики Војвод Шешељ озбиљно оболео, и да СЛИКА МИЛОША МИНИЋА ЈОШ УВЕК ВИСИ У СКУПШТИНИ, изгледа да се преосталом Србству кроји капа и са западне и са источне стране па вољ' ти рак-вољ' ти леукемија!

Па пос'ка'е "врати се у Србиију"!

Тагата је наша поголема!

http://tinyurl.com/msq346t

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#2

Е, чекао сам ко ће ово да помене. Да ми је неко рекао:"Просветар ће то први...", рекао би му:"Ала лажеш..."Smile
А тек Веља који присуствује скупу?Сирома'
КидањеКидањеКидањеКидањеКидањеКидање
Одговори
#3

Није прво, немо` да ми узимаш славу. Smile

Писао сам у новембру у Слободи, а било је и на сајту:

Србија између Истока и Запада
Као русофили, ми бисмо наследнику Совјетског Савеза - Русији, опростили и Стаљина и Тита и Коминтерну, али проблем је што то од нас нико и не тражи, већ нам се намеће лаж да нам никад са Истока никакво зло није стигло, док се за Запад тврди обратно
ПИШЕ: Милослав САМАРЏИЋ


Србија између Истока и Запада – вечита дилема, пошто живимо на међама источног и западног ‘’царства’’. Свети Сава је 1221. године писао:
‘’Исток је мислио да смо ми Запад, а Запад да смо Исток. Неки од нас су погрешно схватили наше место у овом сукобу струја, па су викали: ми нисмо ни једна ни друга страна, а неки да смо искључиво једна или друга! А ми смо, кажем ти Иринеју, судбином предодређени да будемо Исток на Западу и Запад на Истоку!’’
После 793 године мало шта се променило, сем што је више оних који су ‘’погрешно схватили наше место’’, уз искључиво опредељење за Исток или Запад. На једној страни сада имамо еврофанатике, а на другој евроазијате. О еврофанатицима је овде било доста речи, па ћемо се посветити заговорницима евроазијатства. За почетак, ово је цитат са најчитанијег политичког сајта у Србији, ‘’Нова српска политичка мисао’’:
„Европи припада територија западно од линије Финска-Пољска-Румунија/Мађарска-Хрватска. Све између тога је Евроазија која је састављена од простора са словенским и туркијско-монголским етничким елементима. Србија по готово свим озбиљним параметрима, по горњој подели, припада Евроазији, како религиозно (православно хришћанство), тако и етнички (словенство), али и историјски (осим, у извесној мери простора северно од Саве и Дунава).’’
Ова теорија калеми се на још једну, ону о БРИК-у, тј. БРИКС-у, савезу Бразила, Русије, Индије, Кине и Јужноафричке републике. Судећи по реакцијама на чланак из претходног броја, ‘’Црвена БРИК пропаганда’’, калеми се веома успешно, јер су коментари били бројни, и што је важније, у негде 90 посто случајева негативни. Испоставило се – а то иначе говоре и статистичка истраживања – да необично велики број грађана Србије БРИКС доживљава као спас за излазак из кризе, у смислу да ће он ускоро надјачати западну цивилизацију и постати доминантна светска сила.
Тако, познати економиста Бранко Драгаш, реагујући на чланак објављен у ''Слободи'', пише:
‘’Однос снага се већ променио у свету. Доминација САД на светску политику је прилично ограничена… Долар и евро се штампају сумануто без покрића и то ће потпуно уништити западну економију. Други талас понируће кризе почиње на пролеће 2015...
ЕУ нема никакве перспективе… ЕУ је банкротирана комунистичка Југославија у којој ништа не функционише, осим притисака неонациста из Брисела. Зар је то демократија коју слави аутор?
САД и ЕУ ће банкротирати када престану да штампају долар и евро без покрића. Наркоман покушава да се излечи непрестално узимајући све веће дозе дроге. Дугови су све већи и следи – ПРОПАСТ ЗАПАДА!
Западна цивилизација се исцрпила и нема више животних сокова да се бори са људским и сочнијим Истоком…
Нерешена социјална питања сигурно доводе до грађанског рата у САД…
Српска политика мора да схвати да се ништа неће променити, Запад ће остати и даље моћан и њима се требамо клањати. Па, зар то, човече, не раде тако успешно сви ови издајници који те толико нервирају, јер су комунистичка деца?
…Погрешили смо и 1989. Тада сам писао да морамо хитно да се преусмеримо према Западу. То је био једини начин да избегнемо све трагедије које смо касније доживели… Данас смо на новој историјској раскрсници… Мислим да је права стратегија Исток.’’
И Драгаш, као и други критичари чланка, тврде да све гледам ‘’кроз призму антикомунизма’’, што је ‘’депласирано’’, да подржавам бугарску политику ‘’по којој су Американци ипак јачи од Руса, па им се треба приклонити’’, а било је и експлицитних изјашњавања типа ‘’место Србије није на Западу’’, односно ‘’ближи нам је БРИКС’’. Посебно издвајам ову критику:
‘’Гледање на Исток је у ДНК већини, али и то треба без самообмане. Оно што је за сада сигурно - они не срушише ни један мост, не завише ни једну мајку у црно, не бриде нам образи и не црвене од њихових шамара.’’
Последњи цитат се толико често понавља, да по том питању тако рећи постоји косензус. Управо зато он открива колико се дубоко укоренила комунистичка пропаганда, тј. колико велики број грађана доживљава комунисте као своје, па не примећује њихов шамар из 1944/45, од ког се још нисмо опоравили (и који је, дакле, много јачи од оног западног из 1995. и 1999. године)
Наравно, западне силе су водиле Други светски рат себично и уз много грешака, дозвољавајући чак и такав морални пад да подршку војсци Краљевине Југославије преусмере на оружане формације илегалне Комунистичке партије.
Међутим, рећи да нам са Истока никад није стигло неко зло, за разлику од Запада - апсолутно је нетачно. Тачно би било рећи да нам Русија кроз историју није наносила зло, наравно ако се изузме Сан Стефански мир и можда још по неки пример. Али, Русија деценијама није била Русија, већ Совјетски Савез, који је од оснивања био највећи, а потом један од највећих непријатеља српског народа. Совјетски Савез је 1920-тих основао на десетине терористичких група у нашој земљи, лансирао је идеје о уништењу српског грађанског друштва, о цепању српских територија и стварању нових нација, итд. Поред свега осталог, подржао је концепт отцепљења Косова и Метохије од Србије, који су његови агенти почели да спроводе од 1944/45. године. Најзад, Совјетски Савез је извршио агресију на Краљевину Југославију, постављајући на власт своје агенте, који су, уз спровођење зацртаних планова, извршили огроман покољ цивила и ратних заробљеника.
Као русофили, ми бисмо све то опростили наследнику Совјетског Савеза - Русији. Проблем је, међутим, што то од нас нико и не тражи, већ нам се намеће лаж да нам никад са Истока никакво зло није стигло.
Чак и да прихватимо ту лаж, опет би нам следовало само зло, не само у метафизичком, већ и у крајње практичном смислу. Јер, њене последице су вишеструке.
Тако, организована је војна парада поводом дана ''ослобођења'' Београда 1944, а не поводом Дана победе или ослобођења 1918. године. Чак је пропуштена прилика да се на њен стоти јубилеј, 2012. године, понови последња велика и заиста победничка парада, одржана у Београду 1912. године.
На војној паради 16. октобра 2014. видели смо како се непријатељске црвене заставе виоре уз српске војничке заставе и чули како се терористи изједначавају са српским војводама.
Председник Русије је хвалио терористе као ''народноослободилачку војску'', што је покренуло нови талас црвене пропаганде, али и раст популарности Социјалистичке партије, која је у ствари преименована Комунистичка партија. Уз учешће те партије обављају се највећи послови са Русијом, а где је она, ту је легло корупције и свакаквих других преступа. Одлаже се рехабилитација жртава комуниста, као и процес повратка отете имовине, нема говора о осуди злочинаца - речју, о свеопштој дебољшевизацији, без које је излазак из кризе незамислив.
Сатанизација Запада отпочела је управо са комунистима. Никад пре њих ми у маси нисмо доживљавали Запад као негативан појам - нарочито не западне земље попут Француске и Америке - и никад пре западни свет у глобалу није посматрао Србе као негативце.
Другим речима, корени антагонизма између Запада и Србије леже у 1944/45. години, а ту су и корени савремене верзије идолопоклонства Истоку, која само мења форму. Та верзија идолопоклонства Истока није русофилство - она се само служи злоупотребом русофилства. Тако је било 1941, а тако се и данас чини у извесној мери, када нам се совјетофили/комунисти представљају као русофили. Комунисти, у ствари, не могу бити русофили, јер је таква њихова идеологија. Зато је њихово потомство масовно ступило у редове западних ''невладиних организација'' и сада шири мржњу према Русији, док међу четничким потомством, било овде или у емиграцији, практично нема русофоба.
''Исток на Западу и Запад на Истоку'' - остаје актуелна максима Светог Саве. Више пута кроз историју имали смо политику у складу с њом, на пример у доба Краљевине Србије, која је слала своје студенте равномерно и на руске и на западноевропске универзитете и која је у целини имала складан однос између Русије и западних сила, посебно Француске.
Да ли се при томе некоме треба клањати?
Не, свакако. Поента је у коришћењу добрих прилика на обе стране. На пример, недавно је амерички конгресмен, републиканац Тед По, изјавио како је Србија један од најважнијих савезника Америке. Да је то рекао за било коју државу на свету - она би сигурно реаговала. Али, Београд је остао без реакције. Озбиљни државници не би пропустили да позове Теда Поа у Београд, па и на војну параду. Они би такође схватили да Тед По, као антикомуниста, не би дошао на комунистичку параду каква је приређена, па би је организовали на датум везан за Први светски рат. Тада би се на бини вероватно нашли и представници Русије и представници Америке. Овако, Америка је параду схватила као провокацију, па је бојкотовао чак и њен амбасадор у Београду.
Све у свему, од параде су профитирали само (нео)комунисти, као што и иначе само њима иде у прилог начин вођења државе од 1945. године до данас.
Позив Бранка Драгаша био је погрешан и 1989. године (преусмеравање на Запад), као што је погрешан и данас (''стратегија Исток'', јер ''Запад пропада''). Уместо тога, Србија треба да се преусмери на вођење српске политике, користећи погодности које пружају и Исток и Запад, уз разумевање чињенице да је западна цивилизација доминантна и да је у најмању руку не треба иритирати причама о њеној пропасти.

(Слобода, Чикаго, 10. новембар 2014)
Одговори
#4

Ма, јеси, али смо живели у илузији да је ово престало са одласком Конузина. Очигледно да није, него смо прво доживели шамар са давањем улица Кочи и Пеку, а сад и ово ордење.
Само да кажем, пошто је остало недоречено на теми давања имена улица овој двојици. Скупштина града је доделила ова имена на предлог тадашњег директора Архива Београда Гачића, кадар СПС, који је на истој седници смењен.Шок
Али, нема места радовању, убрзо је волшебно враћен на исту функцију.
Одговори
#5

ISTORIČAR PREDRAG MARKOVIĆ ZA KURIR: Teško je reći zašto je dobro biti Srbin

inrervju nedelje:

Sretenje je jedan od najlepših praznika, simbol borbe za slobodu i simbol demokratije. To je retko jer smo spojili dve slobodarske tradicije - i boračku i ustavotvornu, kaže za Kurir dr Predrag Marković, istoričar.

Zbog čega se Sretenje, iako je već dugo državni praznik, nije primilo u narodu poput 29. novembra?

- Prvo, 29. novembar je duže trajao, a ta država je pravila veće manifestacije. SFRJ je umela da organizuje te ceremonije. Mi smo država koja tek otkriva svoje korene. Nama fale mnogi državni rituali koje su komunisti decenijama razvijali. Imate čitavu generaciju sredovečnih ljudi koji se zbune kad ih pitate da li žive u Srbiji ili Jugoslaviji. Građenje identiteta je veliki posao. Imamo pitanje na koje je teško odgovoriti - šta je dobro u tome biti Srbin? Titovi Jugosloveni su mogli da odgovore na to na šta su ponosni, a mi sada teško to možemo.

Креза

Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Одговори
#6

Тј. тешко да могу он и они који су говорили и говоре још то за Титову Југославију.
Одговори
#7

(20-02-2015, 08:00 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Па пос'ка'е "врати се у Србиију"!

Боље у Русију на "орденовање" Кез

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#8

(21-02-2015, 03:23 AM)Громовник Пише:  
(20-02-2015, 08:00 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Па пос'ка'е "врати се у Србиију"!

Боље у Русију на "орденовање" Кез

Gde, u Debljacevo ili Crveni trg?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#9

(20-02-2015, 08:29 PM)Милослав Самарџић Пише:  Као русофили, ми бисмо наследнику Совјетског Савеза - Русији, опростили и Стаљина и Тита и Коминтерну, али проблем је што то од нас нико и не тражи, већ нам се намеће лаж да нам никад са Истока никакво зло није стигло, док се за Запад тврди обратно

Управо зато он открива колико се дубоко укоренила комунистичка пропаганда, тј. колико велики број грађана доживљава комунисте као своје, па не примећује њихов шамар из 1944/45, од ког се још нисмо опоравили (и који је, дакле, много јачи од оног западног из 1995. и 1999. године)

Наравно, западне силе су водиле Други светски рат себично и уз много грешака, дозвољавајући чак и такав морални пад да подршку војсци Краљевине Југославије преусмере на оружане формације илегалне Комунистичке партије.

Међутим, рећи да нам са Истока никад није стигло неко зло, за разлику од Запада - апсолутно је нетачно.

Гос'н Самарџићу ово јес'добар чланак ал'више онако литерарно, што изненађује нас водинсталатера по професији (оно јес'...висококвалификованог ВК), јер смо од вас очекивали да се држите историјских чињеница, што стално подвлачите као свој врхунски квалитет!

Међутим!

Ође сте код приче о Истоку и Западу мало омашили, историјски компас вам је затајио па заборависте да је земља округла!

Наиме тај Исток, о коме говорите и који нас је ојадио оне јесени '44-е, јесте ЛАЖНИ ИСТОК али ПРАВИ ЗАПАД, И ТО У ОНОМ НАЈГОРЕМ ОБЛИКУ!

КАКО ДА ВАМ СЕ ДЕСИ ДА ЗАБОРАВИТЕ ДА ЈЕ ТАЈ ИСТИ КОМУНО-САТАНИЗАМ КОЈИ НАС ЈЕ ОКУПИРАО '44-Е, ОСМИСЛИО И ФИНАНСИРАО БАШ ЗАПАД, И ТО ОНАЈ ТРУЛИ ЗАПАД, ОЛИЧЕН У БАНКСТЕРИМА ПОПУТ ЏЕКОБА ШИФА И МОРГАН БАНКЕ О КОЈОЈ СЕ ОВИХ ГОДИНА ОПЕТ ГОВОРИ!!!

ОНИ СУ ФИНАНСИРАЛИ КИСЕЛА ЛЕВИ-МОРДЕКАЈА, СИНА ЧИФУТСКОГ РАБАЈА, КОЈИ ЈЕ ПОД ЛАЖНИМ ИМЕНОМ КАРЛ МАРКС, НАПИСАО И "ДАС КАПИТАЛ" И КОМУНИСТИЧКИ МАНИФЕСТ, И КОЈИ ЈЕ ЖИВЕО, РАДИО И ПРЕДАО ДУШУ СОТОНИ У....ЛОНДОНУ!

ОНИ СУ ФИНАНСИРАЛИ БОЉШЕВИЧКУ РЕВОЛУЦИЈУ У РУСИЈИ, СИФИЛИСТИЧАРА УЉАНОВА-ЛЕЊИНА И ЧИВУ ИЗ ЏУЈОРКА БРОНШТАЈНА-ТРОЦКОГ И ЊЕГОВУ БРАТИЈУ КОЈА ЈЕ НЕПРИКОСНОВЕНО ВЛАДАЛА РУСИЈОМ ДОК ИМ СТРАШНИ БРКА НИЈЕ СМРСИО КОНЦЕ У БОНАПАРТИСТИЧКОЈ КОНТРА-РЕВОЛУЦИЈИ!


Русија је дакле БАШ СА ЗАПАДА, добила најстрашнији ударац, док смо ми, СА ИСТОГ ТОГ ЗАПАДА, посредно добили мало мекши удар РУСКОГ БОНАПАРТИЗМА Страшног Брке, ЈЕР ДА СУ ЛЕЊИН И ТРОЦКИ БИЛИ НА ЊЕГОВОМ МЕСТУ ОД НАС НЕ БИ НИ ОВОЛИКО ОСТАЛО, ЈЕР, НЕ ЗАБОРАВИМО, ГАВРАН ЈЕС'ЦРН АЛ'ГАЧАК ЈЕ ЦРЊИ, што'но лепо рече Брат Херцеговац!

Шта више, одговорно тврдимо да је Страшни Брка завладао Србским Земљама уместо ОПЕТ ЗАПАДНОГ ПИОНА ТИТА, ми бисмо сигурно живели у материајлној беди у односу на дембелисање у Амброзовој СФР Шугославији, али бисмо данас сигурно били морално и Духовно јачи, БАР СЕ ПИТАЊЕ ИДЕНТИТЕТА СРБСКИХ ЗЕМАЉА СВЕ ДО ЖУМБЕРКА КАО И ПИТАЊЕ ПОРЕКЛА БАЛИЈА И ЋИРИЛИЦЕ НЕ БИ ПОСТАВЉАЛО!

Наравно, во времја Краљевине, Брка је сигурно био антипротиван јер се наша политика тада везивала за Трули Запад, ну дугорочна геостратешка политика СССР-а под Брком сигурно би ишла у корист Срба а против такозваних "хрвата", док је код Трулог Запада то наравно обрнуто!

Закључак:

НАМИ СУ СВЕ НЕСРЕЋЕ ДОЛАЗИЛЕ СА ЗАПАДА, ПОСРЕДНО ИЛИ НЕПОСРЕДНО!

Јер, да се разумемо, ТВРДИТИ ДА НАМ ЈЕ КОМУНО-САТАНИЗАМ ДОЛАЗИ СА ИСТОКА ИСТО ЈЕ КАО КАД БИ САД ТВРДИЛИ ДА НАМ 'ОЏА ЗУКЕРЛИЋ И СУЛЕЈМАН УГЉАНИН ДОЛАЗЕ СА ЗАПАДА, само зато што су географски лоцирани западно од Шумадије, што је, признаћете, апсурд, јер Ислам доалзи са Истока, то бар свако дете зна!

Уосталом комњарлук пушта све више корене на Трулом Западу, треба живети ође да би се то схватило!

И тачка!

(21-02-2015, 06:59 PM)Mekenzi Пише:  
(21-02-2015, 03:23 AM)Громовник Пише:  
(20-02-2015, 08:00 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Па пос'ка'е "врати се у Србиију"!

Боље у Русију на "орденовање" Кез

Gde, u Debljacevo ili Crveni trg?

Пст! Бјеж'ђеца!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#10

Просвертару, све док ти је тај брка позитиван лик, мен` се чини да си омашио и исток и запад, и север и југ. Он је сецкао српске бановине на комаде, а ти тврдиш да би повећао Србију до Српских Моравица (село надомак Словеније)!
Одговори
#11

(21-02-2015, 07:02 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Наиме тај Исток, о коме говорите и који нас је ојадио оне јесени '44-е, јесте ЛАЖНИ ИСТОК

Овај данас који одликује бандите и злочинце је прави Кез

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#12

(21-02-2015, 07:21 PM)Милослав Самарџић Пише:  Просвертару, све док ти је тај брка позитиван лик, мен` се чини да си омашио и исток и запад, и север и југ. Он је сецкао српске бановине на комаде, а ти тврдиш да би повећао Србију до Српских Моравица (село надомак Словеније)!

Позитивно је релативан појам!

Наиме ГАВРАН је позитиван у односу на ГАЧКА, који је црњи, јел'де, али је НЕГАТИВАН у односу на голуба!

Бајазит је ПОЗИТИВАН у односу на Тамерлана а НЕГАТИВАН у односу на Цара Лазара, исто као што је Хуршид-паша ПОЗИТИВАН у односу на Сулејман-пашу итд.

Тако су исто и Њемци ПОЗИТИВНИ у односу на партизане из простог разлога што се знало да ће кад-тад да оду док за ове друге ништа се не зна...ЈОШ УВЕК!

И так-даљше, није то толико тешко да се схвати!

Закључак:

КОМУНО-САТАНИЗАМ ДОЛАЗИ СА ЗАПАДА А НЕ СА ИСТОКА!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#13

(21-02-2015, 07:55 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Бајазит је ПОЗИТИВАН у односу на Тамерлана а НЕГАТИВАН у односу на Цара Лазара, исто као што је Хуршид-паша ПОЗИТИВАН у односу на Сулејман-пашу итд.

Да се приметити да из истих разлога хвалите и Хуршид-пашу као и Бајазита исто као и Стаљина на овом форуму Баја

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#14

Друго, рекли смо већ горе, Брка јес'сецкао Краљевину ПРЕ РАТА, која је била здушно окренута ка Западу!

Другог пута и не беше за исту и за Блаженопочившег Краља Александра који је покушавао да Србију некако спасе између чекића и наковња!

Дакле тада је Брка делао сходно својим гео-стратешким циљевима а Краљ Александар својим, нарочито ако се узме у обзир његов чин Официра Руске Империје.

Исто је, као заклети Војник Краљевине, чинио и наш Мученик Дража, чак упркос сопственим сазнањима о мешетарењу и кривоклетству Трулог Запада!

Међутим!

Да је којим случајем Брка надбио Тита оне '48-е Срби би, ИАКО СИРОМАШНИ, сигурно били главни фактор у тој држави!

СИРОМАШНИ АЛИ ЛЕПИ, А САД СМО СИРОМАШНИ ПА РУЖНИ!

Па Брка је све унијатске Цркве у Румунији вратио Православнима, тако да су тек сад нешто успели да искукају, а у Молдавији се пише Ћирилицом...ЈОШ УВЕК!!!

Уосталом сифилистичар Уљанов и његова чифутска братија су намеравали да уведу латиницу и у Русију али...ко је то спречио?

Страшни Брка!

Према томе...дабоме!

Еве шта каже човек који је живот провео на Трулом Западу и ђецу изродио, па каже:

http://www.nspm.rs/prenosimo/ni-kosova-n...mment25774

Узгред, Др. Трифковић држи предавање вечерс у наој Цркви ође, шта да му поручимо од обожавалаца Трулог Запада, или пак СЕДЕЊА НА ДВЕ СТОЛИЦЕ, из наше Србијице?

И јоште:

https://dzonson.wordpress.com/2011/08/12...ce-nemire/

И још, ОБЈАВЉЕНО У ИСТОЈ "СЛОБОДИ", па каже:

Широм западног света и на обе стране Атлантика, самопрокламовани жандари политичке коректности користе старе бољшевичко-фашистичке методе да би ућуткали своје противнике.

Њихове методе иду од медијске сатанизације, нпр. у случају Пата Бјукенана у Америци и Марин Ле Пен у Француској – до метка у потиљак, што се у лето 2002. десило холандском политичару Пиму Фортајну.

Ти злочини против демократије и човечности бивају игнорисани, или чак одобравани, од стране политичког и медијског естаблишмента тзв. демократског света.

Мултикултурализам и култ расне разноликости, уз тврдње о наводној супериорности неевропских узора, уздигнути су на пиједестал неприкосновености широм западног света.

Ово не изненађује.

Што нека појава има мрачније и смртоносније последице, што је очигледније да припада сатанској сфери, то се европске владајуће медијске, политичке и академске елите већ цео један век више упињу да је хвале као нешто добро, лепо и паметно.

Итд.

http://sloboda.snd-us.com/index.php?opti...Itemid=120

СРБСКИ КУЛТУРНИ ПРОСТОР И....СУМРАК ТРУЛОГ ЗАПАДА!

http://www.konras.rs/?p=1958

ПС

У нашој влади, чим МИ дођемо навлас', (а то долази сигурно) Др. Срђа Трифковић биће Министар иностраних послова!

На'ћемо место и за Гос'н Самарџића јербо намеравамо да одмах покренемо и РЕФОРМУ ВУКОВЕ "РЕФОРМЕ" СРБСКОГ ЈЕЗИКА И ПИСМА!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним