Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ДОКЛЕ ВИШЕ ТО "ОСЛОБОЂЕЊЕ"?!!!

Eto Samardziću kad dođe prosveatr na vlas' eto tebe u vladi Smile

Nego nas ođe zanima ,
da ti nama prosvetaru daš ceo kabinet da vidimo ko će za prosvetu, pravdu, unutrašnje poslove, ministar vojni.. ne tu samo Trifkovića za spoljne poslove i Samardziću ćeš da ponudiš neko mesto fić firića u toj vladi.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Видим... колико сутра. Smile
Фала, Просветару!
Одговори

Еве и нас, вратисмо се из Цркве, било је јако интересантно предавање, Срђа Трифковић је толико распалио по Трулом Западу, а ни Џејмс Бисет није за њим заостајао, да су наше писаније ође маљи деца за њих!

Па каже:

Удружење Срба из Монтреала

СРДАЧНО ВАС ПОЗИВА НА ПРЕДАВАЊЕ

ДР СРЂЕ ТРИФКОВИЋА и

Њ.Е. ЏЕЈМСА БИСЕТА

бившег канадског амбасадора у Југославији, Бугарској и Албанији

У суботу 21. фебруара, у 18:00 часова

Сала ЦШО Свете Тројице у Монтреалу

Амбасадор Бисет ће да говори на тему:

ХЛАДНИ РАТ НИКАДА НИЈЕ ПРЕСТАО

Др Трифковић ће да говори на тему:

РУСИЈА, СРБИЈА И НОВИ ХЛАДНИ РАТ

Др Трифковић је у протеклих годину дана у шест наврата боравио у Москви, где је одржао низ запажених

предавања на позив руских академских и научних институција.

Он је марта 2014. био у тиму међународних посматрача на кримском референдуму, а почетком новембра је био посматрач на изборима у Доњецку.

После предавања др Трифковић ће упознати присутне са током судског спора који води против канадске владе због забране уласка у Канаду – која је првостепеном пресудом поништена – а који траје већ преко три године.

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Срђа дође неки колега Гос'н Самарџићу, обојица пишу у "Слободи"!

Како то да онда имају различите ставове гледе Трулог Запада?!

Ми знамо одговор!

СРЂА ЖИВИ (То јест живео је до недавно) У ЧЕМЕРИЦИ, ПА ДОООБРО ПОЗНАЈЕ ТРУЛИ ЗАПАД ИЗНУТРА!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(22-02-2015, 08:15 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Срђа дође неки колега Гос'н Самарџићу, обојица пишу у "Слободи"!

Ми знамо одговор!

СРЂА ЖИВИ (То јест живео је до недавно) У ЧЕМЕРИЦИ, ПА ДОООБРО ПОЗНАЈЕ ТРУЛИ ЗАПАД ИЗНУТРА!

Занима ме како шаљеш онијех триста,појединачно или у паровима?Ако сам индискретан ,немој да ми кажеш,да не провале!Узгред ко им пакује ланч пакете?Шта им трпате у њих?Немој да их нешто протера па да се акција одложи!

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Војна тајна!Баја

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(22-02-2015, 08:30 PM)регул Пише:  
(22-02-2015, 08:15 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Срђа дође неки колега Гос'н Самарџићу, обојица пишу у "Слободи"!

Ми знамо одговор!

Занима ме како шаљеш онијех триста,појединачно или у паровима?Ако сам индискретан ,немој да ми кажеш,да не провале!Узгред ко им пакује ланч пакете?Шта им трпате у њих?Немој да их нешто протера па да се акција одложи!

У тројке...

А тројке су, Ђуро....

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Папос'ка'е "врати се у Србију":

[Слика: d12dvreme.jpg]

Нису нами Руси ништа криви, ужа Србија (УЖАС) тугује за Јосипом Брозом а Војводина за Јосипом Фрањом!

Нормално је онда да Руси деле медаље сходно ситувацији и релевантним статистикама!

Схватили су они да је Војвода Шешељ болестан а Вулин млад, здрав и дрчан!

Шта'ш....

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(22-02-2015, 10:02 PM)херцеговац Пише:  
(22-02-2015, 08:30 PM)регул Пише:  

Ми знамо одговор!

У тројке...

А тројке су, Ђуро....

Није Регул балкански шпијун, брат Ђура, већ "Лука Лабан, полицајац у пензији", разоткрио га Нимбус на подфоруму Монархија...

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

(23-02-2015, 04:12 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Нормално је онда да Руси деле медаље сходно ситувацији и релевантним статистикама!

...као и сопственим идеолошким уверењима Скојевац

(23-02-2015, 04:12 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Схватили су они да је Војвода Шешељ болестан а Вулин млад, здрав и дрчан!

...и поврх свега баба му у Русији, под државним патронатом. Шта ћеш боље Rolleyes

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(23-02-2015, 04:12 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Папос'ка'е "врати се у Србију":

[Слика: d12dvreme.jpg]

Нису нами Руси ништа криви, ужа Србија (УЖАС) тугује за Јосипом Брозом а Војводина за Јосипом Фрањом!

Нормално је онда да Руси деле медаље сходно ситувацији и релевантним статистикама!

Схватили су они да је Војвода Шешељ болестан а Вулин млад, здрав и дрчан!

Шта'ш....

Prosvetaru nisi pravedan!

Ođe na ovoj slici nema tebe. I ođe je glasao je 1 glas = 1 Bilmez

Međutim Trebalo bi pokrenuti glasanje ođe na forumu,

Da li ste za to da Prosvetar dođe u Srbiju na vlas' ?

Pa da vidimo šta kaž'u.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(23-02-2015, 04:12 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Папос'ка'е "врати се у Србију"

Ма у Русију ти кажемо човече да идеш, они тамо воле Стаљина исто као ти, а можда и више Баја

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(23-02-2015, 03:47 PM)Mekenzi Пише:  Međutim Trebalo bi pokrenuti glasanje ođe na forumu,

Da li ste za to da Prosvetar dođe u Srbiju na vlas' ?

Pa da vidimo šta kaž'u.

Јел' гласамо сви са форума, или билмези немају право? Креза
Одговори

(23-02-2015, 05:25 PM)Николај Пише:  Јел' гласамо сви са форума, или билмези немају право? Креза

Сваки билмез има право на по један глас!

Извол'те дакле, ко ће први да гласа?

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним