Поруке: 14,490
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,032
Нимбусе, једно питање, ако дозвољаваш:
Да ли је неко од некадашњих чланова Демократске странке у Војводини остао у тој странци и данас или је бар остао ван странака, или скраћено:
Има ли неко из ДС са подручја Војводине да данас није члан СНС-А?
Углед:
3,032
Овај Новаковић је код Микија Алексића. Једино то је нека примедба на ово што си навео
Па, приметио сам да су сви бивши општински функционери, бивше главешине ДС у Војводини, остали "на буџету". Зато Те питам. Нешто их нема са студентима.
Сад ће они, кад буде при крају, да се придруже храброеи опет постану/остану функционери. Нит лук јели, нит лук мирисали.
Углед:
3,032
Додуше, ни бивши функционери ДСС у Војводини нису бољи ни за длаку. Али, они се бар не фолирају да су опозиција. Они, чак, и сматрају да је СНС природни политички наставак политике ДСС.
За њих је СНС нека врста коалиције СРС и ДСС.
Али, ови жути.... Већих камелеона у српској политичкој историји није било.
Поруке: 1,306
Теме: 6
Придружен: Sep 2013
Углед:
528
Ту сам Брате, само ми се гади шта читам, па се уздржавам само-искључењем.
Ево па четрдесет година како се маем по демонстрацијама. Руши овог, руши оног, и на крају изрони Онај гад над гадовима. Изрод каквог српска колевка није љуљала.
Овако бангав и дотрајао, са 50% бубрега, опет сам учествовао у "шетњама". Био најстарији међу Срижанима који су пешачили до Темерина (тамте-вамте 12 км.).
Жао ми је што нећу моћи у суботу у Београд. Породични разлози. Јбг., нисам сам. Да је само до мене, са радошћу би отишао на суђено место и погинуо у судару са усташама који себе Србима зову. Боље ја и моји исписници него деца.
Тако, свој круг завршавам, немоћно гледајући српски смак.
Углед:
3,032
Ретко када се у историји десило да се историја, па макар и једне мале "државе", промени у једном дану. То су процеси који морају дуже да трају. Тачно је да и Овај проблем већ дуго траје, практично од када је почео, али тешко да ће се решити прекосутра.
Посебно би апострофирао да је израз или, боље рећи, квалификација "Босанац" не само нетачна, него и непрецизна. Наиме, у контексту у коме се реч "Босанац" користи могу се сврстати и они који не само да нису Босанци, него ни у свом родослову немају никог ко је уопште закорачио на територију Босне. Прецизан и прави израз за оне на које се у овом тексту користи термин "Босанац" је Аустроугарин.
И, да буде сасвим јасно, власт у Београду се, од 1944. године, поставља на основу договора Великих сила. Уосталом, после једног таквог договора је и Овај дошао на власт. Тако ће и да падне, неће бити много питан. А какве су одлуке у вези власти у Србији донеле Велике силе сазнаћемо, како стоје ствари, врло скоро.
Поруке: 41
Теме: 1
Придружен: Oct 2017
Углед:
16
Значи, добићемо прелазну владу која ће да припреми нове "праведне" изборе,на којима ће запад да постави нове издајнике. Па доброоо,бар ћемо сачувати "државу" и институције...
Углед:
3,032
Написао сам Велике силе, а не Запад.
Није то мала разлика.
За саму тактику решења кризе ћемо видети.