Поруке: 14,443
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
Врати се уназад па види на кога си се позивао!
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 145
Теме: 9
Придружен: Oct 2014
Углед:
14
ЕВО БРАЋЕ ЈОШ СУ ЖИВИ ШТО РАДАВУ ВОДУ ПИЛИ!
Поруке: 2,854
Теме: 61
Придружен: Jul 2013
Углед:
221
Да ли си ти у животу одговорио на питање како ваља и требује?
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Углед:
877
(09-03-2015, 07:17 PM)херцеговац Пише: Да ли си ти у животу одговорио на питање како ваља и требује?
Увек! Но, шта има конкретно да изнесеш поводом ове теме?
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
221
Нисам се нешто увјерио.
Прозовеш ме, а онда филозофираш, без жеље да одговориш.
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Углед:
877
Изјасни се поводом ове теме неодговарајућег назива...да видимо, можда имаш нешто занимљиво рећи!
Д М
Углед:
221
Прозвао си ме, попљувао,
сада докажи изнесено да не буде као у турско доба - кадија те пљуне, а на теби је да докажеш пред кадијом да те је он пљунуо.
Углед:
877
(09-03-2015, 07:28 PM)херцеговац Пише: Прозвао си ме, попљувао,
сада докажи изнесено да не буде као у турско доба - кадија те пљуне, а на теби је да докажеш пред кадијом да те је он пљунуо.
Већ сам ти одговорио. Проблеме личне природе и међусобних трвења одложи на страну, па имаш велики број тема у овом делу форума...па изнеси своје ставове
поводом тих тема. Изволте...
Д М
Углед:
221
Мајсторе,
пљунуо си ме, сада напиши, реци, цитирај... докажи оно што си навео?
Углед:
877
(09-03-2015, 07:35 PM)херцеговац Пише: Мајсторе,
пљунуо си ме, сада напиши, реци, цитирај... докажи оно што си навео?
Нема шта да се цитира, све је овде и да се видети. То ''пљунуо си ме'', заборави!
Ако имаш нешто изнети поводом одговарајућих тема- напиши! О међусобним
односима не одговарам. Уздравље!
Д М
Углед:
221
Цитирај моје расколничке ставове и наводе?
Пусти шупљу причу!
Рекао си да сам расколник, докажи! То је ОПАСНА тврдња да би могли тек тако прећи преко ње.
Пази,
није ништа лично. Рећи за некога да је акакијевац или расколник није мала ствар.
(Последња измена: 09-03-2015, 10:21 PM од
херцеговац.)
Поруке: 5,715
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
(09-03-2015, 05:47 PM)aco Пише: (09-03-2015, 12:24 PM)смедерево Пише: Нисам баш сигуран да је тако,морао би да постоји и неки доказ.
Чињеница је да је од СПЦ направљено предузеће,и то је оно што народ одбија од Цркве.
Докази су достављени Артемију лично:
И за 24.000.000е у Грчкој
и за паре примљене од католика
(да буде јасно, нико не замера Артемију што је примио помоћ од католичких и протестантских организација, већ што све друге за то осуђује, као да се не зна шта је он радио.)
Мада сам уверен да се Артемије неби сложио са 80% онога што ви "ревнитељи" говорите.
Хе,хе па мајсторе,шта је сад ово???Износиш писање У92 и Бљица,а мене оптужујеш да радим за њих и преносим аброве!!!
Могу и ја овде да кажем да је дон игњатије примио у Равени 10 мелеона евради,тако да твоје тврдње од 24 мелеона евради су смешне.СПЦ има своја гласила,веб сајт,па нека објави доказе о твојим тврдњама,и опет ти кажем ко о чему .... о поштењу....Овде влада правило кадија те тужи,кадија те суди,тако да су ту ствари потпуно јасне.
Писање владике Артемија и одговор на оптужбе против њега,пренео сам овде више пута и не бих да се понављам,тако да су његови ставови потпуно јасни.
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Углед:
877
Да, пренето је и разобличење свих тих расколника. Тачно и јасно ко дан!
Д М