Поруке: 14,439
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
Мислиш на ''Артемити Јунајтед''?
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 5,715
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
Не,ПАП јунајтед!
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Углед:
875
Ах..да! Скраћено- Православни Анти- Православци. Није лош тим!
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 2,854
Теме: 61
Придружен: Jul 2013
Углед:
221
Смедерево,
ПАП од полу-аутоматска пушка?
Човјече,
није Шумадинац за ПАП-овке, он је за буздована!
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Поруке: 5,715
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
ПАП-ин Буздован!
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Углед:
221
Шумадинац,
ђе утече?
Оно си 27 h на форуму иначе!
Добро, опроштено ти је што си љотићевац, само се не љути!
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Поруке: 496
Теме: 40
Углед:
98
(22-03-2015, 11:44 PM)Шумадинац Пише: Па немој тако! Шта пише у ''Васкршњи пост''? Мора се форум очистити од лицемера, Расколника, Артемита, Љотара, итд! Леп ти је речник у току поста браниоче Псеудоправославља!
Виђу ти њега. Дош'о на форум прије мјесец дана, већ би да одређује кога треба "почистити"...
Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Поруке: 964
Теме: 18
Углед:
256
Ја мислим да је овај лик зажалио што је ишта питао . . .
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)
Углед:
221
Када му је Шумадинац преводио ки да га је Љотић питао да му преведе нешто са њемачког...
Поруке: 964
Теме: 18
Углед:
256
Цитат:Здраво
Одлучио сам да ти дам малу поруку
Драго ми је да си дошао у мој град
И ми срели
Драго ми је да си прихватио мој позив
И отишли смо у биоскоп и кафић
Драго ми је да као море
И пливају у океану ноћу
Чекамо много авантура
Волим те и чекам
Не заборави "
Ово ко да је Владимир питао чика Ацу да преведе набрзака . . .
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)
Углед:
875
(24-03-2015, 12:05 AM)Бранке Пише: Цитат:Здраво
Одлучио сам да ти дам малу поруку
Драго ми је да си дошао у мој град
И ми срели
Драго ми је да си прихватио мој позив
И отишли смо у биоскоп и кафић
Драго ми је да као море
И пливају у океану ноћу
Чекамо много авантура
Волим те и чекам
Не заборави "
Ово ко да је Владимир питао чика Ацу да преведе набрзака . . . 
Д М