Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Prijatelji pomogne prevod sa ruskog

Мислиш на ''Артемити Јунајтед''? Баја

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Латентни,
ти ли си?

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Не,ПАП јунајтед!

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Ах..да! Скраћено- Православни Анти- Православци. Није лош тим! Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Смедерево,
ПАП од полу-аутоматска пушка?

Човјече,
није Шумадинац за ПАП-овке, он је за буздована!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

ПАП-ин Буздован!

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Шумадинац,
ђе утече?

Оно си 27 h на форуму иначе!

Добро, опроштено ти је што си љотићевац, само се не љути!

Одговори

(22-03-2015, 11:44 PM)Шумадинац Пише:  Па немој тако! Шта пише у ''Васкршњи пост''? Мора се форум очистити од лицемера, Расколника, Артемита, Љотара, итд! Леп ти је речник у току поста браниоче Псеудоправославља!

Виђу ти њега. Дош'о на форум прије мјесец дана, већ би да одређује кога треба "почистити"... Rolleyes

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Ја мислим да је овај лик зажалио што је ишта питао . . . Јок

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Када му је Шумадинац преводио ки да га је Љотић питао да му преведе нешто са њемачког...

Одговори

Цитат:Здраво
Одлучио сам да ти дам малу поруку
Драго ми је да си дошао у мој град
И ми срели
Драго ми је да си прихватио мој позив
И отишли смо у биоскоп и кафић
Драго ми је да као море
И пливају у океану ноћу
Чекамо много авантура
Волим те и чекам
Не заборави "

Ово ко да је Владимир питао чика Ацу да преведе набрзака . . . Јок

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Мислиш студиозно!

На брзака би звучало овако!

Одговори

(24-03-2015, 12:05 AM)Бранке Пише:  
Цитат:Здраво
Одлучио сам да ти дам малу поруку
Драго ми је да си дошао у мој град
И ми срели
Драго ми је да си прихватио мој позив
И отишли смо у биоскоп и кафић
Драго ми је да као море
И пливају у океану ноћу
Чекамо много авантура
Волим те и чекам
Не заборави "

Ово ко да је Владимир питао чика Ацу да преведе набрзака . . . Јок

хихихи

Д М
Одговори

Еве га!

Људи вратио се Шумадинац!

Цитат:Vratija se Šime, di je bija?
Vratija se jutros, di je bija?

Tri ga dana i tri noći nije bilo kući
nikom nije ništa reka još ga obid čeka

Kažu da je smokve ukra, kažu da je pija
Kažu da je sve do jutros u pržunu bija

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним