Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dan kada nas je Sloba "poveo" u Borbu za Kosovo

На твојој...

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Xaxa, Jarane ti si bio u nekom podrumu kao onomad kad su te iz njega isterali ustaše i balije

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ти ме питао, ја ти лијепо одговорио!

Сад, што не вјерујеш - твој проблем.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

bio si u podrumu krio se iza ratnih rezervi još iz onog rata kad si švercovao pljuge, brašno...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ти питао, ја ти рекао гдје сам био.

Шта сада хоћеш?

Могу ти и поновити гдје сам био.

Радозналост је мачку убила.

Одговори

Кулминација визијонарске "политике". "Нико не сме да вас бије" а били нас сви одреда.

Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Одговори

Ко није гледао Есмералду тада, тај није Србин!
Паде Хосе Армандо са коња и нестаде струје...
Одговори

Дан када сам играо у колу, пуцао из пиштоља у вис, изљубио се са кумом и честитао му почетак рата, НАТО удари поново досадно ми је.

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

Нек модератори мијењају наслов теме.

Одговори

(24-03-2015, 11:45 PM)Павле Пише:  Ко није гледао Есмералду тада, тај није Србин!
Паде Хосе Армандо са коња и нестаде струје...

Где се овог сети . . . Јок

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

(25-03-2015, 12:00 AM)Србин Пише:  Дан када сам играо у колу, пуцао из пиштоља у вис, изљубио се са кумом и честитао му почетак рата, НАТО удари поново досадно ми је.

Удри главом од зид, ако ти је досадно, ионако ти ничему не служи.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(25-03-2015, 12:20 AM)Николај Пише:  
(25-03-2015, 12:00 AM)Србин Пише:  Дан када сам играо у колу, пуцао из пиштоља у вис, изљубио се са кумом и честитао му почетак рата, НАТО удари поново досадно ми је.

Удри главом од зид, ако ти је досадно, ионако ти ничему не служи.

Штета што мора и зид да надрља због њега! Навијам за зид! Баја

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Метнем вас на курац обојицу, ја сам из Грахова људи, ми у миру не меремо функционисат

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

Знаш нашег С-ума-динца,
њему је најтеже пало што није могао у Задар деведесетих...

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним