Поруке: 9,125
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Xaxa, Jarane ti si bio u nekom podrumu kao onomad kad su te iz njega isterali ustaše i balije
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 2,854
Теме: 61
Углед:
221
Ти ме питао, ја ти лијепо одговорио!
Сад, што не вјерујеш - твој проблем.
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Поруке: 9,125
Теме: 234
Углед:
373
bio si u podrumu krio se iza ratnih rezervi još iz onog rata kad si švercovao pljuge, brašno...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
221
Ти питао, ја ти рекао гдје сам био.
Шта сада хоћеш?
Могу ти и поновити гдје сам био.
Радозналост је мачку убила.
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
(Последња измена: 24-03-2015, 11:18 PM од
херцеговац.)
Поруке: 911
Теме: 1
Придружен: Aug 2013
Углед:
129
Кулминација визијонарске "политике". "Нико не сме да вас бије" а били нас сви одреда.
Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Поруке: 1,793
Теме: 10
Углед:
258
Ко није гледао Есмералду тада, тај није Србин!
Паде Хосе Армандо са коња и нестаде струје...
Поруке: 488
Теме: 8
Придружен: Sep 2013
Углед:
79
Дан када сам играо у колу, пуцао из пиштоља у вис, изљубио се са кумом и честитао му почетак рата, НАТО удари поново досадно ми је.
ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
(Последња измена: 25-03-2015, 12:01 AM од
Србин.)
Углед:
221
Нек модератори мијењају наслов теме.
Поруке: 964
Теме: 18
Углед:
256
(24-03-2015, 11:45 PM)Павле Пише: Ко није гледао Есмералду тада, тај није Србин!
Паде Хосе Армандо са коња и нестаде струје...
Где се овог сети . . .
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)
Поруке: 4,401
Теме: 55
Углед:
648
(25-03-2015, 12:00 AM)Србин Пише: Дан када сам играо у колу, пуцао из пиштоља у вис, изљубио се са кумом и честитао му почетак рата, НАТО удари поново досадно ми је.
Удри главом од зид, ако ти је досадно, ионако ти ничему не служи.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 14,444
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
(25-03-2015, 12:20 AM)Николај Пише: (25-03-2015, 12:00 AM)Србин Пише: Дан када сам играо у колу, пуцао из пиштоља у вис, изљубио се са кумом и честитао му почетак рата, НАТО удари поново досадно ми је.
Удри главом од зид, ако ти је досадно, ионако ти ничему не служи.
Штета што мора и зид да надрља због њега! Навијам за зид!
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 488
Теме: 8
Придружен: Sep 2013
Углед:
79
Метнем вас на курац обојицу, ја сам из Грахова људи, ми у миру не меремо функционисат
ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
(Последња измена: 25-03-2015, 12:55 AM од
Србин.)
Углед:
221
Знаш нашег С-ума-динца,
њему је најтеже пало што није могао у Задар деведесетих...