Поруке: 4,345
Теме: 54
Придружен: Jul 2013
Углед:
615
(25-03-2015, 01:13 AM)Србин Пише: Цитат:Где да дође да провери, у Грахово?
У Београд, стојим на располагању, што не дође ти код нас са Лугаром кад је долазио
Можда зато што сам имао 7 година кад је почео рат
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 13,789
Теме: 337
Придружен: Feb 2015
Углед:
778
(25-03-2015, 01:11 AM)херцеговац Пише: Ја знам да ти највише волиш шкуторима гузице љубити, али шта 'ш... има и нас што смо остали Срби.
Мислиш....''Срби На Окуп''?
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 498
Теме: 8
Придружен: Sep 2013
Углед:
79
Цитат:Можда зато што сам имао 7 година кад је почео рат
Толко сам неђе имо и ја мајкане, тако да ме не мореш кривит што је Грахово пало.
ЗА ПРИНЦИПА ДИВ ЈУНАКА ИЗ ОБЉАЈА СЕЛА И ЧЕТНИКЕ ЋУЋУЗ МАРКА ЗНАДЕ ЗЕМЉА ЦИЈЕЛА:
Николај слушај и уживај
ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Поруке: 2,873
Теме: 61
Углед:
221
Џаба када С-ума-динац и данас воли Ку'арића!
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Поруке: 4,345
Теме: 54
Углед:
615
Па ја тебе и не кривим за то, али тек онда немој да се курчиш, кад ниси ни ратовао.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Углед:
778
(25-03-2015, 01:20 AM)херцеговац Пише: Џаба када С-ума-динац и данас воли Ку'арића!
Чекам те у Украјини и Новорусији!
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 2,873
Теме: 61
Углед:
221
Ј' га када ћеш на страну бандериста, а ја на братску.
Волиш унијате па то ти је.
Видио сам поруку.
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Поруке: 498
Теме: 8
Придружен: Sep 2013
Углед:
79
А ко ти каже мајкане да нисам ратово, ако нисам у Грахову не значи да нисам ниђе
ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Углед:
778
(25-03-2015, 01:07 PM)ЛукаЛоко Пише: Mekenzi Пише:Dan kada nas je umnobolesni čovek i idiot Milošević poveo u rat protiv najjveće vojne alijanse.
Да ли ја грешим, да ли ја имам погрешне информације, или твој идол Ђинђић је био 1994. године једини од тих великих националиста који је тражио од Караџића да не прихвати предлоге Контакт Групе, када напротив Слоба је био реалистичан и тражио да се прихвати оно што су тада западне силе нудиле, чисто да се изађе из рата и изолације?
Ма Цобе је геније!
Да се подсетимо шта веле ови дечаци:
https://youtu.be/Lce4k8j9SRM
Д М
(Последња измена: 25-03-2015, 01:23 PM од
Шумадинац.)
Углед:
778
Или ово...одгледати обавезно:
https://youtu.be/wXtf_QMat14
Д М
Поруке: 373
Теме: 2
Придружен: Aug 2013
Углед:
53
Jebote ne bi vas ni Branko Kockica takve okupio.
Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Углед:
778
(25-03-2015, 04:43 PM)Krajisnik Пише: Jebote ne bi vas ni Branko Kockica takve okupio.
Мислиш у филму ''Ужичка Република''?
Д М