Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dan kada nas je Sloba "poveo" u Borbu za Kosovo

(25-03-2015, 01:13 AM)Србин Пише:  
Цитат:Где да дође да провери, у Грахово?

У Београд, стојим на располагању, што не дође ти код нас са Лугаром кад је долазио

Можда зато што сам имао 7 година кад је почео ратRolleyes

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(25-03-2015, 01:11 AM)херцеговац Пише:  Ја знам да ти највише волиш шкуторима гузице љубити, али шта 'ш... има и нас што смо остали Срби.

Мислиш....''Срби На Окуп''? Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Цитат:Можда зато што сам имао 7 година кад је почео рат

Толко сам неђе имо и ја мајкане, тако да ме не мореш кривит што је Грахово пало.

ЗА ПРИНЦИПА ДИВ ЈУНАКА ИЗ ОБЉАЈА СЕЛА И ЧЕТНИКЕ ЋУЋУЗ МАРКА ЗНАДЕ ЗЕМЉА ЦИЈЕЛА:

Николај слушај и уживај

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

Џаба када С-ума-динац и данас воли Ку'арића!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Па ја тебе и не кривим за то, али тек онда немој да се курчиш, кад ниси ни ратовао.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(25-03-2015, 01:20 AM)херцеговац Пише:  Џаба када С-ума-динац и данас воли Ку'арића!

Чекам те у Украјини и Новорусији! Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Ј' га када ћеш на страну бандериста, а ја на братску.

Волиш унијате па то ти је.

Видио сам поруку.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

А ко ти каже мајкане да нисам ратово, ако нисам у Грахову не значи да нисам ниђе

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

Mekenzi Пише:Dan kada nas je umnobolesni čovek i idiot Milošević poveo u rat protiv najjveće vojne alijanse.
Да ли ја грешим, да ли ја имам погрешне информације, или твој идол Ђинђић је био 1994. године једини од тих великих националиста који је тражио од Караџића да не прихвати предлоге Контакт Групе, када напротив Слоба је био реалистичан и тражио да се прихвати оно што су тада западне силе нудиле, чисто да се изађе из рата и изолације?
Одговори

(25-03-2015, 01:07 PM)ЛукаЛоко Пише:  
Mekenzi Пише:Dan kada nas je umnobolesni čovek i idiot Milošević poveo u rat protiv najjveće vojne alijanse.
Да ли ја грешим, да ли ја имам погрешне информације, или твој идол Ђинђић је био 1994. године једини од тих великих националиста који је тражио од Караџића да не прихвати предлоге Контакт Групе, када напротив Слоба је био реалистичан и тражио да се прихвати оно што су тада западне силе нудиле, чисто да се изађе из рата и изолације?

Ма Цобе је геније! Јок

Да се подсетимо шта веле ови дечаци:

https://youtu.be/Lce4k8j9SRM

Д М
Одговори

Одгледати обавезно.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Одговори

Или ово...одгледати обавезно:

https://youtu.be/wXtf_QMat14

Д М
Одговори

Jebote ne bi vas ni Branko Kockica takve okupio.

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

(25-03-2015, 04:43 PM)Krajisnik Пише:  Jebote ne bi vas ni Branko Kockica takve okupio.

Мислиш у филму ''Ужичка Република''? Баја

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним