Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dan kada nas je Sloba "poveo" u Borbu za Kosovo

Како тера Hurlimann? А и ти си волео Цобета, колико ја видим?

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(25-03-2015, 12:44 AM)Србин Пише:  Метнем вас на курац обојицу, ја сам из Грахова људи, ми у миру не меремо функционисат

Па добро функционишеш, с обзиром да ти је Грахово под усташама.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Да ниси, кукавац, обневидео?

А и шта ће ти? Та не'ш нишанити! Твоја сорта не нишани, него љуби папуче. Мишља, екуменисти.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Цитат:Па добро функционишеш, с обзиром да ти је Грахово под усташама.

Али је нажалост мир, а и боље да је под усташама него да је под Вучићем

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

Вучићу, усташу!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

Није оно пало у миру.

Да је пао Крагујевац, а ја сам и даље жив, бар бих ћутао и покрио се, не би се разметао јунаштвом.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(25-03-2015, 01:01 AM)Србин Пише:  
Цитат:Па добро функционишеш, с обзиром да ти је Грахово под усташама.

Али је нажалост мир, а и боље да је под усташама него да је под Вучићем

Ти и Херцеговац би најбоље функционисали да је Цобе жив!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Да је Крагујевац стао са нама преко Дрине у строј не би пало Грахово нити Книн, него би био ослобођен и Загреб, а са Змајчекима преговарали о нуклеарци Кршко!

Одговори

Цитат:Није оно пало у миру.

Да је пао Крагујевац, а ја сам и даље жив, бар бих ћутао и покрио се, не би се разметао јунаштвом.

Е па видиш, ми се курчимо до краја, а што се тиче јунаштва ко сумња нек дође да провери

Одговори

Мали број.

Одговори

(25-03-2015, 01:08 AM)Србин Пише:  
Цитат:Није оно пало у миру.

Е па видиш, ми се курчимо до краја, а у том рату је било и Крагујевчана нису сви кући седели, а што се тиче јунаштва ко сумња нек дође да провери

Где да дође да провери, у Грахово?

Одговори

(25-03-2015, 01:06 AM)херцеговац Пише:  Да је Крагујевац стао са нама преко Дрине у строј не би пало Грахово нити Книн, него би био ослобођен и Загреб, а са Змајчекима преговарали о нуклеарци Кршко!

Херцеговац, дал ниси обневидео? Хоћеш мало воде и шећера? Тужан

Д М
Одговори

Ја знам да ти највише волиш шкуторима гузице љубити, али шта 'ш... има и нас што смо остали Срби.

Одговори

Цитат:Где да дође да провери, у Грахово?

У Београд, стојим на располагању, што не дође ти код нас са Лугаром кад је долазио

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним