Поруке: 13,786
Теме: 337
Придружен: Feb 2015
Углед:
776
Како тера Hurlimann? А и ти си волео Цобета, колико ја видим?
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 4,344
Теме: 54
Придружен: Jul 2013
Углед:
614
(25-03-2015, 12:44 AM)Србин Пише: Метнем вас на курац обојицу, ја сам из Грахова људи, ми у миру не меремо функционисат
Па добро функционишеш, с обзиром да ти је Грахово под усташама.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 2,873
Теме: 61
Углед:
221
Да ниси, кукавац, обневидео?
А и шта ће ти? Та не'ш нишанити! Твоја сорта не нишани, него љуби папуче. Мишља, екуменисти.
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Поруке: 498
Теме: 8
Придружен: Sep 2013
Углед:
79
Цитат:Па добро функционишеш, с обзиром да ти је Грахово под усташама.
Али је нажалост мир, а и боље да је под усташама него да је под Вучићем
ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Углед:
614
Није оно пало у миру.
Да је пао Крагујевац, а ја сам и даље жив, бар бих ћутао и покрио се, не би се разметао јунаштвом.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Углед:
776
(25-03-2015, 01:01 AM)Србин Пише: Цитат:Па добро функционишеш, с обзиром да ти је Грахово под усташама.
Али је нажалост мир, а и боље да је под усташама него да је под Вучићем
Ти и Херцеговац би најбоље функционисали да је Цобе жив!
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
221
Да је Крагујевац стао са нама преко Дрине у строј не би пало Грахово нити Книн, него би био ослобођен и Загреб, а са Змајчекима преговарали о нуклеарци Кршко!
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Углед:
79
Цитат:Није оно пало у миру.
Да је пао Крагујевац, а ја сам и даље жив, бар бих ћутао и покрио се, не би се разметао јунаштвом.
Е па видиш, ми се курчимо до краја, а што се тиче јунаштва ко сумња нек дође да провери
(Последња измена: 25-03-2015, 01:09 AM од
Србин.)
Углед:
614
(25-03-2015, 01:08 AM)Србин Пише: Цитат:Није оно пало у миру.
Е па видиш, ми се курчимо до краја, а у том рату је било и Крагујевчана нису сви кући седели, а што се тиче јунаштва ко сумња нек дође да провери
Где да дође да провери, у Грахово?
Углед:
776
(25-03-2015, 01:06 AM)херцеговац Пише: Да је Крагујевац стао са нама преко Дрине у строј не би пало Грахово нити Книн, него би био ослобођен и Загреб, а са Змајчекима преговарали о нуклеарци Кршко!
Херцеговац, дал ниси обневидео? Хоћеш мало воде и шећера?
Д М
Углед:
221
Ја знам да ти највише волиш шкуторима гузице љубити, али шта 'ш... има и нас што смо остали Срби.
Углед:
79
Цитат:Где да дође да провери, у Грахово?
У Београд, стојим на располагању, што не дође ти код нас са Лугаром кад је долазио