Поруке: 356
Теме: 2
Придружен: Aug 2013
Углед:
53
Mislim u obdanistu.
Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Поруке: 14,440
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
(26-03-2015, 08:28 PM)Krajisnik Пише: Mislim u obdanistu.
Шта те мучи Крајишник?
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
875
Знам за то одавно! А види да ли ти знаш....уђи у пф. Старе Четничке Песме! Да видиш какав хор!
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 488
Теме: 8
Придружен: Sep 2013
Углед:
79
ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Поруке: 51
Теме: 3
Придружен: Mar 2015
Углед:
6
За гушење "устанка" Шиптара на КиМ Слоби свака част, али је испао сиса што је потписао мир. Требали су да нас сравне са земљом за боље и нисмо. И данас када би кренули у ослобађање КиМ бомбардовали би нас, али то не значи да не треба да ослободимо нашу територију. Част изнад свега!
Правда је достижна.
Углед:
875
Ево једног истинитог хумора, па реших и овде да га поставим, јер је везан за ову тему, па каже:
Тито је био бравар...све нас позатварао
Слоба је био банкар...сви смо банкротирали
Тадић је био психолог... сви смо полудели
Николић је био гробар...(?)
Д М
Поруке: 9,122
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Vučić je bio...
Vulin je bio...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.