Гласање: Подржавате ли учешће ВС на паради у Москви? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
Да!!! Ту нам је место.
50.00%
9
50.00%
Не! Ту нам није место.
5.56%
1
5.56%
Неутралан сам.
33.33%
6
33.33%
Каква нам је војска, није јој место ни на сеоском вашару!
11.11%
2
11.11%
Неки други одговор.
0%
0
0%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

На Црвеном тргу 75 војника Србијe

(10-05-2015, 11:19 AM)Mekenzi Пише:  Jedini u Evropi i svetu koji su imali tako nešto..

Пољаци, Французи, Кинези, Грци...

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Nego ti nama lepo reci Nikolaj

Šta Srpska vojska radi u Kijevu sa fašistima...

Поводом обележавања 70 година од победе над фашизмом Војни оркестар Копнене војске Ниш учествовао је 9. маја на Маршу мира у главном граду Украјине Кијеву.

[Слика: 33ojux4.jpg]

Otkud to sada?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Отишли да са фашистима обележе победу над фашизмом? Ти више не знаш ни шта причаш.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Koliko znam vlast u Ukrajini nazivas fasistima, Banderasima, Azov-cima..

Pa te lepo pitam kome je srpska vojska marsirala u Kijevu i ko je komandovao u Ukrajini paradom ?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(10-05-2015, 03:28 PM)Mekenzi Пише:  Koliko znam vlast u Ukrajini nazivas fasistima, Banderasima, Azov-cima..

Pa te lepo pitam kome je srpska vojska marsirala u Kijevu i ko je komandovao u Ukrajini paradom ?

Ајде леба ти, нађи ми где сам то рекао, цитирај моју поруку са било ког подфорума у коме сам власт у Кијеву називао фашистичком или било како!

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним