Поруке: 4,461
Теме: 55
Придружен: Jul 2013
Углед:
672
Честитам Калуђеру и ја, све најбоље!
Нажалост не идем на Равну гору, обавезе на све стране, надам се идуће године.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 25
Теме: 1
Придружен: May 2015
Углед:
2
Zdravo braco i sestre.
Cestitam Kaludjeru,njegovoj porodici, prvenstveno unuci njegovoj i njenom izabraniku. Zelim im sve najbolje u braku. i izvan njega.
Kao postavljacu ove teme, evo me opet posle nekog vremena. Nisam se ukljucivao u diskusije, ali sam iscitavao sto redovno , sto manje redovno ove stranice.
Mogu primetiti da ja jos uvek nisam iz medija mogao jasno saznati kada se odrzava/ju sabor/i na Ravnoj Gori.
Dosta ima prepucavanju izmedju ucesnika ove teme, sto mi ne smeta i sto mi je normalno.
Cak ni ja nisam ostao veran mojoj izabranoj aktivnosti, koja je trebala da bude obavezna za mene, a to je da na svaki RG sabor odem peske.
U medjuvremenu sam svracao na Ravnu Goru vise puta, obisao spomenike, izvor, pecinu.
Primetio sam da se gradi sve vise, od korone je svuda tako. Cuo sam da ce i obnoviti sumsku kucu, ali jos nisu poceli. Prosao sam i novo asfaltiranim putem ka selu Ba.
Nista ne savetujem, niti kome sudim.
Mislim da ce tesko neko nesto da se dogovori ili da se bolje organizuje. To je iskljucivo moje misljenje. Nisam optimista, nisam ni suprotno od toga.
Voleo bih da se bolje organizuje ili uredi sve oko CP.
Do tada se mora gurati kako mora. Kako ko oseca, voli, mrzi kako god.
Hocu reci, da zbog onog sto nam smeta ne treba odustajati od necega sto volimo i smatramo ispravnim po nas.
A tu spada i obelezavanje Ravne Gore kao svetle tacke u nasoj istoriji.
Eto tek nesto da kazem, ovako mi zvuci beznacajno i nesmisleno, ali sam osecao neku obavezu da se javim. Da ne ostanem na prvoj strani teme samo neki znatizeljni avanturista kratkoga roka.
Поруке: 8,883
Теме: 239
Углед:
378
Kaлуђеру нек је срећно и дуговечно.
А ко је горе нек напише извештај
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 14,841
Теме: 310
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,491
Ево, кратак извештај:
Било је предивно. Било је људи које годинама нисам видео, и велики број изузетно младих људи. Време је било феноменално, као наручено, без кише, ни хладно ни врућина. Инцидената није било
Заиста је ове године било изузетно, уз највећи број људи у последњих пар година.
Поруке: 14,501
Теме: 357
Придружен: Feb 2015
Углед:
942
(08-05-2022, 07:43 PM)Бенито Пише: Ево, кратак извештај:
Било је предивно. Било је људи које годинама нисам видео, и велики број изузетно младих људи. Време је било феноменално, као наручено, без кише, ни хладно ни врућина. Инцидената није било
Заиста је ове године било изузетно, уз највећи број људи у последњих пар година.
Што се не јави? Ел био неко од политичара?
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
942
(08-05-2022, 08:54 PM)Бенито Пише: Нисам их видео.
Осим Девића. 
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
(Последња измена: 08-05-2022, 09:37 PM од
Шумадинац.)
Поруке: 8,883
Теме: 239
Углед:
378
Ja Mislim Kada Sumi ugleda Boska obraduje se ko malo dete cokoladi. Steta Sto ne zna da je Bosko udbin igrac Ali to je neka druga tema.
Mene zanima, da li je jos ko bio od politicar gore. Pogotovo Mislimo na spo, da li su imali predstavnike.
Da li se drzao govor?
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
942
(08-05-2022, 11:50 PM)Mekenzi Пише: Ja Mislim Kada Sumi ugleda Boska obraduje se ko malo dete cokoladi. Steta Sto ne zna da je Bosko udbin igrac Ali to je neka druga tema.
Mene zanima, da li je jos ko bio od politicar gore. Pogotovo Mislimo na spo, da li su imali predstavnike.
Da li se drzao govor?
Још питаш (пишеш) крвавом хрватском гајевицом, у народу познату као USTASICA. Што ниси дошао да видиш? Није ваљда да ти не дају шефови бивши жутаћи из Вршца?
Д М
Поруке: 14,841
Теме: 310
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,491
Шуми, пустите ту свађу, него да Те питам....
Набрао сам сремуша, дај неки рецепт шта да радим...
Увек ваља нешто ново сазнати.
Углед:
942
(09-05-2022, 01:18 PM)Горски штаб 52 Пише: ![[Слика: Ravna-Gora-08-05-2022-MJ.jpg]](https://i.postimg.cc/G2DcfzNJ/Ravna-Gora-08-05-2022-MJ.jpg)

Да је било толико Милутина на челу ЈВ, Броз и његови црвени бандити би већ '41, евентуално '42 били ликвидирани.
Д М