Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

PROTESTI U CRNOJ GORI
#15

Диљем Црне Горе ори се

МИ-ЛО ЛОПО-ВЕ!

Биће, биће, ускоро, ако Бог да:

НЕМА ВИШЕ ЦРЊЕ ГОРЕ,
РУСИЈА НА ТОПЛО МОРЕ!!!


и

ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!!!


ПС

Ово је само наш мали допринос да се пучина у Црњегори поучи како да гласа...НА ВРЕМЕ, кад је већ свима толико стало до тог гласовања и демонократије!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#16

Старина Димитрије освјетлао образ оне јуначке Црне Горе које данас мало има, па каже:

ИЗДРЖАЋЕМО ОЂЕ ДОК СЕ НЕ ПРЕДА КА ПОГАН!!!


НЕК'СЕ ЧУЈЕ ДО МАЈКЕ РУСИЈЕ:

НЕМА ПРЕДАЈЕ !!!ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
БРАНИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!!!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#17

Русијa ће стићи до Србије и Грчке клином преко Новоросије, Молдавије и Бугарске

13.10.2015

МОСКВА УЗАЛУД ПРИДОБИЈАЛА КОМПРАДОРСКЕ ЕЛИТЕ ИСТОЧНЕ ЕВРОПЕ КОЈЕ СУ И РУСОФОБСКЕ

За Русију је Југоисточна Европа много значајнија од Централне, али су са њом су повезани велики ризици и за Европу и за Азију

Дакле, кад говоримо о активном утицају Русије на Балкану, макар и на Србију, морамо размишљати о геополитичком средству, не о виртуелном, културном, него реалном покретачу који у географском смислу може до ње досегнути у.

Такав покретач може да прође само преко ТАКОЗВАНЕ "Украјине"!

Зато, кад говоримо о Кијеву, ми у ствари, гледамо на Балкан у сусрет топлом југозападном ветру и....мору

Такозвана "украјина" је уз Милову Црњегору, данас највећи „болесник Европе“, који је прогутао део руског становништва, територија и капитала. „Ресетовање“ такозване "украјине" већ је почело са одвајањем Крима и Донбаса. Крим је - подметач за клин - за полугу.

Крим сам по себи није полуга за Балкан, такозвана "украјина" је већ прешла под контролу NATO-а, а њена подела је - излазак испод контроле NATO дела који је за нас најдрагоценији.

Цела такозвана "украјина" више не може изаћи из грамзивих руку Трулог Запада.

Међутим!

Ни Русији није потребна цела "Украјина" која је тако удешена да ће у целовитом облику бити само непријатељски настројена

Молдавија је већ постала жртва Трулог Запада. Њој је додељена улога дела Велике Румуније.

Међутим!

Могуће је њено дробљење на делове:

1.
Централни - прорумунски,

2.
Северни - прословенски Бељци,

3.
Део јужне Буковине, мешовито словенско-молдавски,

4.
Јужни - Гагаузија, и

5.
Источни - руско Придњестровље.

Од тих антирумунских делова (2,3,4 и 5), може да се створи друга федеративна молдавска држава - део Руског света.

Међутим!

Таква држава способна је за живот под условом да Руси контролишу Одеску област данашње такозване "украјине"!

Очување стабилности данашње блгарске за нас нема никаквог значаја!

Шта год да говоримо о симпатијама просечних грађана, блгарска је - земља - хронични издајник Русије !!!

У данашњем облику она ће бити само непријатељ и Русије и Србије!

Блгарска се такође не може распасти, али је треба извући из руку Трулог Запада, блгарску треба вратити у табор савезника!

Данас постоји снажан ирационалан страх од нестабилности држава, али практично стабилне државе Источне Европе баве се подривачким радом против Руског света и интереса Русије.

Данашња стратегија Русије у Источној Европи заснива се на признању статуса-кво после пораза у Хладном рату и покушаја да се ускладе односи са компрадорским елитама националних држава, које су настројене не само антируски, него и русофобски.

Међутим!

Без обзира на све покушаје одобровољавања и на гасну дипломатију, Русија није добила савезнике и утицај, сваки њен пројекат може да се блокира, као што је Јужни или Турски ток.

Проблем чак није у прозападним елитама, већ у самој суштини држава и њиховог национализма, које на Русију гледају као на жртву и храну.

Суштина промена је у преласку са линије заштите на активно „ресетовање“ низа држава, боље рећи, на њихово укидање у ранијем облику и на оснивање од њихових делова, који су по одређењу пријатељски према Русији, или, ако то дозвољава њихов етнички састав, на тој основи чак и стварање Руских Држава.


У случајевима када русификација држава није могућа због њихове удаљености од руског света, неопходна је темељна измена политичког и економског система и места у међународним савезима.

Кога у том погледу имамо у виду?

Наравно, не може се говорити о свим земљама Источне Европе, већ само о онима које су изнутра рањиве због сложеног националног састава или сиромаштва и о онима које за Русију представљају велики или очигледан стратешки интерес, такорећи, о „слабим карикама у ланцу светског западног империјализма“.

Пре свега, то су такозвана "украјина", Молдавија, Румунија, блгарска, Грчка, Србија, такозвана "хрватска", такозвана "македонија", Црна Гора и такозвана "Босна и Херцеговина" то јест Република Србска и такозвана Федерација.

Наравно, тешко да има смисла говорити о активном деловању у Пољској, Чешкој, Словачкој, Мађарској.

Русија је изгубила полуге за контролу ситуације у Централно-источној Европи и само може да се договара и игра на противречностима. Али, значај тог дела Европе почеће да опада за Русију, Европу и Азију.

Зато у Југоисточној Европи Русија може да заврши игру!

Тај регион је много значајнији и са њим су повезани велики ризици и за Европу и за Азију.

Кад је реч о брдовитом Балкану обично се мисли на остатке СФР Шугославије, чији је продукт „ресетовања“ и ликвидације прошао без руског учешћа, и мада још није сасвим завршен, до ње се може стићи ако у томе постоји неки интерес за Русију, и најважније - покретач.

Без покретача ми смо нико на Балкану. Русима и Србима могу без устручавања да забране да градимо гасовод и било шта!

Међутим!

Кад говоримо о активном утицају Русије на Балкану, макар и на Србију, морамо размишљати о геополитичком средству !

У чему је геостратешка вредност југоисточног клина такозване "украјине"? То је најјача полуга геополитике у Европи. Она се наслања на Дунав и Молдавију и урезујући се дели Западну Евроазију на два дела:

1.
Јужни - Црноморско приморје и Балкан и

2.
Северни део - Централну Источну Европу и исконске источно-словенске руске територије.

Практично, запад Одеске области и Молдавија - већ су Југоисточна Европа, ако гледамо на западне карте. Треба истаћи да је ушће Дунава једна од кључних спрега европске историје, чија је почетна тачка IV в. пре н. е. Таква чворишта не губе потпуно свој утицај.

У такозваној "украјини" се ради о југоисточном - југозападном клину, о Новоросији све до Буцака.

„Ресетовање“ такозване "украјине" већ је рекосмо, почело са одвајањем Крима и Донбаса.

Русија је била принуђена да почне поделу такозване "украјине" због притиска околности Мајдана-2014. и упркос политичким ставовима руководства Русије о јединствености и очувању бивше совјетске републике, коју је било потребно подржавати, иако је нејасно ради чега.

Међутим!

Пошто је такозвана "украјина" већ прешла под контролу NATO-а, а њена подела је - излазак испод контроле NATO дела који је за нас најдрагоценији.

Русији није потребна цела такозвана "украјина" која је тако удешена да ће у целовитом облику бити само нама непријатељски настројена, будући да се храни нашим југоисточним делом.

А шта са Молдавијом? Зар је то само мала, сиромашна и ником потребна земља? Ипак, зашто је онда око ње таква гужва?

Вредност Молдавије није потпуно јасна без полуге Новоросије. Али, полуга Новоросије изграђује се пред нашим очима. Западни стратези увек су схватали значај Молдавије и никако нису планирали да је дају под протекторат Русије.

У ствари, Молдавија је већ постала жртва Трулог Запада, чак и - као антируска национална држава. Она је осуђена на пропаст. Њој је додељена улога дела Велике Румуније.

Иначе, дезинтеграција Молдавије и оснивање проруске молдавске федерације као контра-игра већ сада је могућа, чак и уз очување такозване "украјине" коју су заузели нацисти, као и стабилне ситуације у Европи. Текуће околности у вези са новим Мајданом у Кишињову могу да приближе такав сценарио.

Са Молдавијом је тесно повезана политика у односу на Румунију.

Дестабилизација Румуније неопходна је ради неутрализације њене улоге у Молдавији.

Слаба карика Румуније јесте - проблем мађарског дела Трансилваније, а у том случају Мађарска иступа као савезник Русије, макар и непоуздан и ситуациони, али савезник.

Томе је наклоњено и њено данашње руководство.

Издвајање мађарског дела из Румуније није могуће, али може да буде фактор напетости.

Мађарска је такође заинтересована за аутономију Закарпатске области такозване "украјине" (бивша Подкарпатска Рус), која би могла да пређе под њен неформални протекторат. Ту је такође заједнички интерес Русије и Мађарске.

Аутономија или одвајање Закарпатја - такође је неизбежан део „ресетовања“ такозване "украјине", ако се оно настави.

Процеси у Румунији и у Закарпатју уз учешће Мађарске, а такође у Буковини (Черновицка област) уз учешће Русије преко севера Молдавије (Јужне Буковине) постају реални у случају опште кризе Европске уније и њене делимичне дезинтеграције.

Румунија се дакле може неутралисати, иако ће остати противник Русије.

Тако се источни стратешки клин, који је усмерен из Русије преко Украјине и Молдавије на Балкан, према Србији, Македонији, Црној Гори и такозваној "Босни и Херцеговини", ослања на две типично источноевропске државе непријатељски настројене према нама: на Румунију и блгарску.

Описали смо ситуацију са Румунијом, према којој смо генерално равнодушни, сем блокирања њене потенцијалне агресије у Молдавији и Буковини.

Остаје блгарска!

[Слика: 4160225.jpg]
Придњестровска Молдавска Република

За разлику од Румуније, са којом Русији предстоји етнички конфликт у вези са ПМР (Придњестровска Молдавска Република) и другим деловима Молдавије, блгарска је за нас занимљива као стабилан савезник, као територијално полазиште на Балкану, које води према Србији.

Шта подразумевамо под стабилним савезником?

Блгарску треба вратити у табор савезника. Под једним условом, да изађе из ЕУ и изгуби самосталност, иначе, опет ће издати Русију.

Блгарска је постала економска, социјална и политичка жртва Европске уније. У Европској унији блгарска нема наде на успех. Она практично има статус колоније. Дестабилизација унутрашње ситуације са доласком „пријатељских“ снага и изласком из Европске уније и NATO-а заједно са Грчком - није лош сценарио за блгарску и данашње Балкан уопште.

У центру читаве стратегије налази се Одеска област. Ако се руске трупе буду налазиле на Дунаву у Одеској области, односи блгарске и Грчке биће другачији. И опет питање кризе Европске зоне - њене способности и жеље да утиче на блгарску и Грчку и да плати за њих.

У вези са Одеском облашћу и даљим радом у погледу блгарске, Грчке и Румуније треба обратити пажњу на три прилично велике русификоване дијаспоре Заједнице Независних Држава, које су већ срасле са великом руском нацијом: блгаре, Грке и Молдовљане.

У случају реализације овог сценарија - ето Русије поново на Балкану.

Отворен је пут у Србију и будушчу Велику Србију а отуда у Централну Европу, а такође у Средоземно море преко Црне Горе.

Може да се оствари вековни руски и србски сан!

Русија ће се вратити у положај с краја XIX века после победе у Руско-турском рату.


Наравно, потребни су, не сами мореузи и балканске државе, него могућност да Русија преко Балкана реализује своје пројекте.

Сценарији „ресетовања“ - поделе-укидања могу да се користе не само према земљама југоисточног клина.

Може се учинити да ће криза захватити и тако стабилну и налик на пријатељску земљу каква је Белорусија.

У Белорусији уз извесну попустљивост власти расте национализам, и тешко је искључити победоносни Мајдан.

Тада би Русија такође морала да чини непопуларан корак за подршку пријатељског режима „на јуриш“ (да, авај, и то је реално), или за укидање земље и њено укључивање у Русију, можда, чак и не читаву.

Нису искључени конфликти у Летонији и Естонији, али више као одвраћање пажње.

Желимо да истекнем да стратегија слична „ресетовању“ националних држава, односно, стварање тампон-држава таквих као што су Придњестровље, Абхазија, Јужна Осетија, ДНР и ЛНР, имају ограничену ефикасност, вероватно као штит.

Потребно је управо укидање непријатељски настројених националних држава у њиховом ранијем облику, а ако није могуће, онда „ресетовање“.

Русија је апсолутно равнодушна према судбини номиналних нација од којих су многе вештачке и намерно агресивне према руском пројекту.

Русија припада истој цивилизацији као и земље Источне Европе, и по правилу, истој конфесији, Православној Цркви, али то не игра главну улогу у цивилизацијском идентитету.

Нас обједињавају три главне компоненте цивилизације:

1.
Словенско порекло,

2.
Православље и

3.
Данашња тужна реалност - постојати као колонија умирућег Трулог Запада.

Русија представља активан центар те цивилизације, а друге земље Источне Европе су на цивилизацијској периферији, али ближе светском центру него Русија.

Источна Европа је - сродна зона, из које је Русија готово потиснута. Највећу цивилизацијску оригиналност у односу на Запад очувала је управо Југоисточна Европа - Балканско - Карпатски регион.

Пошто нема јак утицај на земље Источне Европе, или макар на део њих, Русија не може озбиљно да утиче на ситуацију у Европи.

То искључује санитарни коридор, а ако се он не пробије - Русију гурају од себе у Евроазију, у сферу Кине и пекинеза.

ЕТО ЗБОГ ЧЕГА ДАНАШЊА ДОГАЂАЊА У ЦРНОЈ ГОРИ ИМАЈУ ПОСЕБНУ ТЕЖИНУ!

Диљем Црне Горе ори се

МИ-ЛО ЛОПО-ВЕ!

Биће, биће, ускоро, ако Бог да:

НЕМА ВИШЕ ЦРЊЕГОРЕ,
РУСИЈА НА ТОПЛО МОРЕ!!!


и

ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
БРАНИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!!!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#18

Гледајући шта се до данас по Црној Гори радило, не можемо да се отмемо утиску да је

П Р А В А

Црна Гора јуначки изгинула на бојиштима од Скадра до Мојковца и Лијевча Поља не оставивши од срца порода а да су се ови данас изродили од онијех који су

П Р Е Ж И В Е Л И

и за камен се сакрили кад је било густо!

ТО СУ ПОТОМЦИ ОНИЈЕХ КОЈИ СУ ПОСЛЕДЊЕ ИЗДАНКЕ ЈУНАЧКЕ ЦРНЕ ГОРЕ ЦИНКАРИЛИ, ОТАЦ СИНА, СИН ОЦА, БРАТ БРАТА...НАЈВЕЋЕМ СРБОЖДЕРУ ПОСЛЕ АНТЕ ПАВЕЛИЋА ЈОСИПУ БРОЗ-АМБРОЗУ, ДА ИХ КАСАПИ ПО ГОЛИМ ОТОЦИМА И КАЗАМАТИМА ШИРОМ ПОРОБЉЕНИХ СРБСКИХ ЗЕМАЉА!

Ово што је претекло то је све јадо, кукавац сињи и последњи ЦИНКАРОШ и пород ЦИНКАРОША, као она баба Мићуновић!

То да прави Државу???!!!

То да се кити Барјацима и Знамењима Црне Горе???!!!

ТО ЈЕ НЕМОГУЋЕ!!!

ПРАВУ ЦРНУ ГОРУ СУ ЈУНАЦИ ОД ТУРЧИНА ОТИМАЛИ КАМЕН ПО КАМЕН А ОВУ МИЛОВУ ПОТУРИЦЕ, ЖВЉАВИ ШИФТАРИ И ТАКОЗВАНИ "ХРВАТИ" ИЗГЛАСАШЕ!!!


Куку нами и леле!

Такве су некад Црногорци сами убијали да не оставе порода да не срамоте Род и Племе а данас и ОНО начуло како се коњи кују па к'о она крастава жаба подигло ногу!!!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#19

Stižeš li preko Karpata u Vršac...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#20

(13-10-2015, 10:30 PM)Mekenzi Пише:  Stižeš li preko Karpata u Vršac...

Радимо на томе, радимо, ама не постизавамо! Имаш карту горе па погледај!

Него да се вратимо на тему, а тема је:

ЦРЊЕГОРА МИЛА ЂУКАНОВИЋА ПРОДАДЕ СЕ ЗАПАРЕ КА ПОТОЊА КУРВА!

Црна Гора-поносито СТЕЊЕ (Овај пут од глагола „стењати”!)

У новијој својој историји Србство није видело већих „јунака” и још већих

У Г У З Љ У Б А

од Црњегораца Мила Ђукановића, нарочито у овох последњих пола века робовања под комуном Јосипа Амброза!

Ми смо познавали жену којој је Отац, иначе црногорац-титогорац,високо удбашко му*до, дао Име

К О М С О М О Л К А !

Сирота жена, шта није радила да прикрије срамоту...циркус!

Уствари највише Тита, Комсомолки, и осталих Ударника социјалистичког рада, има баш у несрећној Црној Гори!

Тамо, ђе је Син због Тита, Моша и Ђида, убијао Оца и Брат убијао Брата (Вукмановић-Темпо), по некој рачуници ПОБИЈЕНО ЈЕ СВЕ ШТО У ЈЕДНОМ НАРОДУ ВАЉА!

Црна Гора је мала, па је оно што је ту најбољу и најчистију Србску Земљу снашло-права

-ДУХОВНА,
-ЕТНО-ГЕНЕТСКА и
-ИСТОРИЈСКА

К А Т А С Т Р О Ф А,

Брале...ГЕНОЦИД!

Не треба заборавити СЕОБУ ЦЕЛОГ НАРОДА који је највише и вредео, под Павлом Ђуришићем и њихову Голготу на Лијевча Пољу од усташа и касније од партизана, затим праву РЕДЊУ од онога што је преживело током информбировске кампање и голооточких казамата...УКРАТКО, ОНО ШТО ЈЕ ДАНАС ОД ЈУНАЧКЕ ЦРНЕ ГОРЕ ОСТАЛО, ТО ЈЕ САМ

Ј А Д О


и

К У К А В А Ц

С И Њ И,

ТО ЈЕ СОЈ ОД ОНИЈЕХ КОЈИ СУ СЕ У БОЈУ ЗА КАМЕН САКРИЛИ И КОЈИ СУ НЕКАД САМИ ЦРНОГОРЦИ УБИЈАЛИ ЈОШ НА РАЗБОЈУ, ДА НЕ СРАМОТИ РОД ПРЕД ЉУДИМА!

ТО ЈЕ СОЈ КОЈИ ЈЕ, РАМЕ УЗ РАМЕ СА ПОТУРИЦАМА И ЖВАЉАВИМ ШИФТАРИМА, ИЗГЛАСАО МИЛА И ДУКЉАНЕ, ИЗГЛАСАО ОДЛУЧЕЊЕ ЦРНЕ ГОРЕ ОД СЕБЕ САМЕ!

ТО ЈЕ СОЈ КОЈИ НАЛАЖЕ БАДЊАКЕ У НЕЦРКВИ КОД АНТИХРИСТА ИЗ ЦРНОГОРСКЕ БАЈАГИ-ЦРКВЕ, КОЈУ ЈЕ ОСНОВАО РАСПОП АНТОНИЈЕ, ПОЗНАТИ И АКТИВНИ

М У Ж Е Л О Ж Н И К

ИЗ МОНТРЕАЛА У КАНАДИ, ТОМ „ЈЕРУСАЛИМУ” ДУКЉАНСКЕ ЦРКВЕ!

ТО ЈЕ СОЈ КОЈИ ЈЕ ПРИЗНАО КОСОВА РЕПУБЉАК!

СРБСКА ЦРНА ГОРО, ПРВА ВЕРО-ПОТОЊА НЕВЕРО, НЕ ДАЈ СЕ, КУКУ НАМИ И ЛЕЛЕ!!!


Него да сачекамо ми мало док се распламса ово са ћерањем Мила, нас ће Браћа Руси да помире и уједине хтели ми то или не, а ево зашто:

1.
Цела Црна Гора-поносито стење (од глагола „стењати”) продала се Трулом Западу запаре ка потоња курва а није 'тела да остане са Србијом за џаба, све по оној курвињској „ни код бабе нема џабе”!

2.
Новопечене парајлије из Црне Горе већ поодавно купују по Србији и туна ће да пусте корен јер им је доле постало вруће. Наравно као највећи „јунаци” сви већ имају пуне гаће од бриге како ће сад Србија да одговори на њихова масовна улагања у Земљу Србинову, па ће временом то друштво да заборави да је икад постојало неко „црњегорство” а потомци њихови већ су унапред највеће Србенде!

3.
Руске фирме за склапање бракова масовно удају Рускиње за Црногорце тако да ће већини становништва доле у следећој генерацији матерњи језик бити...

Р У С К И,

чиме ће бити заустављено и масовно латиничарење Црњегоре које су Дукљани почели да спроводе у надежди еда би се Латинима продали ка потоње курве!Међутим, Латини већ имају своје шифтаре па им други не требају!

4.
Кад Браћа Руси направе своје поморске базе доле, руски морнари ће масовно да жене и осемењују преостале кршне Црногорке што ће да поправи расу доле јер од најбољег дела Србског Народа на Балкану преостаде сам јадо и сињи кукавац, лопурда, пробисвет, ленчуга и простачина!

5.
И пошто ће нафтоводи и гасоводи да пролазе из "ресетоване" блгарске кроз Србију и Црну Гору па после кроз Републику Србску па кроз Србску Крајину, неће нам преостати ништа друго него да се ујединимо СИЛОМ кад већ нисмо могли сами својом главом и оружјем да то остваримо!

Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо-ко има ушеса нека чује!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#21

ДАН 17-и: О ДВА ЛИЦА ЦРНЕ ГОРЕ!


ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
БРАНИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!!!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#22

Šta će da bidne sa Vojvodinom..
Što ćeš činiti sa nacionalnim manjinama...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#23

(14-10-2015, 02:38 PM)Mekenzi Пише:  Šta će da bidne sa Vojvodinom..
Što ćeš činiti sa nacionalnim manjinama...

чини не чини по месечини...

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#24

(14-10-2015, 05:41 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(14-10-2015, 02:38 PM)Mekenzi Пише:  Šta će da bidne sa Vojvodinom..
Što ćeš činiti sa nacionalnim manjinama...

чини не чини по месечини...

Kad padne veče i mesec mine
za one puste, puste planine.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#25

Јок

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#26

ДИКТАТОРСКА ДРЖАВА МИЛА ЛОПОВА !!!

Око 1000 специјалаца напало рано јутрос демонстранте у Подгорици

Јутрос у 05:45 сата хиљаду припадника Посебне јединице полиције, САЈ-а и редовних полицијских снага доведених из цијеле Црне Горе брутално је напало и растурило мирне, демократске и грађанске протесте који већ 20 дана трају у Слободној зони испред Скупштине ЦГ.

Тек на самом крају бруталне полицијске интервенције, коју је обиљежила бахатост командног полицијског кадра, оперативни руководилац акције обавијестио је присутне учеснике протеста да је мирни, грађански, ненасилни протест забрањен по Одлуци МУП-а.

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#27

МЕГА-ЛОПУРДА ЂУКАНОВИЋ ЈЕ ЦРНУ ГОРУ ДОВЕО НА САМУ ИВИЦУ ГРАЂАНСКОГ РАТА!

КО ЋЕ ДА НАДГОРЊА ПИТАЊЕ ЈЕ САД-НАШ АНТИ-МАЈДАН ИЛИ ЦИА И НАТО?!


Ипак....не треба губити Наду, с'једне стране дужничко ропство и промена свести у Црној Гори, а са друге....

ВОЈНИЧКА ДРЖАВА И НОВИ СЕВЕСТОПОЉ!

ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
БРАНИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!!!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#28

Испред Скупштине Црне Горе вечерас је ухапшено више особа, а међу њима су Универзитетски професор и предсједник Управног одбора Матице српске – друштво чланова у Црној Гори Владимир Божовић, те припадници Покрета за неутралност – Марко Милачић и Владислав Дајковић.

Демонстранти узвику „Убице“, и „Мило лопови“.Посланик Небојша Медојевић и потпредседник Скупштине Бранко Радуловић лакше су повређени у сукобу полицајаца и демонстраната вечерас у Подгорици.

Они су повређени након што је полиција бацила сузавац и двије шок бомбе на окупљене грађане.

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним