(18-06-2018, 01:53 AM)Ултрадесничар Пише: Очигледно да немаш појма да последњих година Република Турска постаје Османска империја на челу са Ердоганом који се понаша
као султан.
А Немачка ће "џабалебароше" послати у Србију као још један од услова за улазак у ЕУ.
Ти немаш појма, бараташ информацијама од пре 10 година.
Кизо ако хоћете да се одвајате,срећан вам пут, најискреније. Нисте ви рођени да би били јебани од комуниста на дневној бази. Сви су побегли од србокомуниста па можете и ви. Ово је један глуп народ у коме предњаче дегени, нарочито међу интелектуалцима. Ту бих истакао полудебилног Доктора Драгана,удбашку дрољу Милијану Балетић,залуђивача Бранка Драгаша,све испушене луле разних служби који трују српску децу преко интернет канала који су народу створили привид да су независни. Неко плански враћа све оне најгоре ликове из деведесетих и ти имаш свако право да то не трпиш.
Такође, морам да те упозорим пријатељски, да незавиност Војводине не би трајала дуго јер би вас развукли Хрвати,Мађари и Румуни.
Све је срозано међу нама ,али баш све. Комунисти модератори на
Погледима,ДСС пацијената колико хоћеш,радикала и слобиста још више.
Жао ми је што не поседујем снимак војне безбедности, у коме су главни актери Милошевић,Коштуница и Игор Иванов као једини нормалан међу њима. На том снимку Милошевић подсећа Коштуницу ко му је плаћао одборе и издржавао странку деведесетих година и да не пренегљује у одлукама да овај то не би јавно обелоданио. Ово нису моје информације већ војних служби које су снимак проследиле државној безбедности а ја сам све то чуо од бившег шефа ДБ-а који је све ово испричао на једној телевизији 2007. године. Не смем да напишем "смрт комунистима" јер би то значило "смрт Србији", а како дођосмо до Србија=комунисти, то питај оне који су гласали за брачни пар Милошевић,Вјекослава Шешеља и Војислава Дамјановића који је себи самом дао презиме Коштуница ваљда мислећи да тако прејебе неког и сакрије трагове недела свога оца.
Ако хоћеш да се одвајаш,још једном срећан пут, али пази добро на ово што ти рекох.