Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

РЕШЕЊЕ ЗА ВОЈВОДИНУ!!!

Mi ođe u Autonomnoj pokrajini jesmo multikulturalna evropska sredina. Tuna znaci da su ođe kod nas samo evropski narodi prihvaćeni...

No možemo primiti odredjen broj migranata al ne treba praviti centre to bi dovelo do destabilizacije i pogrosanja medjuljudskih odnosa.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(16-06-2018, 02:10 PM)Mekenzi Пише:  Mi ođe u Autonomnoj pokrajini jesmo multikulturalna evropska sredina. Tuna znaci da su ođe kod nas samo evropski narodi prihvaćeni...

No možemo primiti odredjen broj migranata al ne treba praviti centre to bi dovelo do destabilizacije i pogrosanja medjuljudskih odnosa.

Ви што сте за "европске вредности" треба да тражите да што више миграната прими "мултикултурална средина" као што је АПВ.
Да се угледате на Шпанију.
Одговори

(27-10-2015, 04:55 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Пази 'вамо!

Имамо решење за такозвану "војводину" иако сматрамо да

ВОЈВОДИНУ ВАЉА УКИНУТИ!

Ево дакле решења а да сви, па и Киза, буду задовољни!

Наиме Велики Војвод је овијех дана у Ваљеву јавно похвалио Војводину, па каже:

Ми дакле предлажемо да се одсад титовска комуно-сатанистичка творевина АП Војводина, преименује у

ПОКРАЈИНУ ВОЈВОДИНУ,

што ће рећи покрајину коју је Војвода похвалио!

У надежди смо да овоме предлогу ни највећи Киза неће моћи да нађе мане!

И вук сит и овце на броју!

Паметном доста!

ХармоникаХармоникаХармоника

Кога занима шта прича војвоткиња? Аутономију Србима је дала још аустријска царица Марија Терезија. Ко си ти да нешто укидаш? Него кад ћеш ти благо мени за Русију? Исквариће те ови са запада.

Из Војводине треба уклонити комунистичке козојебе који су се ту довукли 1945-те као што је Чанак који је пореклом из Лике. Сада се најбоље види да је најбоље било да су остале подунавске Швабе јер по питању економије су били изузетно добри.

Смучили сте ми се ви љотани и комуњаре. Не зна се ко је гори. Иста банда, исто одстојање.

(17-06-2018, 11:51 PM)Ултрадесничар Пише:  Ви што сте за "европске вредности" треба да тражите да што више миграната прими "мултикултурална средина" као што је АПВ.

Те џабалебароше треба вратити Ердогану пошто их Немачка неће.
Одговори

(18-06-2018, 12:50 AM)darkob Пише:  
(17-06-2018, 11:51 PM)Ултрадесничар Пише:  Ви што сте за "европске вредности" треба да тражите да што више миграната прими "мултикултурална средина" као што је АПВ.

Очигледно да немаш појма да последњих година Република Турска постаје Османска империја на челу са Ердоганом који се понаша
као султан.
А Немачка ће "џабалебароше" послати у Србију као још један од услова за улазак у ЕУ.
Одговори

ВОЈВОДИНУ ВАЉА УКИНУТИ!

Ми дакле предлажемо да се одсад титовска комуно-сатанистичка творевина АП Војводина, преименује у

ПОКРАЈИНУ ВОЈВОДИНУ,

Паметном доста!

Кога занима шта прича војвоткиња? Аутономију Србима је дала још аустријска царица Марија Терезија. Ко си ти да нешто укидаш? Него кад ћеш ти благо мени за Русију? Исквариће те ови са запада.

Смучили сте ми се ви љотани и комуњаре. Не зна се ко је гори. Иста банда, исто одстојање.

Ovo potpisujemo.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(18-06-2018, 01:53 AM)Ултрадесничар Пише:  Очигледно да немаш појма да последњих година Република Турска постаје Османска империја на челу са Ердоганом који се понаша
као султан.
А Немачка ће "џабалебароше" послати у Србију као још један од услова за улазак у ЕУ.

Ти немаш појма, бараташ информацијама од пре 10 година.

Кизо ако хоћете да се одвајате,срећан вам пут, најискреније. Нисте ви рођени да би били јебани од комуниста на дневној бази. Сви су побегли од србокомуниста па можете и ви. Ово је један глуп народ у коме предњаче дегени, нарочито међу интелектуалцима. Ту бих истакао полудебилног Доктора Драгана,удбашку дрољу Милијану Балетић,залуђивача Бранка Драгаша,све испушене луле разних служби који трују српску децу преко интернет канала који су народу створили привид да су независни. Неко плански враћа све оне најгоре ликове из деведесетих и ти имаш свако право да то не трпиш.

Такође, морам да те упозорим пријатељски, да незавиност Војводине не би трајала дуго јер би вас развукли Хрвати,Мађари и Румуни.

Све је срозано међу нама ,али баш све. Комунисти модератори на Погледима,ДСС пацијената колико хоћеш,радикала и слобиста још више.

Жао ми је што не поседујем снимак војне безбедности, у коме су главни актери Милошевић,Коштуница и Игор Иванов као једини нормалан међу њима. На том снимку Милошевић подсећа Коштуницу ко му је плаћао одборе и издржавао странку деведесетих година и да не пренегљује у одлукама да овај то не би јавно обелоданио. Ово нису моје информације већ војних служби које су снимак проследиле државној безбедности а ја сам све то чуо од бившег шефа ДБ-а који је све ово испричао на једној телевизији 2007. године. Не смем да напишем "смрт комунистима" јер би то значило "смрт Србији", а како дођосмо до Србија=комунисти, то питај оне који су гласали за брачни пар Милошевић,Вјекослава Шешеља и Војислава Дамјановића који је себи самом дао презиме Коштуница ваљда мислећи да тако прејебе неког и сакрије трагове недела свога оца.

Ако хоћеш да се одвајаш,још једном срећан пут, али пази добро на ово што ти рекох.
Одговори

(18-06-2018, 04:28 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(18-06-2018, 01:53 AM)Ултрадесничар Пише:  Очигледно да немаш појма да последњих година Република Турска постаје Османска империја на челу са Ердоганом који се понаша
као султан.

Кизо ако хоћете да се одвајате,срећан вам пут, најискреније. Нисте ви рођени да би били јебани од комуниста на дневној бази. Сви су побегли од србокомуниста па можете и ви. Ово је један глуп народ у коме предњаче дегени, нарочито међу интелектуалцима. Ту бих истакао полудебилног Доктора Драгана,удбашку дрољу Милијану Балетић,залуђивача Бранка Драгаша,све испушене луле разних служби који трују српску децу преко интернет канала који су народу створили привид да су независни. Неко плански враћа све оне најгоре ликове из деведесетих и ти имаш свако право да то не трпиш.

Такође, морам да те упозорим пријатељски, да незавиност Војводине не би трајала дуго јер би вас развукли Хрвати,Мађари и Румуни.

Све је срозано међу нама ,али баш све. Комунисти модератори на Погледима,ДСС пацијената колико хоћеш,радикала и слобиста још више.

Жао ми је што не поседујем снимак војне безбедности, у коме су главни актери Милошевић,Коштуница и Игор Иванов као једини нормалан међу њима. На том снимку Милошевић подсећа Коштуницу ко му је плаћао одборе и издржавао странку деведесетих година и да не пренегљује у одлукама да овај то не би јавно обелоданио. Ово нису моје информације већ војних служби које су снимак проследиле државној безбедности а ја сам све то чуо од бившег шефа ДБ-а који је све ово испричао на једној телевизији 2007. године. Не смем да напишем "смрт комунистима" јер би то значило "смрт Србији", а како дођосмо до Србија=комунисти, то питај оне који су гласали за брачни пар Милошевић,Вјекослава Шешеља и Војислава Дамјановића који је себи самом дао презиме Коштуница ваљда мислећи да тако прејебе неког и сакрије трагове недела свога оца.

Ако хоћеш да се одвајаш,још једном срећан пут, али пази добро на ово што ти рекох.

"Снимак војне безбесности...у коме... наа том снимку Милошевић подсећа Коштуницу ко му је плаћао одборе и издржвао странку деведесетих година и да не пренагљује у одлукама да то овај то не би јавно обелоданио. Ово нису моје информације већ војних служби које су снимак проследиле државној безбесности А ЈА САМ СВЕ ТО ЧУО ОД
БИВШЕГ ШЕФА ДБ-А КОЈИ ЈЕ СВЕ ТО ИСПРИЧАО НА ЈЕДНОЈ ТЕЛЕВИЗИЈИ
2007. ГОДИНЕ..."

КидањеКидање

П.С. И ова ти је добра: "...Војислав Дамјановић који је себи самом дао презиме Коштуница ваљда мислећи да тако прејебе неког и сакрије трагове недела свога оца."
Кидање
Одговори

(18-06-2018, 10:08 AM)Mekenzi Пише:  

ВОЈВОДИНУ ВАЉА УКИНУТИ!

ПОКРАЈИНУ ВОЈВОДИНУ,

Паметном доста!

Ovo potpisujemo.

ШТА ПОТПИСУЈЕШ НЕСРЕЋО?

ШТО ОВАЈ ЉОТАЧ ПИЖДРИ ЗА

П О Д У Н А В С К И М

ШВАБАМА КОЈИ СУ СВОЈЕВРЕМЕНО БИЛИ ЧУВАРИ ШВАПСКЕ ДОКТРИНЕ ДА СРБИМА НЕ СМЕ БИТИ ДОЗВОЉЕНО ДА ЖИВЕ УЗ ДУНАВО?!

СРАМ ТЕ БИЛО! НИ НАЈЗАДРТИЈИ АУТОНОМАШ ПОПУТ КРМНАДА ЧВАРКА
(из партизанске породице) ИЛИ ПАНОНСКОГ ГОВ*НАРА БАЛАШЕВИЋА, НИЈЕ СЕ ЗАГЛИБИО ТОЛИКО ДУБОКО У ИЗДАЈУ СВЕГА СРБСКОГ, ОД ВИНЧЕ ПА НАДАЉЕ!

(18-06-2018, 12:50 AM)darkob Пише:  Сада се најбоље види да је најбоље било да су остале подунавске Швабе јер по питању економије су били изузетно добри.

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(18-06-2018, 04:28 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
као султан.

Vojvodina je ušla u savez pre 100 godina sa Srbijom. Iako kanadjanin viče broz, broz, da nas je "stvorio".

Vojvodina ne želi nezavisnost niti je ikada to tražila. Ko šiptari što su još od 60-ih vikali "Kosovo republjik".

Vojvodina samo traži da bude region u Srbiji.

Od Tužnog banata gde ja živim. Ništa nije ostalo.. Svi mladi ljudi odavde pobegoše.
A gde pobegoše? U Beograd i na zapad..

Ovde su ti Kovin, Alibunar, Plandište, Bela Crkva, najjsiromašnije opštine u državi Srbiji...A te opštine mogu da nahrane ceo Beograd bez problema...

Ali srpskoj vlasti je cilj da se Vojvodina i istočna, zapadna a pogotovo južna Srbija devastiraju radi IZGRADNJE BEOGRADA! DA BI BEOGRADSKI KOMUNISTI ŽIVELI " KO BUBREG U LOJU"

Vidi kako druge opštine žive, pogotovo na jugu...Užas...

Al dobro rekoše Svi srbi pod jednu šljivu...

To će se desiti..Svi srbi u Beogradu...Širom Srbije ostaće samo zidine manastira i crkava da je tu nekada živeo jedan narod koji se zvao Srbi.

Kada se Srbija bude decentralizovala i imala regione koji ce donositi svoje odluke tada možemo nečemu da se nadamo..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Vojvodina je ušla u savez pre 100 godina sa Srbijom. Iako kanadjanin viče broz, broz, da nas je "stvorio".

Vojvodina ne želi nezavisnost niti je ikada to tražila. Ko šiptari što su još od 60-ih vikali "Kosovo republjik".

Vojvodina samo traži da bude region u Srbiji.

Od Tužnog banata gde ja živim. Ništa nije ostalo.. Svi mladi ljudi odavde pobegoše.
A gde pobegoše? U Beograd i na zapad..

Ovde su ti Kovin, Alibunar, Plandište, Bela Crkva, najjsiromašnije opštine u državi Srbiji...A te opštine mogu da nahrane ceo Beograd bez problema...

Ali srpskoj vlasti je cilj da se Vojvodina i istočna, zapadna a pogotovo južna Srbija devastiraju radi IZGRADNJE BEOGRADA! DA BI BEOGRADSKI KOMUNISTI ŽIVELI " KO BUBREG U LOJU"

Vidi kako druge opštine žive, pogotovo na jugu...Užas...

Al dobro rekoše Svi srbi pod jednu šljivu...

To će se desiti..Svi srbi u Beogradu...Širom Srbije ostaće samo zidine manastira i crkava da je tu nekada živeo jedan narod koji se zvao Srbi.

Kada se Srbija bude decentralizovala i imala regione koji ce donositi svoje odluke tada možemo nečemu da se nadamo..
[/quote]

Каква бре децентрализација ? И зашто само Србија да се децентрализује од АВНОЈ-а до Динкића ? И мислиш да би тиме спречили одлазак људи у Београд у иностранство ? Не. добилибисмо САП Војводину, регионе Санџак, Прешевску долину а можда би се и Власи повампирили и тражили регион у Крајини.

Мекензи, ако хећеш да радиш на отцепљивању Војводине "ја ти не желим срећу" нити било коме ко хоће да цепа Србију.

П.С. Српско Војводство и Тамишки Банат је укинуо Аустроугарски цар
Франц Јозеф I, према томе грешиш да је Војводина ниеј могла никако да "уђе у савез са Србијом" .
Легитимни представници Срба су Новом Саду прогласили уједињење Баната, Бачке и Барање са Краљевином Србијом ( то је исто учињено у Руми где је српски народ одлучио да и Срем улази у
састав Краљевине Србије ). НИКАКВА ВОЈВОДИНА СЕ НЕ СПОМИЊЕ ДО
2. ЗАСЕДАЊА АВНОЈ-а када је "Тито" "предложио" аутономију за ВОЈВОДИНУ и "КОСМЕТ".
Одговори

Цитат:Ултрадесничар
. НИКАКВА ВОЈВОДИНА СЕ НЕ СПОМИЊЕ ДО
2. ЗАСЕДАЊА АВНОЈ-а када је "Тито" "предложио" аутономију за ВОЈВОДИНУ и "КОСМЕТ".

Koju ocenu si imao iz istorije u osnovnoj školi?

Име

Име Војводина на српском језику означава територију којом управља војвода. У српском језику се користе још две варијанте имена Војводине, а то су: војводовина и војводство. У пољском језику се данас такође користи назив województwo као ознака за покрајину. Име Војводине потиче из 1848. године, када се простор данашње Војводине звао Српска Војводина (1848—1849) и Војводство Србија (1849—1860). Од 1945. године, у службеној је употреби назив „Војводина“.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(19-06-2018, 10:38 AM)Mekenzi Пише:  
. НИКАКВА ВОЈВОДИНА СЕ НЕ СПОМИЊЕ ДО

Koju ocenu si imao iz istorije u osnovnoj školi?

Име

Име Војводина на српском језику означава територију којом управља војвода. У српском језику се користе још две варијанте имена Војводине, а то су: војводовина и војводство. У пољском језику се данас такође користи назив województwo као ознака за покрајину. Име Војводине потиче из 1848. године, када се простор данашње Војводине звао Српска Војводина (1848—1849) и Војводство Србија (1849—1860). Од 1945. године, у службеној је употреби назив „Војводина“.

Давно је то било. Нису нас учили о Војводини и Краљевини Србији него о стотинама партизанских офанзива.

А ти ? " Војводина ушла у савез са Краљевином Србијом". Ни Црна Гора
није "ушла у савез" за Краљевином Србијом него слично као и у Новом Саду, легитимни народни представници су одлучили да постану део Краљевине Србије. Узгред, "убацио" си тада непостојећи политички термин Војводина а избацио си или си заборавио на Барању.
Одговори

Давно је то било. Нису нас учили о Војводини и Краљевини Србији него о стотинама партизанских офанзива.

Odmah da si naručio komplet Četnički pokret" kod Samardžića da pročitaš nešto pametno, mada mislim da je kasno...

А ти ?

Od malih nogu nisam hteo da se bakćem s' komunistima niti da učim gluposti...A to
u osnvnoj je bilo je sve bilo devedesetih kada se otvarala prava i pravila nova moderna demokratska, građanska istorija Srbije.
Sećam se ko mali, ćale doneo Poglede iz Beograda sa protesta 92/93 a naslovnica Vuk, Šešelj, Ne znam ko još bio...To sam cuvao jako dugo...

Posle došla srednja II godina, ja uzmem celu tablu oblepim otpor, gotov je, a direktor okoreli SPS-ac bio (bog dušu da mu prosti nije ni dočekao pad Slobe umro na eksurziji u Bečićima 2000 godine u septembru.)..Kad je video zvao roditelj kec iz vladanja, ukor pred isključenje, haos bio...

Цитат:" Војводина ушла у савез са Краљевином Србијом". Ни Црна Гора
није "ушла у савез" за Краљевином Србијом него слично као и у Новом Саду, легитимни народни представници су одлучили да постану део Краљевине Србије. Узгред, "убацио" си тада непостојећи политички термин Војводина а избацио си или си заборавио на Барању.

Uzmi čitaj malo, nauči nešto...

https://sr.wikipedia.org/sr/Историја_Војводине

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(19-06-2018, 12:56 PM)Mekenzi Пише:  Uzmi čitaj malo, nauči nešto...

https://sr.wikipedia.org/sr/Историја_Војводине

Ми послушасмо твој совјет, што'но кажу "човек се учи док је жив", кад оно....НА ЛИНАКУ КОЈИ СИ ДАО НЕ ДИВАНИ СЕ О НИКВОМ "САВЕЗУ" НО СУ БАНАТ, БАЧКА И БАРАЊА ЈЕДНОСТАВНО АКЛАМАЦИЈОМ УШЛЕ У

С А С Т А В

КРАЉЕВИНЕ СРБИЈЕ!

Па каже твој извор:

Цитат:Од 1918. године, територија данашње АП Војводине је у саставу Краљевине Србије, а потом и Краљевства Срба, Хрвата и Словенаца.

Наравно, и онај ко је ово писао је изоставио Барању да се не замера такозваним "хрватима"!

Дакле о неквом "САВЕЗУ" може да се говори у случају Аустро-Угарске или Велике Британије, то јест Уједињеног Краљевства, док је се у случају Баната, Бачке и Барање једноставно ради о ПРИСАЈЕДИЊЕЊУ Краљевини Србији, као што је рецимо случај Крима данас у односу на РФ!

Појма немаш и једноставно покушаваш да изврдаш ИСТИНУ да је кумашин те твоје (и Крмнадове) AUTONOMNE POKRAJINE VOJVODINE, био нико други до Јосип Амброзије!

ЗАТО СВИ ВОЈВОЂАНЕРИ НЕУТЕШНО ПИЖДРЕ ЗА ЈОСИПОМ БРОЗОМ И ЈОСИПОМ ФРАЊОМ!

ПС

НИСИ ОДГОВОРИО ЗАШТО ПОТПИСУЈЕШ ЛАМЕНТ ОНОГ ЉОТИЋЕВЦА ЗА ПОДУНАВСКИМ ШВАБАМА, ЧУВАРИМА ШВАПСКЕ ДОКТРИНЕ ДА СРБИМА НЕ СМЕ ДА СЕ ДОЗВОЛИ ДА ЖИВЕ УЗ ДУНАВО?!

Овамо затрпаваш форум са твојим латиничарским памфлетима а око битних питања врдаш к'о Соса од Лалиног споловила!

Јок

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним