Гласање: За кога ћете гласати ове 2016. године? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
За СНС и Вучића!
3.33%
1
3.33%
За коалицију око ДС и Пајтића!
0%
0
0%
За Патриотски Блок, ДСС-Двери!
50.00%
15
50.00%
За СРС и Шешеља!
20.00%
6
20.00%
За СПС и Дачића!
0%
0
0%
Неко други...
16.67%
5
16.67%
Нећу гласати или ћу гласачки листић направити неважећим!
10.00%
3
10.00%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Избори 2016.

https://www.facebook.com/srdjan.stojkovi...age_bubble

Креза

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

http://www.glasomer.rs/

Упоредите свој став са странкама.
Одговори

[Слика: 13010770_1541186262851213_4471936798166240381_n.jpg]

НАВАЛИ НАРОДЕ . . . Креза

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

http://www.glasamerike.net/content/crta-...94291.html

Због овога би, у правној држави, избори били проглашени нелегалним и нелегитимним. СРЕЋНО ВАМ ГЛАСАЊЕ...

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Има ли шта ново по Србији? Или да чекамо Мекензија да се врати из комисије?
Одговори

У Трстенику на мом изборном мјесту се чекало у реду да се гласа. Изгледа да ће бити велика излазност.
Одговори

Изгледа да ће бити нешто већа излазност него 2014. Проблем за оне који се боре за цензус.
Одговори

Зар је могуће да сте сви на бројању? Има ли неких резултата?
Одговори

Вучић "покидао"!Преко 50%!

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

На пребројаних 9% гласова, СНС 155 посланика. Цензус прелазе ДС, ДСС-Двери, СПС и Радикали.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Двотрећинска већина са СПС и демократама. Дакле, то је био циљ. Јављајте локал. Чини ми се да ће многи стари локалци отпасти на овим изборима.
Одговори

Вучић 55%, сигурно. А навучено је бар 15-20%
Одговори

Није моје,али савршено описује све што би рекао у овом тренутку . . .

Цитат:52 % гласова добили либералконзервативци?
52 % гласова за коалицију (СНС-СПО-НС)??
52 % гласова за ЕУ и НАТО ??
Срби су изабрали ЕУ уместо Русије. Према томе, свака прича о "братству" са Русијом, "српско Косово", независна РС је пуста прича. То је од данас чињеница.
Видећете да ће Србија у најскорије време и формално признати Косово (мада нема шта да се признаје, већ га је признала)
РС ће засигурно бити укинута, створиће се унитарна БиХ, а за тај чин имаће као подлогу пресуду Караџићу, и највероватније Младићу.
Војводина ће сигурно добити јачи степен аутономије, имаћемо државу у држави, можда чак и са својом полицијом.
Санџак ће сигурно добити аутономију или заједницу општина.
Србија улази у ЕУ- није тајна.
Није ни тајна да ће учи у НАТО, већ је потписала споразум са њима.
Честитамо свим кретенима, управо сте допринели уништењу ваше земље.

(„Држава“)

Одговори

(24-04-2016, 10:23 PM)Бранке Пише:  Није моје,али савршено описује све што би рекао у овом тренутку . . .

Цитат:52 % гласова добили либералконзервативци?
52 % гласова за коалицију (СНС-СПО-НС)??
52 % гласова за ЕУ и НАТО ??
Срби су изабрали ЕУ уместо Русије. Према томе, свака прича о "братству" са Русијом, "српско Косово", независна РС је пуста прича. То је од данас чињеница.
Видећете да ће Србија у најскорије време и формално признати Косово (мада нема шта да се признаје, већ га је признала)
РС ће засигурно бити укинута, створиће се унитарна БиХ, а за тај чин имаће као подлогу пресуду Караџићу, и највероватније Младићу.
Војводина ће сигурно добити јачи степен аутономије, имаћемо државу у држави, можда чак и са својом полицијом.
Санџак ће сигурно добити аутономију или заједницу општина.
Србија улази у ЕУ- није тајна.
Није ни тајна да ће учи у НАТО, већ је потписала споразум са њима.
Честитамо свим кретенима, управо сте допринели уништењу ваше земље.

Не бих се сложио ни са чим од овог. То је тек половина бирачког тела. Не кажем да је то мало, али опет постоји и друга половина. Како су то Срби изабрали ЕУ уместо Русије, кад оних скоро 50% није гласало за ЕУ. Плус што ни СНС није иступао против Русије, па да можеш сигурно да кажеш да је гласач СНС-а гласао против ње.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним