Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА

(30-08-2016, 10:36 AM)ЛукаЛоко Пише:  Не кажем да је Караџић изабрао рат, али чини ми се да је он током рата покушавао (некако разумљиво) да стиже максималне циљеве, који ипак по мени нису били реални, док је Слоба то увидео.

Пај'сда ово Караџић није укопчао а Слоба увидео!

Нами није јасно како, бар са ове временске дистанце, ико од ово мало Срба, шаке сиромаха (туна већиснки народ Новосрба, евро-угузљуба, латиничара и НЕДОВРШЕНОГ ХРВАТА уопште не рачуњамо), може реално да види код покојног титића без покрића некакву мудрост и далековидост?!

Па сунце му пољубим кад је био толико виспрен и далековид ко га је био по ушима да објави на две стране у "Монду" како је задрти комуно-сатаниста У ВРЕМЕ КАД СЕ РУШИО БЕРЛИНСКИ ЗИД И КАД ЈЕ ЈЕЉЦИН НЕ ПРОДАВАО НЕГО ПОКЛАЊАО НА ТАЊИРУ, БУДУЋНОСТ РУСИЈЕ ТРУЛОМ ЗАПАДУ!

Откуд сад тај споромислећи титовски апарачик испаде мудар и далековид кад није мудро и далековидо схватао надолазеће догађаје који су се одвијали пред његовим безосећајним лицем које је нас, узгред буди речено, увек подсећало на огољену задњицу!

Знамо..."о мртвима све најбоље", грех ан моју Душу, ал'једноставно кад само помислимо шта је све тај смотани титовац могао а шта је одрадио, нами се смучи од самог помена имена тог непомјаника!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Цитат:увек подсећало на огољену задњицу

Креза Хахах, изванредно Просвјетаре!

Нас је ође увијек подсјећало на немушку, мекану и млитаву крмећу њушку.... Мислим да је просјечна жена имала три пута више тестостерона од њега.

А тек његова жена, она је имала бар десет пута више тестостерона од њега!Тужан

Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Одговори

Ево нами једног истомишљеника, па каже:

Цитат:Милошевић је био потпуно заслепљен од уклесане петокраке КПЈ на челу, и очигледно није видео пад Берлинског зида и рушење једног система тамо где је и настао, у Москви.

Овај примерак „суперхероја“ одбио је да се помири са том чињеницом и својом неспремношћу и потпуно погрешном антиципацијом догађаја, на које изгледа нико жив није могао или смео да му укаже, наставио је да буду трн у оку читавом свету и да се себично инати.

Коме?

Себи?

Свом народу?

Или можда да изазива „продуцентске куће“?

Ипак, њему је било занимљивије да се игра великог квазипатриоте на Газиместану, тада већ у психолошкој монодрами личности у улози између безидејног националисте и бољшевичког бирократе.

Било како било, овај део серије се завршио како се завршио, године су изгубљене, генерације избегле трбухом за крухом, а жал због те проклете деценије заувек остала у сећањима многих.

Ваистину!

Потписујемо од "А" до "Ш"!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(30-08-2016, 12:52 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(30-08-2016, 10:36 AM)ЛукаЛоко Пише:  Не кажем да је Караџић изабрао рат, али чини ми се да је он током рата покушавао (некако разумљиво) да стиже максималне циљеве, који ипак по мени нису били реални, док је Слоба то увидео.

Пај'сда ово Караџић није укопчао а Слоба увидео!

Нами није јасно како, бар са ове временске дистанце, ико од ово мало Срба, шаке сиромаха (туна већиснки народ Новосрба, евро-угузљуба, латиничара и НЕДОВРШЕНОГ ХРВАТА уопште не рачуњамо), може реално да види код покојног титића без покрића некакву мудрост и далековидост?!

Па сунце му пољубим кад је био толико виспрен и далековид ко га је био по ушима да објави на две стране у "Монду" како је задрти комуно-сатаниста У ВРЕМЕ КАД СЕ РУШИО БЕРЛИНСКИ ЗИД И КАД ЈЕ ЈЕЉЦИН НЕ ПРОДАВАО НЕГО ПОКЛАЊАО НА ТАЊИРУ, БУДУЋНОСТ РУСИЈЕ ТРУЛОМ ЗАПАДУ!

Откуд сад тај споромислећи титовски апарачик испаде мудар и далековид кад није мудро и далековидо схватао надолазеће догађаје који су се одвијали пред његовим безосећајним лицем које је нас, узгред буди речено, увек подсећало на огољену задњицу!

Знамо..."о мртвима све најбоље", грех ан моју Душу, ал'једноставно кад само помислимо шта је све тај смотани титовац могао а шта је одрадио, нами се смучи од самог помена имена тог непомјаника!
(извињавам на закашњењу којим одговарам)
Заиста сам погрешио избор речи: морао сам да напишем "видео" а не "увидео".
Нисам нигде написао да је Милошевић био далековидан, напротив ја причам о нечему што је тада било очито и деци.
Можда људи у Босни који су се борили за кућу и егзистенцију нису били у стању да то виде, али поготово нама који смо гледали ствар из иностранства, дакле мени и теби Просветару, то је било испред очију: то да је све одређивао Запад, а оптужити Слобу за све је сасвим неумесно.
Одговори

Сви ви или боље рећи сви ми, који осуђујемо потпуно или за поједине потезе осуђујемо Милошевића, Караџића, Хаџића, Шешеља, Крајишника, наше генерале, официре, остале судионике догађаја 89-99 често не узимамо у обзир њихово држање у Хагу.
Ово ми паде напемет јер управо код Марића би гост Биљана Плавшић, која цјелу своју одбрану у Хагу подреи себи , а не за разлику од већине горе наведених одбрани српске ствари
Одговори

(16-08-2016, 03:20 PM)ЛукаЛоко Пише:  Моји утисак је да неки мисле да је Србија могла освојити Сплит, Загреб и можда и Беч али је све зајебао Слоба јер је био комуњара.
Међутим, ја мислим да није то тако.

По односу снага на почетку рата, то јест ономе чиме смо ми располагали, а они нису, било је логично да се оствари неки од наведених циљева. Слањем тенкова без подршке у сред насељеног места које се брани, као што је био случај са Вуковаром, и губљењем за нас скупоцене технике на такав и сличан начин, опет логично, није ништа могло ништа да се постигне...

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(08-09-2016, 11:09 AM)Громовник Пише:  
(16-08-2016, 03:20 PM)ЛукаЛоко Пише:  Моји утисак је да неки мисле да је Србија могла освојити Сплит, Загреб и можда и Беч али је све зајебао Слоба јер је био комуњара.

По односу снага на почетку рата, то јест ономе чиме смо ми располагали, а они нису, било је логично да се оствари неки од наведених циљева. Слањем тенкова без подршке у сред насељеног места које се брани, као што је био случај са Вуковаром, и губљењем за нас скупоцене технике на такав и сличан начин, опет логично, није ништа могло ништа да се постигне...

Али то нису били циљеви.
Одговори

Nego šta su bili ciljevi?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(08-09-2016, 11:01 PM)Mekenzi Пише:  Nego šta su bili ciljevi?

Не знам, ваљда Њујорк и Токио

Циљева није било, само реакције на циљеве, акције, потезе Хрвата, Турака-Потурица-Муслимана-Бошњака и "међународне заједнице".
Ваљда је то свима јасно

Сем, ако тебе нису убједили да је постојао "Удружени злочиначки подухват" од стране српске стране
Одговори

И даље понављам да по мени поента није на војном него на политичком плану.
Немачка и још неке западне земље су тада већ подржавале Хрвате, тако да не би никада допустиле да Срби добију и један делић хрватске (авнојевске) територије.
Одговори

(23-09-2016, 06:13 PM)ЛукаЛоко Пише:  

И даље понављам да по мени поента није на војном него на политичком плану.
Немачка и још неке западне земље су тада већ подржавале Хрвате, тако да не би никада допустиле да Срби добију и један делић хрватске (авнојевске) територије.

Подржавам 99%

Треба имати на уму да су се 90-их све сложене државе источне Европе распале по унутрашњим границама. Чешка-Словачка и СССР. Да је у готово свим државама које су настале распадом СССРа, остало да живи 20-30% Руса и да тада није било никакве побуне. Тада су неке републике СССРа отцијепљене од Русије и међународно признате, мада то нису ни тражиле (Бјелорусија, Казахстан...)
Одговори

ЂЕНЕРАЛИ О ВРЕМЕНУ ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА, па каже

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Шта'ш...збогом чиче, тужан крај је ове приче!

Тагата је наша поголема!

Пилот

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(06-08-2016, 07:43 PM)Капетан Пише:  A sto se tice KRAJINE ni inTelektulani ni vojnI i kapacitet nije imala da se brani!

VECE PIZDURINE NEMA OD KRAJISNIKA, ZARAZENI JUGOSLOVENSTVOM, SESTOM LICKOM, NAROD KOJI NI NA NACIONALIZMA NIJE IMAO! ZADOJENI BRATSTVOM I JDINSTVOM ZATO SU TAKO I PROSLI!

ETO, KAKVE SU POZDE KRAJISNICI SA SVE PATRIJARHOM!

А, даБогда ти и све твоје прошли ко Крајина, м.јку ти партизанску па да видиш шта је мука, гаде!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним