Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Је ли читао неки од Драшковића "Тамо далеко"? Занимају ме ваши утисци ако јесте?
Одговори

[Слика: FB-IMG-1611660950820.jpg]
Одговори

(12-08-2020, 10:08 PM)Уставобранитељ Пише:  "Срби и Хрвати" и "Срби и Бугари" Милована Миловановића, да ли неко од цењених форумаша има у ПДФ формату?

Покушај да нађеш на https://archive.org/

Или на Скрибду можда има
Одговори

[Слика: FB-IMG-1614029926035.jpg]
Одговори

Занимљиво да се не помиње најбројнија група четника у Босанској Голготи - четници из Босне.
Одговори

Јеси ли читао?
Одговори

Нисам, само у најави видим да нема. А и иначе знао бих да нема, јер сам читао претходне књиге. Преко Дрине били су партизани, оно мало четника није припадало "Равногорском покрету", Дража им је био номинални командант, итд. Тако да је за целу службену историографију дуг пут до уважавања математике: У Босни је била више четника него партизана. На почетку Босанске голготе, много више, јер је Тито једно 5 дивизија послао ка Београду.
Одговори

Девић је лајковао ваш документарац о Босанској голготи на свом Фејсбуку.
Одговори

[Слика: FB-IMG-1614258385367.jpg]
Одговори

Јесте ли чули за ове Мамулине мемоаре?
https://snv.hr/publikacije/admiral-s-korduna/
Одговори

Јел читао неко ово

[Слика: IMG-20210313-103004.jpg]

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(13-03-2021, 11:32 AM)Mekenzi Пише:  Јел читао неко ово

[Слика: IMG-20210313-103004.jpg]

Имам је. У књизи је практично све на ту тему.
Одговори

Управо је приводим крају.

Одлична!

[Слика: Danas-uprkos-njima-prvih-hiljadu-dana-Gr...968479.jpg]

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Пише ли да је радио за удбу?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним